Doğuma Hazırlık Erkek çocuğu isim??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok sağolun teşekkürler 😊 Mustafa kayınbabamin adı eşim çok ısrar etti Mustafa olsun diye ben de kırmadım yanına Yağızi begendim
Allah razi olsun senden canim.ne guzel esini memnun etmissin.insallah sonra bide kizin olur,esinde onun adini koymayi sana birakir.hayirla gelsin bebegin.benimde ilk oglumun adi kayinbabamin adi.isminden dolayi cok seviliyor ailede ;)

Allah razi olsun senden canim.ne guzel esini memnun etmissin.insallah sonra bide kizin olur,esinde onun adini koymayi sana birakir.hayirla gelsin bebegin.benimde ilk oglumun adi kayinbabamin adi.isminden dolayi cok seviliyor ailede :KK66:
İnşallah rabbim duysun kızım olsun da istiyorum 😍eşim zaten dedi ikinci de senin dediğin olsun.. bakalım rabbim senin oğluna da hayırlı güzel kaderler yazsin

İnşallah rabbim duysun kızım olsun da istiyorum 😍eşim zaten dedi ikinci de senin dediğin olsun.. bakalım rabbim senin oğluna da hayırlı güzel kaderler yazsin
Amin canim cumlemizin evladina insallh.benim 3 tane,Rabbim sanada kızı oglani taddirsin.evlat cook baska..

Back
X