Doğuma Hazırlık erkek bebeklerde değişme ihtimali varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sudenaz0

Seviyorum işte..
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
346
47
68
Kızlar mrb doktora gittik ayın 8 inde

bacak arasını gördük erkekti bende

gördüm doktor da gördü ve erkek dedi

ama daha sonra değişme ihtimali var dedi

sen yinede bişey alma dedi

ve benim asıl amacım

ben bebeğime bişiler almak istiyorum

ama doktor alma dedi e ikimizde gördük

değişme ihtimali olurmu cinsiyeti farketmiyor ama ben
Bişeler almak istiyorum

ve kendimi Tutamıyorum :)))

Canim doktor ozellikle uyarip alma dedigine gore vardir bi bildigi bidaki kontrole kesinlesir az daha sabret sonra alirsin ne istiyorsan :)

Canim doktor ozellikle uyarip alma dedigine gore vardir bi bildigi bidaki kontrole kesinlesir az daha sabret sonra alirsin ne istiyorsan :)

Tşk ederim cnm ama geç gelen bir hamilelik

Evdeki varlığını yerini hissetmek istiyorum

artık aslında emindi ama yinede uyardı :)

Canm öncelikle hayirli olsun bebisin oncelikle şöyle soylim erkek bebekde degsme olablio cnku kordon bagi ile pipi karisabliyo kizda pek yanlma olmuyo
evet insan bisiler almak istiyo bebegne ben ilk hamile oldmu ogrendimde mavi almistim içime öyle doğmuştu snra hep ruyalarmda erkek gördüm ve sonnda 15 haftalikken doktor 99erkek dedi gttim gene maviler aldim 18 haftamda 4 lu test icin gttimde doktr kiza benzio dedi ve şok oldm erkege hazrlmstm goremedi ters yatiodu kiza benzetti sadece ertsi gun icim icimi yedi baska doktra gttim erkek dedi ve hala suphelerm vardi taki 20.haftada 4 boytlu ultranda oglusumn pipisni net gördüm kafan cok karisiyosa bska doktra gidip teyit edeblrsn yada illa bisiler alcksn sari yesil beyaz falan al

Canm öncelikle hayirli olsun bebisin oncelikle şöyle soylim erkek bebekde degsme olablio cnku kordon bagi ile pipi karisabliyo kizda pek yanlma olmuyo
evet insan bisiler almak istiyo bebegne ben ilk hamile oldmu ogrendimde mavi almistim içime öyle doğmuştu snra hep ruyalarmda erkek gördüm ve sonnda 15 haftalikken doktor 99erkek dedi gttim gene maviler aldim 18 haftamda 4 lu test icin gttimde doktr kiza benzio dedi ve şok oldm erkege hazrlmstm goremedi ters yatiodu kiza benzetti sadece ertsi gun icim icimi yedi baska doktra gttim erkek dedi ve hala suphelerm vardi taki 20.haftada 4 boytlu ultranda oglusumn pipisni net gördüm kafan cok karisiyosa bska doktra gidip teyit edeblrsn yada illa bisiler alcksn sari yesil beyaz falan al

Cnm ya seninde tamm bir karmaşa olmuş 16 yada 17 haftada tekrar gidecem o zaman söyler net olarak ama başka doktorlarda gidicem haklısın galiba en iyi bende girmeyim bu renk karmaşasına beyaz lardan felan alırım artık bişiler :) ;)

Aynen canm illa her aldgmz pembe veya mavi olmuyo benm aldklarmda mavi beyaz sari yesl kirmzi kizda bi mavi almioz erkekde bi pembe yani :)
Gönlüne göre versin rabbim.bdahki kntrlde kesinlesr inşallah

Aynen canm illa her aldgmz pembe veya mavi olmuyo benm aldklarmda mavi beyaz sari yesl kirmzi kizda bi mavi almioz erkekde bi pembe yani :)
Gönlüne göre versin rabbim.bdahki kntrlde kesinlesr inşallah

Allah razı olsun seninde gònlüne gòre versin canım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin öyle yapıcam artık

Allah razı olsun seninde gònlüne gòre versin canım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin öyle yapıcam artık

ve benim asıl amacım

Bişeler almak istiyorum

Cnmm uzun aradan sonra girince gordum.coook sevindim.allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin..

ve benim asıl amacım

Bişeler almak istiyorum

. coook sevindim.Hayirli olsun.allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Cnmm uzun aradan sonra girince gordum.coook sevindim.allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin..

. coook sevindim.Hayirli olsun.allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Çok tşk ederim cnm allah razı olsun sen ne durumdasn nasılsın

="sudenaz0, post: 37060378, member: 479641"]Çok tşk ederim cnm allah razı olsun sen ne durumdasn nasılsın[/QUOTE]
İyiyim cnm. Hamileyken dualarimdaydin.benimde bir oglum oldu.1 hafta sonra3 aylik olacak..sana da allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Çok tşk ederim cnm allah razı olsun sen ne durumdasn nasılsın

="sudenaz0, post: 37060378, member: 479641"]Çok tşk ederim cnm allah razı olsun sen ne durumdasn nasılsın
İyiyim cnm. Hamileyken dualarimdaydin.benimde bir oglum oldu.1 hafta sonra3 aylik olacak..sana da allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin[/QUOTE]

Allah bağîşlasn cnm ne güzel çok sevindim hiç görmedim yazdığını felan adı ne

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah .
Belli olmaz siz yine de netleşmesini bekleyin bence ya da ara renkte ciciler alın .

Tesekkur edesudenaz0, post: 37069242, member: 479641"]İyiyim cnm. Hamileyken dualarimdaydin.benimde bir oglum oldu.1 hafta sonra3 aylik olacak..sana da allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin[/QUOTE]

Allah bağîşlasn cnm ne güzel çok sevindim hiç görmedim yazdığını felan adı ne[/QUOTE]
Tezekkur ederim cnm. Adini alperen koyduk.

Back
X