- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #97.301
Canim neyi merak ettigini tam anlayamadim sen zaten hamilesin.Ya eskilerden testle falan tutturanlarda girmiyor artık
Canım eğer yaptırabilirsen bir kan testi ver sen bence hamilelik var hem için rahat ederBuda 14. gün testlerim m aşırı Koyulaşmaya yok ama bilemedim
Şuan anlattığını yaşıyorum 11.günde enfeksiyon yaşadığımdaki ağrı var ne oldu sizin sonuç?Bende dün geceden beri bunu yaşıyorumÇok şiddetli tek taraflı kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum kuyruk sokumuma vuruyor.Adetin 11-12gunundeyim.
İlk gebeliğimde de böyle olmuştu ama bir de kist oluşmuştu acaba kistmi diyorum yine bu kadar şiddetli
Sabırsızlıktan devamını okuyamadım ne olduğunu öğrendinizmiSabah şehir hastanesindeki kadın doğum acile gitsem bakarlar mı ya. Sanki sağ tarafımda taş var gibi yürüyemiyorum samcımdan
Canım senin koyulaşma başlamış istersen 4-5 saat sonra tekrar bak daha da koyulaştıysa daha sıkı takibe başlarsın. Bu ayda sadece takip mi yapacaksın canım
Benim böyle olunca 2 güne pik oluyor canım. Hadi hayırlısı
Aksam bi kez daha yap istersen, senin gec oluyor canim
Bu ay da takip canımCanım senin koyulaşma başlamış istersen 4-5 saat sonra tekrar bak daha da koyulaştıysa daha sıkı takibe başlarsın. Bu ayda sadece takip mi yapacaksın canım
Aynen öyle canım akşama bi kez daha yaparım ona göre hareket ederimAksam bi kez daha yap istersen, senin gec oluyor canim
Evet bende kan vermek istiyorum lakin eşimi bekliyorum yoksa yarına kalırCanım eğer yaptırabilirsen bir kan testi ver sen bence hamilelik var hem için rahat eder
Kac dakika sonra gordun cizgiyiKızlar benim bugün 13.günüm 2. Yumurtlamadan sonraki 10. Günüm. sabah idrarı ile test yapıp bırakmıştım. Sonra çıkmadı diye ellemedim. Çamaşır atacakken dikkatimi çekti hep aynı testi yapıyorum toplu almıştım kuruma çizgileri 4 5 test yaptım gözle pek görülmüyordu. Adete 1 2 gün kaldı diye mi böyle hatalı verdi acaba. Biri dün biri bugün.
Sizin de gebelik var gibi. Ya kan verin yada koyulasmayi takip edin test yaparakBuda az önce yaptığım
Canim var gibi insAllah hayirlisiyla Rabbim nasip etsinBurdada üstteki sabah yaptığım alttaki az önce yaptığım
Canim testi tekrarla istersenKızlar benim bugün 13.günüm 2. Yumurtlamadan sonraki 10. Günüm. sabah idrarı ile test yapıp bırakmıştım. Sonra çıkmadı diye ellemedim. Çamaşır atacakken dikkatimi çekti hep aynı testi yapıyorum toplu almıştım kuruma çizgileri 4 5 test yaptım gözle pek görülmüyordu. Adete 1 2 gün kaldı diye mi böyle hatalı verdi acaba. Biri dün biri bugün.
Canim aksam a bi test daha yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?