Arkadaslar merhaba ben dun birsey duydum erkek bebekle kiz bebek sancisi farkli oluyomuss bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba yada erkek bebek annelerinin sancilari nasil basladii lutfen cevab verirmisinizz simdiden tskler
Merhaba canım gelmedimi senin ufaklık daha
Ultrasondaki farklı ölçümleri çözüme kavuşturdunuzmu daha sonra yazacaktım ama kullanıcı adını hatırlayamadm.
İki tane oğlum var ikisindede direk karnımda hissederek başladı doğumum. Genel olarak doğumdan önceki günlerdede kuyruk sokumu ağrılarım vardı...
Yok cnm hala gelmedii gelmeyde niyeti yok gibi :) erkk bebeklerin sancisi belden baslar die bisi duydumda acba dogrumu deilmi die sormk istedimm kendi doktoruma gittigimde hersey normaldii farkli ckn bsey olmadii
Yok cnm hala gelmedii gelmeyde niyeti yok gibi :) erkk bebeklerin sancisi belden baslar die bisi duydumda acba dogrumu deilmi die sormk istedimm kendi doktoruma gittigimde hersey normaldii farkli ckn bsey olmadii
İyi maşallah , herşeyin yolunda olmasına sevindim bak boşuna yıprattın kendini. Farklı doktor farklı ölçümlerdenmiş meğer.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallah. İki oğlumuda 40. Haftanın sonlarında doğurdum , gününü tamamlayıp gelecekse bi on günün daha var :) kafadan.
Tadını çıkar , beklemek çok sıkıcı biliyorıum günler geçmiyor gibi oluyor sanki.
Aynen cnm kafama cok takmistim nie bole oldu falan die sukur hic bi sorunu yokmuss 9 ay geciyoda o son haftalarr gecmek bilmiyoo :) bi an once olsa die dua ediyorum beklemek gercekten cok zorr :)
Arkadaslar merhaba ben dun birsey duydum erkek bebekle kiz bebek sancisi farkli oluyomuss bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba yada erkek bebek annelerinin sancilari nasil basladii lutfen cevab verirmisinizz simdiden tskler
Canim oglumda doğum sancilarim kasıklarda başlayıp belde biten bi sancıydı. Annem söylemisti öylede oldu. Kızdada tam tersi diyo. Oglum ikadar sancima ragmen sezaryan olsada sancım o şekilde oldu. Annemin tecrubesine dayanarak sana yardimci olmak istedim
Sağ salim kucağına al inşallah yavrunu canım. Bende 7. Haftamın içindeyim ultroson doton nasıldı erkekte kesen yuvarlak mı fasulye gibi mi yada bebişmilk hangi tarafatydı? Merak ediyorum da bi oğlum olsun istiyorum oyzden sordum
Aynen cnm kafama cok takmistim nie bole oldu falan die sukur hic bi sorunu yokmuss 9 ay geciyoda o son haftalarr gecmek bilmiyoo :) bi an once olsa die dua ediyorum beklemek gercekten cok zorr :)