erkek bebek istiyenler

Açıkçası istemekten çok hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm. Bu yüzden erkek bebek fikrine çok alistim. Hayırlısı diyelim :)

genelde kız isteyenler değil de erkek isteyenler tepki alıyor :) hayırlısı olsun, rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
senin gibi harbi insanları görünce gerçekten sevindim biri veliaht mi yapcn biri neden diyo ya ben bunlara cevap verdiğim için utandım BEN BU YAZIDA ERKEK BEBEK ISTIYEN ANNELER diyorum illa ki bir çıkıp kendini ortaya koymak için iki kelime lafı olsun diye konuşuyor yazının girişini bilmeyenler tekrar sorun

senin gibi harbi insanları görünce gerçekten sevindim biri veliaht mi yapcn biri neden diyo ya ben bunlara cevap verdiğim için utandım BEN BU YAZIDA ERKEK BEBEK ISTIYEN ANNELER diyorum illa ki bir çıkıp kendini ortaya koymak için iki kelime lafı olsun diye konuşuyor yazının girişini bilmeyenler tekrar sorun

sıkma canını kızlar da burada gereksiz bir sürü konu okudukları için artık her konuya önyargılı bakıyorlar.. inşallah rabbim gönlündekini nasip eder arkadaşım :)

Back
X