Erkek bu durumda ne düşünür?

bugza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
2.169
2.543
133
Az önce yaşadığım birşeyi anlatıcam.Yorumlarınız???

Eşim eve gelirken beni telefonla aradı,tatlı alacağını,çeşitleri sayarak,ne istediğimi sordu.Ben de "benim için farketmez sen kendine göre seç" dedim.O da browni tarzı kek almış.Mutfakta paketi açınca sevindim ben de. Yemekten sonra tatlıya sıra geldiğinde,o yerken benim yemediğimi farketti ve bana neden yemediğimi sordu.Ben de kek sevmediğimi söyledim.O da masadan kalktı gitti.Televizyon seyrediyor şimdi.

Sizce burda hata var mı?Varsa kimde?

Kimsede hata yok bence
Sen belirli bişey istememişsin zaten,eşinde istediğini almış

cok ilginç.ama bi keresinde de ben sipariş verdigimiz cayı içmedim die aynu duruma düşmüştüm.alttaraffı canım istemiyodu ve ben istememiştim..

ama sizin durum da garip neden bunu yaptıgını sormadınız mı? kim bilir aklından ne geçio :44: biz anlamıyoruz tabi onlarn fikirlerini

Az önce yaşadığım birşeyi anlatıcam.Yorumlarınız???

Eşim eve gelirken beni telefonla aradı,tatlı alacağını,çeşitleri sayarak,ne istediğimi sordu.Ben de "benim için farketmez sen kendine göre seç" dedim.O da browni tarzı kek almış.Mutfakta paketi açınca sevindim ben de. Yemekten sonra tatlıya sıra geldiğinde,o yerken benim yemediğimi farketti ve bana neden yemediğimi sordu.Ben de kek sevmediğimi söyledim.O da masadan kalktı gitti.Televizyon seyrediyor şimdi.

Sizce burda hata var mı?Varsa kimde?

Paranoyaklaşıyoruz git gide sanırım.
Hata yok ki.

kek sevmiyorsan mutfakta paketi açınca neden seviniyorsun o zaman ben de onu anlamadım şuan:44:

Kimsede hata yok bence
Sen belirli bişey istememişsin zaten,eşinde istediğini almış

Evet belli birşey isteyip yemesem haklı olabilirdi belki..

cok ilginç.ama bi keresinde de ben sipariş verdigimiz cayı içmedim die aynu duruma düşmüştüm.alttaraffı canım istemiyodu ve ben istememiştim..

ama sizin durum da garip neden bunu yaptıgını sormadınız mı? kim bilir aklından ne geçio :44: biz anlamıyoruz tabi onlarn fikirlerini

Sormadım şekerim.Herşeyi düşünemem ya,,şu an ne düşünüyor,ne dememi bekliyor..acaba yanlış mı anladı???? Alt tarafı canım istemedi dediğin gibi..

Sormadım şekerim.Herşeyi düşünemem ya,,şu an ne düşünüyor,ne dememi bekliyor..acaba yanlış mı anladı???? Alt tarafı canım istemedi dediğin gibi..

ne istedigini sormuş,kararı ona bırakmışsın ama seçinimi begenmemiş oldun buna bozulmş aama saçma tabi..

onun aldığı şeyi yemediğin için bozulmuş olabilir,
ara sıra olur böyle şeyler,eşiniz alıngan biriyse ucundan 1 çatal yeseydiniz sorun olmazdı:)

Paranoyaklaşıyoruz git gide sanırım.
Hata yok ki.

Yok di mi?Ben içimi rahatlatmak için bi açıdan sizin de fikrinizi sormak istedim.Hata yok bence de

kek sevmiyorsan mutfakta paketi açınca neden seviniyorsun o zaman ben de onu anlamadım şuan:44:

Ama o an gülümsemem gerekiodu.tepki vermek adına.Sonuçta beni de düşünerek birşey aldı.Somurtmak olmazdı.Sevindim derken takla atmadım :)) gülümsedim biraz..

ne istedigini sormuş,kararı ona bırakmışsın ama seçinimi begenmemiş oldun buna bozulmş aama saçma tabi..

Bence de..Saol yorumun için..

onun aldığı şeyi yemediğin için bozulmuş olabilir,
ara sıra olur böyle şeyler,eşiniz alıngan biriyse ucundan 1 çatal yeseydiniz sorun olmazdı:)

:) yedim canım 1 çatal ama bayıla bayıla yemedim ya ondan bozuldu galiba..Teşekkürler yorumlarınız için..

Haksız olan o çıktığı için çok sevindim.Şimdi gidip gönlünü alayım kocişiminnn :)) ben yarın öğleden sonraya kadar pc'den uzak olurum..Mesgul olacagım da :))) İyi hafta sonları kızlarrrrrr...

Back
X