Erkek bebek ve kanama

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
Kızlar etrafta burda ne kadar kanaması olan kadın varsa bebeği erkek çıkıyor. Fikri olan yaşayan var mı?

Erkek bebek kiz bebege gore daha hassas tutuma konunsunda(kiz bebek daha inatci sekilde tutunurmus genelde )
Bu yuzden genelde dusuk tehlikesi yasayan erkek.bebeklerde oluyormus
Bende de var mesela dusuk tehlikesi ve kanama
Tabi henuz.cinsiyeti ogrenemedim

Bide Dr benden önce bi bayanı muane etti kızı varmış 2 tane bu oğlan sürekli kanama yaşıyormuş. Dr bıktım bu oğlanlardan illa bi anneye panik verecekler dedi . Bende hocam erkekte mi oluyor dedim genelde erkek Bebek'te görüyorum bu tarz şeyleri dedi

Annem bna hamileykn lekelnmesi olmus kardesimde olmamis kardesim erkek

Bem hamile.oldugumu.ogrenmemle dusuk tehlikem oldugunu ogrenmem.bir.oldu
Hamileligimin tadini cikaramadim.simdiye kadar mesela

Konu sahibi kusura bakma konunu isgal etmis gibi olucam ama ben bu hamilelik takvimini beceremedim. Bu nasil yapiliyor . aslinda takvime tarih isledim ama ben goremiyorm takvimimi

Konu sahibi kusura bakma konunu isgal etmis gibi olucam ama ben bu hamilelik takvimini beceremedim. Bu nasil yapiliyor . aslinda takvime tarih isledim ama ben goremiyorm takvimimi
Profil kişisel bilgiler en alta doğru hamilelik takvimi yazıyor oraya tahmini Doğum tarihini şu şekilde yaz 07-07-2017

Benim tüp bebek. Adete 5 gün kala lekelenmem oldu. Sonra 8. hafta ve 12. hafta tam adet günlerimde çok hafif pembe lekelenme yaşadım. Bebek erkek. Geçen bunu okulda konuştuk herkeste olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…