- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
-
Guzel....????????
Sağolun teşekkürlerGuzel....
Oğuz Alp..Mustafa Yağız ismi nasıl sizce .?
Çok sağolun teşekkürlerOğuz Alp..
Yusuf Berâ..
Fatih Selim..
Yiğit efe..
Size bikac sevdigim ismi yazdim
Ama Mustafa Yağızda guzel
Benimde babamin adi iki oglum var kp adini koydum ama babamin adini koymadim cok guzel olmus boyle benceÇok sağolun teşekkürlerMustafa kayınbabamin adı eşim çok ısrar etti Mustafa olsun diye ben de kırmadım yanına Yağızi begendim
Sağolun teşekkürlerBenimde babamin adi iki oglum var kp adini koydum ama babamin adini koymadim cok guzel olmus boyle bence
Allah razi olsun senden canim.ne guzel esini memnun etmissin.insallah sonra bide kizin olur,esinde onun adini koymayi sana birakir.hayirla gelsin bebegin.benimde ilk oglumun adi kayinbabamin adi.isminden dolayi cok seviliyor ailedeÇok sağolun teşekkürlerMustafa kayınbabamin adı eşim çok ısrar etti Mustafa olsun diye ben de kırmadım yanına Yağızi begendim
Alihan ve bedirhanSağolun teşekkürlersizin çocuklarınızin adı ne
İnşallah rabbim duysun kızım olsun da istiyorumAllah razi olsun senden canim.ne guzel esini memnun etmissin.insallah sonra bide kizin olur,esinde onun adini koymayi sana birakir.hayirla gelsin bebegin.benimde ilk oglumun adi kayinbabamin adi.isminden dolayi cok seviliyor ailede
Amin canim cumlemizin evladina insallh.benim 3 tane,Rabbim sanada kızı oglani taddirsin.evlat cook baska..İnşallah rabbim duysun kızım olsun da istiyorumeşim zaten dedi ikinci de senin dediğin olsun.. bakalım rabbim senin oğluna da hayırlı güzel kaderler yazsin
Amin canim cumlemizin evladina insallh.benim 3 tane,Rabbim sanada kızı oglani taddirsin.evlat cook baska..
[/QUO maşallah Allah bağışlasın.. aminnn. . benim daha ilk olacak kısmetse
Sagol canim isimleri gibi kaderleride bahtlarida guzel olur insallah yavrularimizinÇok güzel isimleri ve de uyumlu olmuş
Amin inşallahSagol canim isimleri gibi kaderleride bahtlarida guzel olur insallah yavrularimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?