Erkek bir kiz icin aglarsa?

BensuCansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
34
0
86
Hollanda
selam kizlar,

size bir erkegin bir kiz icin aglamasi ne ifade ediyor?

Biz sevgilimle ayrildik.. ondan sonra baskasiyla ciktigini duydum..
aradim sordum dogruladi.. ama beni unutmak icin oldugunu duydum..
sonra telefonda. hata yaptim.. diye agladi? hemide hickira hickira ama ben cok sert davrandim ve hic taviz vermedim.. anlamadigim pismansa halla neden o kizdan ayrilmadi? kizi sevmiormu ee neden?
ve bir erkegin bir kiz icin aglamasi ne ifade ediyor?

selam kizlar,

sonra telefonda. hata yaptim.. diye agladi? hemide hickira hickira ama ben cok sert davrandim ve hic taviz vermedim.. anlamadigim pismansa halla neden o kizdan ayrilmadi? kizi sevmiormu ee neden?
ve bir erkegin bir kiz icin aglamasi ne ifade ediyor?

canım her erkek gerçekten ağlamaz kusura bakma ama seninki sahte gözyaşları dökmüş sana..neden diye soracak olursan başka biriyle işi ne ozaman hem seni elinde tutmaya çalışıyor hemde diğer kızı hayret bişey yaaa...ha şöyle olsa neyse diyecem ağlasa ve seni bırakmasa neyse ama bu hemen hoop bulmuş başka birini gününü gün ediyor ondan sana hayır gelmez canım ama sen bilirisn tabiki hakkında hayırlısı olsun...

bir erkegin bir kiz icin aglamasi ne ifade ediyor?

canım erkeğe ve konuya göre değişir bence bu..
eski erkek arkadaşım benim yanımda salya sümük ağladı hiç beklemiyordum
ama ayrılık kararım değişmedi..
ihanetti vardı ortada..kimisi son kez şansını denemek ister kimi gerçekten sevdiği için
anlayamazsın..ama ben taviz vermedim...
bence ne ifade ettiğine değil sen ne hissettiğine bak
...

selam kizlar,

sonra telefonda. hata yaptim.. diye agladi? hemide hickira hickira ama ben cok sert davrandim ve hic taviz vermedim.. anlamadigim pismansa halla neden o kizdan ayrilmadi? kizi sevmiormu ee neden?ve bir erkegin bir kiz icin aglamasi ne ifade ediyor?

Sahiden sormuyorsunuz, herhalde sizi hala sevdiğini duymak için açtınız konuyu...

Aksi halde "Sizi unutmak için başkasıyla beraber olduğuna" inanmanız lazım...

Buna kargalar bile güler, adam sizden ayrılıyor, sizi unutmaya çalışıyor, madem sizi unutmaya uğraşacak kadar seviyor neden ayrılıyor sizden?

Sizden sizi bu kadar severken (sevseydi) neden ayrıldığınızı sorgulayacağınıza "pişmansa neden o kızdan ayrılmadı?" diyorsunuz... Pişman olsaydı ondan ayrılacağını anladığınızı itiraf etmiş oluyorsunuz aslında... Şu an kimin yanındaysa onu seviyor, bunu anlamak gayet basit... Yarın bir gün ondan ayrılırsa da size dönmeye çalışır o kıza da "ağlayarak" şöyle der: "Seni unutmak için eski kız arkadaşıma döndüm"...

"Ona çok sert davrandım, taviz vermedim" demişsiniz ama cevap vererek, muhatap alarak yeterince iyi davranmışsınız zaten... Hem unutmayın, sizden ayrılıp en gülünç şekilde yeni ilişkisini "gözünüze sokarak" size asıl sert ve kötü davranan o...

Yapmayın, kabullenmek bu kadar zor değil, bu adamlar sizi sevmiyor, aklınızı karıştırıp şanslarını denemek için yolunuza çıkıyorlar sadece... Ne zaman "iyi niyetli" oldukları kadar mantıklı bakmayı da öğrenecek genç kızlarımız? :51:

pişmanım die ağlayarak belki seni kendine döndürür die düşünmüş..
baktı sen dönmeyince eski keyfine geri dönmüş...
kimi tutturursam hesabı..

yok birbirimize geri donmycegimizi soyledik. senle asla olmam birdaha dedim zaten olmamda. :) sanirim evet haklisiniz. ama o kadar icten agladiki dokundu bana ne bileym kafami kurcaladi

bir kızın nasıl duyguları varsa erkeklerin de var,onlar da insan ağlar elbette.ama ağlama sebebi kızlara göre değişebilir,kızlar o sırada olan duruma ağlarken,erkek başka bişeye ağlayıp o duruma ağlıyomuş gibi görünmeyi çok güzel becerirler.

Bir erkek bi kız için ağlıyorsa , elde edememiştir yada son kozudur o yüzden ağlıyordur..

Unutmak için başkasıyla çıkma fikri çoook saçma..
Ne yani başka şekilde unutamıyormuş ?
Hemen başka birinimi bulmak gerekiyormuş
Palavra canım , sakın inanma
Bu erkeklerin bir numaralı yalanıdır..

benm eski erkek arkim de bana ve aileme olmadik hakaretler etti.

bir arkadaslik sitesinde kayitini buldum. baska kizlarla bulusma ayarlarken.

ilk dönemlerimizde beni terk etti- ve geri döndü...

istemeye geldikleri gün olmayacak seyler yaptilar ve tabii ki onu hayatimdan cikartmak zorunda kaldim. yetti artik dedim.

en son ögrendigim sey ise, bana bircok konuda yalan söyledigi...okulumu bitirdim diyip, aslinda hic bir seyinin olmadigini ögrendim...hatta is konusunda bile yalan söledi...dogrudürüst isi bile yok adamin...
ilk kez bi kizla beraberim diyip aslinda bircok kiz arkadasinin oldugunu ögrendim!!!

simdide beni terketme diye yalvarip gözyasi döküyor...bunca yaptigi seyden sonra -kusura bakmasin ama- ben buna anca "timsahin gözyaslari" derim,

Son düzenleme:
seni sevseydi seni severken baskasıyla birlikte olmazdı. hata yapmıs diyelim ama o insanki sevgilisi oldugu halde sizi tekrar arıyor yani o kızıda aldatmıs oluyor bi defteri kapatıp baska bi defter almıs eline.. bence sen bunları düsünme onun kafası belliki karısmıs senin kafanıda karstırmasına izin verme...

duygusallıktan ağlayan erkekte var
seni kaybetmemek için ağlar

ama seninki duygu sömürüsü yapıyor
vicdan sızlatıyor
suçunu ört bas yapıyor
timsah gözyaşları onunki

Back
X