- 4 Aralık 2015
- 143
- 22
- 13
- 37
- Konu Sahibi bekliyorumseni
erkek bebek istiyen anneler bilgilerimizi paylaşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
illaki bir çıkıp polemik yaratacak cnmVeliaht mi yapacaksiniz ?
canım üç melegim varNeden erkek?
allah bagislasinAçıkçası istemekten çok hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm. Bu yüzden erkek bebek fikrine çok alistim. Hayırlısı diyelim :)
Insallah. Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyuKız bebek istiyorum hep bende. .
İnsallah nasip olur birgün. .
yok hamile değilim son şansım olduğu için epey ara vermek zorundayimAllah bagislasin..bu 4. mu?![]()
Amin inşallah canım ❤Insallah. Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu![]()
senin gibi harbi insanları görünce gerçekten sevindim biri veliaht mi yapcn biri neden diyo ya ben bunlara cevap verdiğim için utandım BEN BU YAZIDA ERKEK BEBEK ISTIYEN ANNELER diyorum illa ki bir çıkıp kendini ortaya koymak için iki kelime lafı olsun diye konuşuyor yazının girişini bilmeyenler tekrar sorungenelde kız isteyenler değil de erkek isteyenler tepki alıyor :) hayırlısı olsun, rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
senin gibi harbi insanları görünce gerçekten sevindim biri veliaht mi yapcn biri neden diyo ya ben bunlara cevap verdiğim için utandım BEN BU YAZIDA ERKEK BEBEK ISTIYEN ANNELER diyorum illa ki bir çıkıp kendini ortaya koymak için iki kelime lafı olsun diye konuşuyor yazının girişini bilmeyenler tekrar sorun
hepimizin cnmsıkma canını kızlar da burada gereksiz bir sürü konu okudukları için artık her konuya önyargılı bakıyorlar.. inşallah rabbim gönlündekini nasip eder arkadaşım :)