selam kizlar,
size bir erkegin bir kiz icin aglamasi ne ifade ediyor?
Biz sevgilimle ayrildik.. ondan sonra baskasiyla ciktigini duydum..
aradim sordum dogruladi.. ama beni unutmak icin oldugunu duydum..sonra telefonda. hata yaptim.. diye agladi? hemide hickira hickira ama ben cok sert davrandim ve hic taviz vermedim.. anlamadigim pismansa halla neden o kizdan ayrilmadi? kizi sevmiormu ee neden?ve bir erkegin bir kiz icin aglamasi ne ifade ediyor?
Sahiden sormuyorsunuz, herhalde sizi hala sevdiğini duymak için açtınız konuyu...
Aksi halde "Sizi unutmak için başkasıyla beraber olduğuna" inanmanız lazım...
Buna kargalar bile güler, adam sizden ayrılıyor, sizi unutmaya çalışıyor, madem sizi unutmaya uğraşacak kadar seviyor neden ayrılıyor sizden?
Sizden sizi bu kadar severken (sevseydi) neden ayrıldığınızı sorgulayacağınıza "pişmansa neden o kızdan ayrılmadı?" diyorsunuz... Pişman olsaydı ondan ayrılacağını anladığınızı itiraf etmiş oluyorsunuz aslında... Şu an kimin yanındaysa onu seviyor, bunu anlamak gayet basit... Yarın bir gün ondan ayrılırsa da size dönmeye çalışır o kıza da "ağlayarak" şöyle der: "Seni unutmak için eski kız arkadaşıma döndüm"...
"Ona çok sert davrandım, taviz vermedim" demişsiniz ama cevap vererek, muhatap alarak yeterince iyi davranmışsınız zaten... Hem unutmayın, sizden ayrılıp en gülünç şekilde yeni ilişkisini "gözünüze sokarak" size asıl sert ve kötü davranan o...
Yapmayın, kabullenmek bu kadar zor değil, bu adamlar sizi sevmiyor, aklınızı karıştırıp şanslarını denemek için yolunuza çıkıyorlar sadece... Ne zaman "iyi niyetli" oldukları kadar mantıklı bakmayı da öğrenecek genç kızlarımız?