Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tanıdığım ne kadar hamile varsa hepsi kız desemKızlar bu sene erkek bebek senesi diyorlar doğru mu erkek bebiş bekleyenler var mıya da tanıdığı filan olan
Ay umarım öyledirKızlar bu sene erkek bebek senesi diyorlar doğru mu erkek bebiş bekleyenler var mıya da tanıdığı filan olan
Hadi ya çoğu yerde öyle diyorlardı da demekki doğru değilmişBenim tanıdığım ne kadar hamile varsa hepsi kız desem
Yanılmışlar o zamanHep kız hamile duyduklarım çevremde
Sağlıklı olsun tabiki önemli olan oBen 2027 Şubat mart annesi olacağım bu platformda o aydaki hemen hemen herkes erkek bebek benimkide erkek inşsllah sağlıklı olur
Mert anneleri topiği hep erkekKızlar bu sene erkek bebek senesi diyorlar doğru mu erkek bebiş bekleyenler var mıya da tanıdığı filan olan
Mert anneleri topiği hep erkek![]()
Benim doğumum nisana geliyor yaMert anneleri topiği hep erkek![]()
Orası öyle çok mantıklıerkek senesi kiz senesi sacma geliyor bana, sonucta her sene hemen hemen esit sayida doguyorlar ki nesil devam etsin.
isterseniz hamilelik topiklerine gidip giristeki anketlere bakin kiz mi cok erkek mi cok diye. benim kizim olacak, bizim ekim anneleri kiz cogunlukta.
gebe okulundan yakin olduklarimin 2sinin oglu olacak 5inin kizi,
epi topu iki cinsiyet var zaten, biri olmazsa biri olur
Hayırlısı bende çok duydum ama oğlum olacak diyenleri o yüzden buraya sordum zatenAblam bir ay önce erkek doğurdu bende 18 haftalık hamileyim oğluma![]()
Benim doğumum nisana geliyor ya![]()
Nasip artıkBenim doğumum nisana geliyor ya![]()
Aha bak öyle bişey varmış işteBu sene çevremde 7 hamile doğum yapan hepsi erkek bebek
Benimde şubat ve erkekMert anneleri topiği hep erkek![]()
2022 de hep kızdıBenimde şubat ve erkekbence de erkek senesi