- 24 Ocak 2009
- 5.921
- 17
- 358
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlaka bezinden kurtulsun yürümeye başlasın öyle yoksa çok zorluk çekersiz cnm ben yeni yaptırdım şuan 4,5 yaşında ve aslında 2 yılda erteleme yaptık hep bi mani çıkmıştı ama iyki maniler olmuş diyorum çok rahat oldu ilk gün biraz ağladı ama şimdi çok iyi düşünüyorumda bezli olsa bez bağlamaman gerekiyo çocukta altına yapıcak mecburen onun için bezden kurtulması ve azda olsa kendine gelmesi şart bence :)
İkiz yeğenlerim var. 2 yaşına bastıklarında sünnet oldular henüz bezliydiler.
hatta bir tanesi rahatsızlığından dolayı yürüyemiyor sürekli yerde ya zıplayarak ya da kendisini sürterek hareket ediyordu.
doktor bezli bebeklerde sünnet daha iyi oluyor demişti.
bebek bezine ve bebeğin pipisine krem sürülünce iyileşmesi daha kısalıyor demişti.
yerde zıplayan yeğenimde bile bir sorun çıkmadı.
bende kısmet olursa bebeğim doğar doğmaz daha hastaneden çıkmadan sünnetini yaptırmayı düşünüyorum..
cnm haklı olabilirsin belki ama bende doktor söylediklerine bakarsak açık hava alması gerekiyo dedi ve çevremdekilerde ayn şekilde ve bilhassa ben oğluma öyle yaptım gayette rahat geçti zaten çocuk bırak bez değirtmeyi bol pijama bile değirtmiyo orasınaki kaldı sen bez bağlamadan bahsediyosun :uhm:
ben değil doktor bahsediyor bağlamaktan ki evet gözümün önündelerdi sürekli hiçbir problem yaşamadılar.
ama her doktorun tavsiyesi farklıdır bilindiği gibi.
sizin doktorunuz açık kalmasını tavsiye etmiş memnun kalmışsınız; bizim doktor da kapalı kalmasını tavsiye etti bizde memnun kaldık.
çocuktan çocuğa değişen birşey de olabilir bu tabiki..