- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #98.041
Teşekkürler canım benim yardımcı olabildiysek ne mutlu❣ şunları duymak,böyle dualar almak bile herşeye değer, Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah canım
Aminnn inşallah kızlar cümlemizin gönlüne göre olsun inşallah sizler de yavrularınızı kucağınıza alın sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallahAllah senden de razi olsun canim
Bi faydamiz dokunuyorsa ne mutlu bize
InsAllah Rabbim hepinizin gonlune gore nasip eder
InsAllah hayirlisiyla gonlundeki olurKızlar yeni okudum eski mesajları beni merak eden arkadaşlar olmuş geçen hafta pazartesi doktora gittim sanırım cinsiyet hakkında bir tahmini vardı ama ısrar etmedim. Küçük dedi o da Netleşmeyince söylemek istemedi yanılma payı yüksek diye tekrardan sormadım. Tarama için tam sınjrdaydı yapıp yapmamayı bana bıraktı sağlıklı sonuç olmayacaksa tekrar geleyim dedim olur dedi. Bugünden ötürü gel demişti ama ben haftaya randevu aldım kuzum iyice büyüsün belki organını da görürüz diye. Hafyata pazartesi randevum var. Bakalım nola.
Kaç aylık oldu suan canım?Kızlar yeni okudum eski mesajları beni merak eden arkadaşlar olmuş geçen hafta pazartesi doktora gittim sanırım cinsiyet hakkında bir tahmini vardı ama ısrar etmedim. Küçük dedi o da Netleşmeyince söylemek istemedi yanılma payı yüksek diye tekrardan sormadım. Tarama için tam sınjrdaydı yapıp yapmamayı bana bıraktı sağlıklı sonuç olmayacaksa tekrar geleyim dedim olur dedi. Bugünden ötürü gel demişti ama ben haftaya randevu aldım kuzum iyice büyüsün belki organını da görürüz diye. Hafyata pazartesi randevum var. Bakalım nola.
Canım bne de 1saaate yakın düz yattım sonra sağa dönmüşüm ama sağımdan yumurtladm galiba çünkü ilişki sonrasında hep sağ tarafım ağrıdı. Galiba orada tutundu benim yumurcak haftaya öğreniriz inşallahAaa çok mantıklı hiç öyle düşünmedim en iyisi düz yatmak her iki durumda da çok sağ canım Allah razı olsun
Canım inşallah herşey için çok sağol. Bakalım artıkInsAllah hayirlisiyla gonlundeki olur
12hafta bitti 13e merhaba 3.ayım bitti hamikelikteKaç aylık oldu suan canım?
Masallah canim saglikla al kucagina bakalim ne yorumlar gelcek merak ettim ben hic anlamiyorum saglikla gonlundeki olsun insallahUnutmadan şuraya da kuzumun fotosunu koyayım teyzeleri. Tahmin varsa alalım ama küçük henüz
Sağol canım ikrameyra erkeğe benzetti bakalımMasallah canim saglikla al kucagina bakalim ne yorumlar gelcek merak ettim ben hic anlamiyorum saglikla gonlundeki olsun insallah
Evet emin oladimUzmanımız da nub tam karşıya baktığı için %60 yanılma olabilir ama kız gibi gibi dedi
Hayırlısı artık ya, Rabbim neyi hayırlı gördüyse o artıkEvet emin oladimUSG den bekle bakım 16 haftaya kadar
Insallah canim ❤❤Sağol canım ikrameyra erkeğe benzetti bakalım
Canım bne de 1saaate yakın düz yattım sonra sağa dönmüşüm ama sağımdan yumurtladm galiba çünkü ilişki sonrasında hep sağ tarafım ağrıdı. Galiba orada tutundu benim yumurcak haftaya öğreniriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?