+1272839292020202Öbür konuyu görünce ona nispeten mi konu açtınız yani, anlamadım pek .
Kız yada erkek ne fark eder? Evlat evlattır, iki cinsiyetinde kıyaslamasını çok ama çok saçma buluyorum.
İnsan çocuk istediği için doğurur, bana baksın yada kız ise şöyle iyi erkekse böyle iyi diye değil. O yüzden iki cinsiyeti de öven yada yeren açıklamalar çok saçma.
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Tek temenni bu olmalı.
Sizi alkisliyorum ictenlikleMerhaba
Cinsiyet konusunu okuyunca bende içimi dökmek istedim
Eskiden beri kızım olsun isterdim erkek çocukları sevmezdim hatta:) ismini bile buldum kendi ismimle uyumlu olacaktı. İki kızım olsa kız kardeşler buyuyucne birbirlerine arkadaş olsalar gibi hayallerim olurdu
İlk hamileligimde oğlum oldu biraz bozuldum yalan yok , sonradan alıştık tabiki hele doğunca zaten dünyalara değişmem
Erkek çocuklarının geneli gibi oğluşum kızlara göre baya hareketli, zaptetmesi zor, gezmede tozmada çok sıkıntı yaşatan bı bebekti
İkinciye yanlışlıkla hamile kaldım bu sefer herkes otomatik ilk cümle : inşallah kız olurrrrrr !! Malum bu devirde erkek değil kız daha değerli sebebi de belli büyüyünce bana baksın :) herkesin mantığı ayni nerdeyse
Ben tecrübeliyim tabi dedim ki ne olursa olsun ikisine de sevincem ,kendimi sartlandirmadim kız olsa mutlu olurum. Erkek olsa oğlum adına mutlu olurum çünkü ona arkadaş olacak büyüyünce birbirlerine destek olurlar aynı cinsiyet birbiri ile.daha iyi anlaşır
İkinci de erkekmis , yüzde 1 bile olsa kız olsa diye içimden geçmişti ama doktor erkek deyince hiç umursamadim. Aa dedim ne güzel bana masraf çıkmadı oğlumun esyalarini kullanırım. Ztn evde ayrı odamız yok ikisi aynı odayı paylaşırken sıkıntı opmayacak. Güzel yonlerini gördüm.
Kayinv alideme gicik oluyorum bu konu her açıldığında şimdiki kızlar evlenince kocalarını sahibi sanıyorlar . Ailesinden koparmak istiyolar tarzında gıcık ve itici yorumlar yapıyor tiz ve yüksek bı sesle. Kendisi ile anlaşıyoruz ama anlaşmak için çok uzun süre uğraş verdim. Beklentileri çok olan bir insandı bana alışması uzun sürdü. Gelinlere kadinlara genel olarak düşmanca fikirleri var. TV de kadına şiddet haberleri çıksa bazı kadınlar da dayağı hak ediyo kocalarinin üstüne gidiyorlar adam sinirlerine hakim olamiyo yapısında var erkeğin ona göre onu idare ediceksin fln diyo. Şimdiki kadınlar ev işinden anlamiyo eski toprak gibi var mı kadın dediğin evi tertemiz olcak elinden her iş gelcek fln diyo ki ben asla öyle biri değilim anca işten gelip oğlumla oynarım sonra da yan gelip yatarım :) eskiden susardim şimdi cvp veriyorum daha yüksek sesle bastiriyorum onu çünkü cahil düşüncelerine katlanamiyorum artık. Hayır kendi de susan bir kadın olsa. En ufak biseyde kavga çıkarır yolda erkeklere çar car bagirir bankada milletin önüne geçer sıra nedir bilmez hep kendi haklı.
Herşeyden önemlisi bence erkek çocuk büyütmek bu ülkede çok daha hassas bir konu. Vatanına milletine bağlı, kadınlara değer veren, onları kullanılacak bir mal gibi görmeyen, şiddetin her türlüsüne karşı olan, ev isini kadının görevi olarak görmeyen iki evlat yetiştirmekmis benim görevim. Bana da bu görevi yükleyen Allah a karşı yüzümu kara cikarmamaya caliscam.
Aslinda nisbet de degil cinsiyet ovmek ve yermekte degil konu burda asil anlatmak istedigini en sonda aciklamis aslinda..Öbür konuyu görünce ona nispeten mi konu açtınız yani, anlamadım pek .
Kız yada erkek ne fark eder? Evlat evlattır, iki cinsiyetinde kıyaslamasını çok ama çok saçma buluyorum.
İnsan çocuk istediği için doğurur, bana baksın yada kız ise şöyle iyi erkekse böyle iyi diye değil. O yüzden iki cinsiyeti de öven yada yeren açıklamalar çok saçma.
Öbür konuyu görünce aklıma geldi bende yazmak istedim. Evladın cinsiyeti olmaz ama herkesin aklından geçen birşey oluyo mutlaka. Bide önüne gelen inşallah kız olur, kızlar çok özel deyip duruyo cinsiyeti belli olduktan sonra da yandın sen iki erkek diyolar genel olarak sinir oluyorum artık bence farketmez demek zorunda olmaktan yavaştan terslemeye başladım milletiÖbür konuyu görünce ona nispeten mi konu açtınız yani, anlamadım pek .
Anlıyorum az çok sizi, aslında sizde böyle yorumların saçma olduğunu dile getirmek istediniz belkide. Ama okurken bu sefer de sanki aslında bu zamanda kız çocukları daha kıymetli ama bence de erkek evladın da kendine göre avantajları var demişsiniz gibi hissettim. Ondan söyledim cinsiyet kıyaslaması çok saçma diye.Öbür konuyu görünce aklıma geldi bende yazmak istedim. Evladın cinsiyeti olmaz ama herkesin aklından geçen birşey oluyo mutlaka. Bide önüne gelen inşallah kız olur, kızlar çok özel deyip duruyo cinsiyeti belli olduktan sonra da yandın sen iki erkek diyolar genel olarak sinir oluyorum artık bence farketmez demek zorunda olmaktan yavaştan terslemeye başladım milleti
Öbür konuyu görünce ona nispeten mi konu açtınız yani, anlamadım pek .
Bir kız annesi olarak kız çocuğu güzellemeleri artık beni bayıyor.
Geçen arkadaş ortamında oğlan çocuğu olan bir anneye herkes ‘aiiy her kadının bir kızı olmalı’ diye 10 kere söylediler, sanki cinsiyet seçme elimizdeymiş gibi
Sağlıklı, hayırlı olsunlar yeter. Artık cinsiyet konuşulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?