Bebek İkinci El Erkek bebek ve hamile kiyafetleri

Gri ceket 9 ay diyo cnm ama kalip genis kisa size tam olur bence sisme yelekte kisa olur lacivert sotlu takim 80 cm lcv tisrt beyaz kaldi 9 12 ay canm

canm ozman sen bize göre başka şeyler ekle bekliyorum çoğunu elicem ozman 9 12 olmuyo bize küçük geliyo 12 18 anca oluyo canm bekliyorum seçtiklerimden az çok tarzımızı anlamışsındır canm :34: eklediğinde haber ver bakayım bugün muhakkak ekle ama olur mu :34:

canm ozman sen bize göre başka şeyler ekle bekliyorum çoğunu elicem ozman 9 12 olmuyo bize küçük geliyo 12 18 anca oluyo canm bekliyorum seçtiklerimden az çok tarzımızı anlamışsındır canm :34: eklediğinde haber ver bakayım bugün muhakkak ekle ama olur mu :34:

Gece anca eklerim canm ilk beyaz tsrt mavi takim lacivert sortlu takim gri ceket ve beyaz gomlek oluyomu peki ayiriyim acmisken esyalari

Kisliklari yazin yazliklari simdi dusunebilirsin canm suanlk baska ekliycek urunum yok bunlari elden cikarmam laizm canm

cnm bedenler uymuyoki :50: gri ceket kışın bize olmaz beyaz gömlek olur onu isteyim şortlu takımlar kaç cm canm şişme yelekte küçük diosun bana seçtiklerimin bedenlerini tek tek yazarsan daha iyi anlaşırız canm

Bide spr ayakkabimiz var canm bir iki kere kullandk vicco marka 21 numara

Eklentiler

• $1401820328455.webp
    $1401820328455.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $1401820389387.webp
    $1401820389387.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 53

siyah bebek çantasını istiyorum

ayrıca hastane çıkışı 10lu parçalardan hangisi yıpranmamış ve kullanılmamışsa onlardan birtanesini alabilirim[/QUOTE]

Canim bebek cantamizi onumuzdeki hafta denizdede kullanicam artik baska canta ayarlayamadim :( eger istersen iki hastane cikisinda gonderiyim zaten esit okuyo o zaman 67yapiyo canta haric

Back
X