Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu öldü. Bi yandan beklemek istiyorum bir yandanda bir an önce denemeye başlamayı düşünüyorum şuan piskolojim çok kötü. Erkek bebek için yapmam gerekenleri söylermisiniz Bir kızım var şükür yaradana. Oğlumdan önce hiç umrumda değildi cinsiyet ama şuan çok istiyorum bir oğlum olsun 😌 lütfen önerilerinizi bilgilerinizi benimle paylaşın. Rabbim hamile olan arkadaşlara karnındaki yavrularını bağışlasın
Başın sağ olsun rabbim aabır versin bende son haftalarımda ayni durumu yaşadım :-( rabbim inşallah hayırlısi bşr erkek evlat nasip etsin

Daha önce çatlamış olmalı ki testte çıkması içinde bi zaman var, dediğin gibi ben olsam deneme yapmam, ama sen bilirsin tabi ki içinden ne geçiyorsa onu yap,
Canim bu ay deneme yapma
Gec kalmis olursun
Kızlar S sabirin adlı üye epey tecrübeli tüm yorumlarını okudum yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat geçerli diyor erkek bebek için hatta 4-5 mesajını tek tek arayıp okudum 🤣benimde 18 -19 saat olcak en fazla denesemmi ne dersiniz

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim alıntı yapamıyorum. Bu testi de bugün saat 15:00 da yaptım daha koyu sanki ne zaman silikleşir 3 saate bir yapıyorum ama su içmemek çok zor oliyor

Eklentiler

• IMG_20200624_150554.webp
    IMG_20200624_150554.webp
    13 KB · Görüntüleme: 43
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim alıntı yapamıyorum. Bu testi de bugün saat 15:00 da yaptım daha koyu sanki ne zaman silikleşir 3 saate bir yapıyorum ama su içmemek çok zor oliyor
Suan pik bu üç saat te bi yapmaya devam edin daha önce kaç saat sürmüştü pik

Kızlar S sabirin adlı üye epey tecrübeli tüm yorumlarını okudum yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat geçerli diyor erkek bebek için hatta 4-5 mesajını tek tek arayıp okudum 🤣benimde 18 -19 saat olcak en fazla denesemmi ne dersiniz
Birqz riskli ortam asidik oluyor o zaman bende iki gün degerlendirmiştim hatta biri 36 saat sonra ilkide silinmeden 4.5 saat sonra ama takvime ve notlarıma bakınca testimi sadecee pik gördüm ve 8 saat sonra kontröl ettim silikleşmişti sıkı takip yapmamıştım yanii baya riskliydi kız ihtimali yüksekti ama kısmet işte doktor erkek deyince şaşrdım. Bence sen yinede bu ayı pes geç dört dörtlük yapıp kızı olan yine var

Tekrar 3 saat sonra yapman lazım. Hafif bi silinme oldugun da deneme olsun

Valla sen bilirsin canım 🤷‍♀️
Karar veremedim henüz 😔
Birqz riskli ortam asidik oluyor o zaman bende iki gün degerlendirmiştim hatta biri 36 saat sonra ilkide silinmeden 4.5 saat sonra ama takvime ve notlarıma bakınca testimi sadecee pik gördüm ve 8 saat sonra kontröl ettim silikleşmişti sıkı takip yapmamıştım yanii baya riskliydi kız ihtimali yüksekti ama kısmet işte doktor erkek deyince şaşrdım. Bence sen yinede bu ayı pes geç dört dörtlük yapıp kızı olan yine var
Hayırlı olsun bebeğiniz 👶sağsalim inşaallah kucağınıza 🤲Rabbim ne uygun görürse o oluyor aslında 😍yengemde yumurta çatladıktan uzun bir zaman sonra değerlendirmiş oğlu var onunda

Canim eskiler oyle yapiyormus evet
Ama son zamanlarda oyle uygulayan birkac kisinin kizi oldu
Belli bi saatten sonra vucud asidik oluyormus
Sen bilirsin denemek istiyorsan biz bisey diyemeyiz

Canim cok dikkat etmen gerek
Sıkı takip yap hafif acilma olunca dene
Ama oncesi esine sert bi kahve icir
Namaz ve erkek bebek duasini unutma

Back
X