Sadece tesadüf galiba Can'ım . Benim annem hiçbirimizde yaşamamış. Arkadaşım 2 oğlunda yaşamış 2 kızda yaşamamışAnnem bna hamileykn lekelnmesi olmus kardesimde olmamis kardesim erkek
Tesaduftur cnmSadece tesadüf galiba Can'ım . Benim annem hiçbirimizde yaşamamış. Arkadaşım 2 oğlunda yaşamış 2 kızda yaşamamış
Profil kişisel bilgiler en alta doğru hamilelik takvimi yazıyor oraya tahmini Doğum tarihini şu şekilde yaz 07-07-2017Konu sahibi kusura bakma konunu isgal etmis gibi olucam ama ben bu hamilelik takvimini beceremedim. Bu nasil yapiliyor . aslinda takvime tarih isledim ama ben goremiyorm takvimimi
Teskkurler ben gittim satimi yazdim :)Profil kişisel bilgiler en alta doğru hamilelik takvimi yazıyor oraya tahmini Doğum tarihini şu şekilde yaz 07-07-2017
Bebiş yoldadır inşlh Can'ım benimTeskkurler ben gittim satimi yazdim :)
Ugur getirsin diye takvim yapayim kendime dedim :) yoksa daha gelen giden yok cnm :)Bebiş yoldadır inşlh Can'ım benim
Vardır vardır Allah'ın izniyle. Tez zamanda seni doğuramıyorum sancım Yok konularında görürüz inşlhUgur getirsin diye takvim yapayim kendime dedim :) yoksa daha gelen giden yok cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?