Merhaba ovulasyon testiyle erkek bebek sahibi olanlardan yardımcı olmalarını istiyorum.. benim pik günü ve sonrasıni değerlendirmeme rağmen tutmadı.kadin dogumcum gebelik oluşması için hiçbir problem olmadığını söyledi.bu ay pik günüme az kaldı ve bi ebe arkadasimizda pik ten bir onceki geceyi değerlendirmemizi istedi .piki yakaladiktan sonra kisa sürdüğünü gördüm. sizce önce Allah'ın izniyle sonra ebenin dediği gibi pik ten önceki gece yi değerlendirmek daha doğru olur mu
Ovulasyon testine göre çift çizginin çıktığı yumurtlama günüMerhabalar cnm Pik ne demek
Evet olabiliyorPik gördüğüm gün ve 2 gün sonrasında beraberlik oldu . Sonrası Minik kızım
Ovulasyon testi kullandiniz mi ve pik ne kadar sürdüPik gördüğüm gün ve 2 gün sonrasında beraberlik oldu . Sonrası Minik kızım
Konu neydi ve niye vazgeçtin evet Allah hayırlısını versin katılıyorum sananeyse yazmaktan vazgeçtim
allah hayırlısını versin
1 gün sürmüştü sanırım. Ben kız veya erkek olması için değil de normal hamile kalmak için kullanmıştım ovulasyon testinOvulasyon testi kullandiniz mi ve pik ne kadar sürdü
Vazgeçtiğini burda yazmakta anlamadım gitti...Konu neydi ve niye vazgeçtin evet Allah hayırlısını versin katılıyorum sana
Benim pik 4 saat falan sürüyor ondan sordum hakkimızdan hayirlisi olsun1 gün sürmüştü sanırım. Ben kız veya erkek olması için değil de normal hamile kalmak için kullanmıştım ovulasyon testin
Rabbim öncelikle sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sonrasında kalbinizdekine göre versin İnşallahBenim pik 4 saat falan sürüyor ondan sordum hakkimızdan hayirlisi olsun
Amin güzel duanız için teşekkürler Allah'a emanet olun sizdeRabbim öncelikle sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sonrasında kalbinizdekine göre versin İnşallahAllah'a emanet olun
Neyse vazgeçtiğin şey sende saklı kalsın canım Allah'a emanet olKonu neydi ve niye vazgeçtin evet Allah hayırlısını versin katılıyorum sana
Sagol canimOvulasyon testine göre çift çizginin çıktığı yumurtlama günü
Merhaba acaba erkek bebeğiniz oldumu? Bende erkek bebek istiyorum bir kızım var ne yapamlıyım adetim bu ay geçti 5 gün iuan 2. GünümdeyimMerhaba ovulasyon testiyle erkek bebek sahibi olanlardan yardımcı olmalarını istiyorum.. benim pik günü ve sonrasıni değerlendirmeme rağmen tutmadı.kadin dogumcum gebelik oluşması için hiçbir problem olmadığını söyledi.bu ay pik günüme az kaldı ve bi ebe arkadasimizda pik ten bir onceki geceyi değerlendirmemizi istedi .piki yakaladiktan sonra kisa sürdüğünü gördüm. sizce önce Allah'ın izniyle sonra ebenin dediği gibi pik ten önceki gece yi değerlendirmek daha doğru olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?