- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #97.841
Baya da pik testin bence devam et canımBuda testim kızlar
Dimi ya aynı beni anlattın valla biyandan 3.kız bebişe hazir diilim gibi hissediyorum ama biyandanda şimdi testi gördüm içim içimi yiyo galiba yapıcam, testlere devam edeyim akşam eşim gelsin onada bi söyliyimde, sen bu gece burda kal kalabildiğin kadar olurmu ben atıcam test devamlıCanım niye unutuyumcanım içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. Korona beni de olumsuz düşündürüyor bazı zamanlar ama içimdeki ses daha baskın geliyor ve deneme yapacağım nasip olursa içindeki sesi dinle hatta bekleme bile hazır yum olmuş sal gitsin nasibinde olan her türlü gelecek sen ne yaparsan yap
Ah canım arkadaşım bu duygu ne zaman yok oldu ki içimizde hep bir yerde zaten kız olacak kesin hissi zaten var ben ona bakarsam hiç bu yola giremem kiDimi ya aynı beni anlattın valla biyandan 3.kız bebişe hazir diilim gibi hissediyorum ama biyandanda şimdi testi gördüm içim içimi yiyo galiba yapıcam, testlere devam edeyim akşam eşim gelsin onada bi söyliyimde, sen bu gece burda kal kalabildiğin kadar olurmu ben atıcam test devamlı
Tamam canım çok sağolAh canım arkadaşım bu duygu ne zaman yok oldu ki içimizde hep bir yerde zaten kız olacak kesin hissi zaten var ben ona bakarsam hiç bu yola giremem kiRabbim ol desin yeter ki sen sadece bol dua et kalbini ferah tut sen ister bilinçli isteyerek yap ister bidaha çocuk sayfasını kapatıyorum de nasibinde varsa eğer emin ol gelip seni bulacak ki... Sen eşinle konuş bakalım ben burda olurum merak etme
Kaçıncı günün bugün birde akıntın ne zamandır var ve iyi kötü kendini tanımışsındır. Birde testini çekerken daha ışık bir ortamda net çıkacak şekilde çek olur muTamam canım çok sağol6da bi test daha yapıcam bakalım o nasıl olacak
Adetinq. Gününüde sayarsak 25.günüm bugün canımKaçıncı günün bugün birde akıntın ne zamandır var ve iyi kötü kendini tanımışsındır. Birde testini çekerken daha ışık bir ortamda net çıkacak şekilde çek olur mu
Herşey de bi hayır vardır canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAdetinq. Gününüde sayarsak 25.günüm bugün canımaybı diğerleride öyle oluyodu 25 26 27. Günlerde filan akıntım 3 4 gündür var ama bugun ağrım var ordan şüphelenip test yapasım geldi yaptım baktım t hemen belirdi dedim hay anasınııı
Test fotosu koyacagin zaman hepsinin fotosunu kolaj yapip koy canimKızlar bana halen pik gibi geldi, 2 saate indireyim test süresini
Bu arada silinme var,acilma baslamisKızlar bana halen pik gibi geldi, 2 saate indireyim test süresini
Amin inşallahMaşaallah olmuş bayagönlündeki olsun inşaallah sağlıkla
Ayy abla ciddenmi geçmi kaldım acaba bak şimdi yaptım bitane daha attım kokaj yapıpBu arada silinme var,acilma baslamis
İşte öncelikle nasipCanım benimde 3 kızım adet bitimi oldular.
Biz ne yaparsak yapalım nasipten öteye gidilmiyor.
Hadi hayırlı olsun inşallahKızlar şimdi yaptım 2 saat üstüne testt napimmm yol gösterin
Abla çatlamışmı anlıyomusun testlerdenHadi hayırlı olsun inşallah
Canım bence de silinme başlamış gibi geldi birde 10 da yap ona göre deneme olsun benceKızlar şimdi yaptım 2 saat üstüne testt napimmm yol gösterin
Canım bence de silinme başlamış gibi geldi birde 10 da yap ona göre deneme olsun bence
Geç kalmış olurmuyuz kiCanım bence de silinme başlamış gibi geldi birde 10 da yap ona göre deneme olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?