- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #78.701
Ohoo misafirin acelesi mi ben bu hafta ne misafirliğe gidecrm ne misafir kabul edecemakşama misafir gelecek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo misafirin acelesi mi ben bu hafta ne misafirliğe gidecrm ne misafir kabul edecemakşama misafir gelecek![]()
İlk bebeğinmi cnmMerhaba :) sizce bebegimin cinsiyeti ne? Belli oluyormu burda 12+3 haftalik burda
Yok cnm degil, ilk bebegim erkekti erken dogum nedeniyle vefat etti sonra 2 tane guzel kizlarim oldu :)İlk bebeğinmi cnm
Merhaba :) sizce bebegimin cinsiyeti ne? Belli oluyormu burda 12+3 haftalik burda
ayy sorma dün geleceklerdi kabul etmedim, başka şehirden gorumcemler geldi canım, kayinvalidem aradı gelcez diye valla dedim benim denemeler var pazar akşam çaya gelin dedimOhoo misafirin acelesi mi ben bu hafta ne misafirliğe gidecrm ne misafir kabul edecem![]()
hiç anlamadığım konular canım ama içimden erkek geçti nedenseMerhaba :) sizce bebegimin cinsiyeti ne? Belli oluyormu burda 12+3 haftalik burda
Hayirlisi cnm :)hiç anlamadığım konular canım ama içimden erkek geçti nedenseAllah gönlüne göre versin insallah
Gonlumuzdengeçen hep erkek yaHayirlisi cnm :)
aynen cnm erkek istiyoruz tabiki saglikli olsun ama 2 kizdan sonra erkek cocuk cok guzel olurGonlumuzdengeçen hep erkek yabizim kız tahminimiz her şekilde zor bence bende erkeğe benzettim ama
![]()
Ya benimde öyle oldu. Aynı saatte dört saat sıvı almadan yaptimsıvı alımı nasildi
erkeğe benzettım cnm benMerhaba :) sizce bebegimin cinsiyeti ne? Belli oluyormu burda 12+3 haftalik burda
Hayirlisi cnmEr
erkeğe benzettım cnm ben
sende bence bi git doktora canım, koyuydu da silindi miZeyno anaaa mathilll
Ya benimde öyle oldu. Aynı saatte dört saat sıvı almadan yaptim
İlk iki testime göre 3. Koyulaşma baslamisti.4. testti bugun yine yaptım düne göre silik çıktı.daha koyu olmasını bekliyordumsende bence bi git doktora canım, koyuydu da silindi mi
Dikkat ettiğin birseyler varmiydi öncesinde yada ilişki günü..aynen cnm erkek istiyoruz tabiki saglikli olsun ama 2 kizdan sonra erkek cocuk cok guzel olur ❤❤ Nasip bakalim insallah olmustur bir supriz
Dememe olduğunu söyledin miayy sorma dün geleceklerdi kabul etmedim, başka şehirden gorumcemler geldi canım, kayinvalidem aradı gelcez diye valla dedim benim denemeler var pazar akşam çaya gelin dedim![]()
Erken değil miydiki yumurtlama için sıvı alımına emin mısın cnm kaçıncı gununduİlk iki testime göre 3. Koyulaşma baslamisti.4. testti bugun yine yaptım düne göre silik çıktı.daha koyu olmasını bekliyordum
Sıvıya dikkat etmemiş olabilirsin cnm büyük ihtimalİlk iki testime göre 3. Koyulaşma baslamisti.4. testti bugun yine yaptım düne göre silik çıktı.daha koyu olmasını bekliyordum