Erkek bebek sahibi olmak isteyenler

bak bu benım kafama yattı onuda bugun buldum ve bundan oncekı gebelıklerımı hesapladım tutuyor buda eger bu teorıye gore gıderse erkek dio saglıklı elı ayagı duzgun olsun tabıkıde once ama gonlum erekten yana

Tabiki canım gönlümüzden erkek bebek geciyo diye sağlıksızmı istiyoruz önce hayırlısı

ben ogrenelı 10 gun oldu nette gezmedım yer kalamdı dıdık dıdık ettım sıtelerı eger asermeye bakrsak buda kız ama cın takvımıde kız dıo rus takvımı erekek bakalım kımn dedıgı cıkcak :)

ben ogrenelı 10 gun oldu nette gezmedım yer kalamdı dıdık dıdık ettım sıtelerı eger asermeye bakrsak buda kız ama cın takvımıde kız dıo rus takvımı erekek bakalım kımn dedıgı cıkcak :)

4 haftamı demiştin

tabıkı tes ederım bende herzamn ne ıstersen sor canm gorusrz sanada hayırlı geceler

pardon ya ben soru sorcaksın sandım gece cok uykum gelmıstı ondan sanırım yanlıs anladım senı :)

Ne yöntemi olabilir? esinizin XY kromozomlarını mı ele gecirdiniz :)) Allah saglıklısını versiiinn

benim ilk gebeliğim ve erkek istiyordum..ama hamileliği düşündüğüm aylarda çin takvimi hep kız görünüyordu..netten baktım bi iki yöntem varmış denedim ya tutarsa diye ve tuttu oğlumuz olacakmış :)) bir kaç yöntem söyleyebilirim isterseniz: adetleriniz düzenli ise yumurtlama tarihinizi hesaplayın ve o gün eşinizle beraber olun, beraber olduğunuzda önce eşinizin orgazm olmasını bekleyin, ve tabi misyoner pozisyonu tercih etMeyin, beraberlikten sonra bir süre sol yanınıza yatın ve 10 dk kadar kalkmayın, beraber olacağınız günler ayın tek rakamlı günleri olsun. Ve tabiki ilişkiye başlamadan bunun için dua edin allah nasip etmezse ne yapılsa boş..ben denedim oldu darısı isteyenlerin başına :)

benim ilk gebeliğim ve erkek istiyordum..ama hamileliği düşündüğüm aylarda çin takvimi hep kız görünüyordu..netten baktım bi iki yöntem varmış denedim ya tutarsa diye ve tuttu oğlumuz olacakmış :)) bir kaç yöntem söyleyebilirim isterseniz: adetleriniz düzenli ise yumurtlama tarihinizi hesaplayın ve o gün eşinizle beraber olun, beraber olduğunuzda önce eşinizin orgazm olmasını bekleyin, ve tabi misyoner pozisyonu tercih etMeyin, beraberlikten sonra bir süre sol yanınıza yatın ve 10 dk kadar kalkmayın, beraber olacağınız günler ayın tek rakamlı günleri olsun. Ve tabiki ilişkiye başlamadan bunun için dua edin allah nasip etmezse ne yapılsa boş..ben denedim oldu darısı isteyenlerin başına :)

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canm
Bizde gelecek ay kızıma kardeş calışmalarına başlıcaz kısmetse
Bu dediğin yöntemleri uzun süredir araştırmıştım 4 aydır takip yapıyorum yumurtlama takibi.
Allah hayırlısıyla bizimde gönlümüzden geceni nasip eder inşallah bende senin gibi güzel haberi burdan paylaşırım

Deli gibi kızım olsun istiyosun ama erkek oluyo benim olayım bu :KK70:

Ilk hamileligim kizim olsun istiyordum oglummus :) ama garketmez tabi biz 4 kiz kardes büyuduk kizlar iyidir ya :) ne kadar dogru bilmiyorum ama y kromozomu kisa ömürlu x kromozomu uzun omurlüymus tama y krmzmu daha hizli biz tam yumurtlama tarihinde yaptik bebisimizi y daha cabuk ulastigi icin erkek deniliyor

Bende cin tutmadı rus tuttu birde saç telin e Alyansini bağla elini titretme, sor birinci çocuğum veya 2 , çocuğum kız sa sağa sola git erkekse ileri geri git gibi çok kişide yaptık kendim dahil gerçekten acaip bişi, ilk çocuklarınıza deneyebilirsiniz eğlenceli de Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin

Bende cin tutmadı rus tuttu birde saç telin e Alyansini bağla elini titretme, sor birinci çocuğum veya 2 , çocuğum kız sa sağa sola git erkekse ileri geri git gibi çok kişide yaptık kendim dahil gerçekten acaip bişi, ilk çocuklarınıza deneyebilirsiniz eğlenceli de Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin erkek bebekte
Önce kadının orgazm olmasi gerekiyor yada aynı anda, birde sağa yatılı die okumustum

Cinsiyeti erkek belirler..o ne verirse biz pisiririz Allah hayirli evlar versin kizi da bir erkegi de..bnm oglum var bu arada

merhabalar benimde 5 yaşında bir kzıım var oğlum olsun istiyorum. bende araştırma yapıyrum .okuduğum kadarıyla yumurta takibi yapanların çoğu erkek olmuş

Back
X