Erkek bebekler

svlymhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
836
27
68
35
Slm kizlar ya forumda bi kac yerde okudum cogu anne yürütecin bebeklere ozellikle de erkek olanlara zararli oldugu yaziyolar aklim karisti ogluma almayi düsünüyodum etrafimda herkes kullaniyo . İki erkek kardesim var annem onlara da kullanmis butun gun birakmicaksin ki gunde on on bes dk sadece diyo annem . Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda acaba?

Bebeqi erkenden oturtursan zararli olur

Ben günde 20 dakika oturtuyorum ama oğlum 9,5 aylık oldu. Zaten yakında ihtiyacım kalmayacak. Tadında kullanılırsa zararlı değil bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben günde 20 dakika oturtuyorum ama oğlum 9,5 aylık oldu. Zaten yakında ihtiyacım kalmayacak. Tadında kullanılırsa zararlı değil bence.

Allah bagislasin ne zamandan beri kullaniyosun kacinci ayda basladin?

Yürüteci daha 15 gündür kullanıyoruz. Yani 9 aylıktan beri. Oturtma konusuna gelince. Biz doğduğundan beri hep kucağumızda yarı oturur pozisyonda yatırdık. Oturması 8. Ayı buldu ama kendi kendine.

Bence kendi kendine oturmaya başladıktan sonra kullan. Ama günde 20 dakikayı geçmesin. Açıkçası benim kullanma amacım onu yanımda tutabilecek şekilde iş yapabilmekti.
la falan da bakabilirsin. O daha eğlenceli ve tehlikesiz.

teşekkürler cvap verdiğin için. bende yanımda dursun itiyorum mama sandalyesine koyuyorm ben işimi yaparken mutfakta biraz oynuyo çıngırakla elleriyle sıkılınca ağlıyo ya aslında ondan da olabilir gelecek ay bakacam bakalım hangisini alcaz.

Rica ederim. laya bayılıyorlar. :)

Hayır almadım ama alanlar çok memnun.

Bir oğlum var hoppalamız var o kadar keyifliki çığlık atarak biniyor tabiiii günde 15 dk fazla değil çünkü daha 7 aylığız. 😊😊 yürüteçten bence daha eğlenceli ve tehlikesiz. Fısherprıce yağmur ormanı öneriyorum bizimki bundan.

Ne guzel ya galiba bizde alcaz oyle gorunuyo. Allah bagislasin bebeginizi. Peki doktor bi sakinca felan gordu mu hoppala almayin felan demedi mi. Dedigim gibi forumda bi kac arkadas doktor kanguru yurutec ve hoppala sakin kullanmayin demis ha bi de ana kucagi benimde aklim karisti kanguru da kullandiniz mi ?

Bizim doktorumuz keskin hayırları olan biri değil sadece yürüteçe karşı oda bebeğin güvenliği açısından. Bu demek değildirki saatlerce binecek... 15 20 dk biniyor günde ve birdaha bindirmiyorum. Kanguruda kullandım hatta hala markete giderken kullanıyorum. Ama saatlerce onda durmuyor zaten alışveriş merkezinde dışarıda arabasında geziyor. Ben acil durumlarda kangruu kullanıyorum bişey almam gerekiyorsa dışarıda acil işim varsa falan falan..... Bebeğinizi Allah bağışlasın herşey onlar için.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim ya cok yardimci oldun
Peki bise daha sorabilir miyim? Ne zaman ek besin vermeye basladin altinci aya kadar anne sutuyle mi beslendi . Ya benim bebegim dort aylik mamayla besleniyo doktorumuzdan hic memnun degiliz baskasina gitcez nisanin basinda . O yuzden size soruyorm bazen dogru duzgun yemiyo mamayi beni delirtiyo ek besine baslamali miyim yoksa altinci ayi mi beklemeliyim ? Yardimci olursaniz cookk mutlu olurum

Yoo bizim beslenmemiz çok iyiydi anne sütü alıyordu buna rağmen 5 aylıkken ek gıdaya başla dedi doktor. Ilk besinimiz meyve suyu oldu daha sonra meyve oüresi ve yoğurt sonra tarhana çorbası sonrada sebze çorbası ve muhallebi

4 ay biraz erken bence 1 ay daha bekleyin sonra başlayın. Burda herşeyi okuyunca insanın kafası karışıyo o yüzden kendi bildiğiniz en iyisi. Oğlum 7 aylık ve brokoliyi ısırarak yiyor.

Hmm bende baslasam mi ne yapsam bilemedim aklim cok karisik kabizlik yasar diye cok korkuyorm zaten doktor reflu dedi ar mama kullan dedi kullandim bi gun kabiz oldu artik hic susmuyo kivranip kivranip agliyo. Ne yapacagimi sasirdim

Hımm 1 çay kaşığı zeytinyağı en iyi çözüm oluyor. Bende çok yaşadım

Hımm 1 çay kaşığı zeytinyağı en iyi çözüm oluyor. Bende çok yaşadım

İcirdim zeytinyagi yine olmadi dum saglik ocaginda ki doktor gliserin fitil verdi eve gelince koydum cok sukur yapti kakasini ama bi saat sonra tekrar basladi aglamaya neredeyse bi saat aglai oyle boyle degil cok fena agliyo ne yapacagimi bilemedim baska bi sorunu mu var diye korkmaya basladim

Masallah nazar degmesin insallah. En ii si dediginiz gibi bi ay daha bekliyelim cok tesekkur ederim cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…