Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Su Çin takvimine bir göz at canım. Yalnız yaşını seneye göre hesapla mesela 80 dogumluysan 2013 de 33 yasında olursun. Bu şeklide hesapla. Ne kadar tutar bilmem ama ben cınsıyetını ogrendıkten sonra Çin takvımıne baktım doğru gosterıyordu. Herseyden evvel inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur.
Bana da bebek yöntemleri gerekli
Canım sağlıklı hayırlı evlat olsun da dediğin gibi kız erkek farkmetmez ama insanın içinden de geliyor 1 kız 1 erkek olsun..
Çin takvimini ben de duymuştum bir de erkek önce boşalırsa erkek, kadın önce boşalırsa kız olurmuş diye duymuştum..
Bir de bi arkadaşım söylemişti ne kadar doğrudur bilemem ama, eşlere bakıp ne cins bebekleri olacağını tahmin ediyormuş bir adam
ŞÖyle ki; eğer kadın güzelse, erkek kadını daha çok arzuluyor ve kız oluyormuş, erkek daha yakışıklı ise, tam tersi kadın arzuluyor ve erkek bebek oluyormuş
hhiihi:)) konu başlığı çok hoş:) bunun yöntemi olur mu yaa, ortalıkta dolaşanlar da hurafedir bence... dua et, allah verirse olur, gönlüne göre olsun inşallah....
onu bilmiyorum da erkek isteyen ilişkiden sonra sağa yatıp hiç konuşmaz derdi kv :)
sırf o dedi diye yaptım bunu tesadüfmü bilinmez tuttu...
hatta onların köyde bir kadın var geçen aradı konuştular,hiç kız istememiş hep bu taktiği uygulamış 4 tane oğlu var anneme dua ediyordu,ne kadar işe yarar bilinmez
Canım önceliklehayırlı olsun topiğin bende senin gibi erkek çocuğu isteyenlerdenim hakkımızda allah hayırlığını sağlıklsını versin gönlümüzde görede nasip etsin yumurtlama gününde olunca erkek çocuk olma ihtimali daha yükselmiş bende bunu yeni duydum daha nce bilmiyorum birde erkeğin spermin göre y kromozonunu çokluğuna göre inşallah allah gönlümüzde göre verir canım