Çocuk Hastalıkları erkek bebeklerde böbrek genişlemesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim ve son kontrolümde sol böbrekde büyüme olduğu söylendi.erkek bebeklerde sık görülen bir şeymiş doktorum pek kale almadı ama araştırma yaptım davn sendromlu bebeklerdede çok sık görülen bir şeymiş bu sorunla karşılaşan arkadaşların fikirlerini bekliyorum. 11mm olmuş bu rada büyüme oranı

benimde hamileliğimin son haftalarında böbrek genişlemesi olduğunu söyledi dr. korkulacak birşey olmadığını doğumdan sonra usg çektirmemi önerdi. usg de de birşey çıkmadı çok şükür 3. ayında tekrar kontrolü var. dawn sendromuyla alakası olmadığını biliyorum korkma bence

benimde hamileliğimin son haftalarında böbrek genişlemesi olduğunu söyledi dr. korkulacak birşey olmadığını doğumdan sonra usg çektirmemi önerdi. usg de de birşey çıkmadı çok şükür 3. ayında tekrar kontrolü var. dawn sendromuyla alakası olmadığını biliyorum korkma bence[/Qteşekkürler arkadaşım içim rahatladı..hayırlısı

o zamanlarda bende çok araştırmıştım. erkek bebeklerinin çoğunda oluyormuş bu olay. bebek doğunca ilk hafta çocuk doktoruna gittiğinde söylemeyi unutma. inş senin bebeğinde de birşey çıkmaz

Back
X