Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim önce herseyin hayırlısıni versin .Ben erkek bi oğlum olsun istiyorum o kadar çok arastirdim daha da kafam karıstı eğer bilgisi olan varsa bilgilerini paylasabilirr mi?
Rabbim önce herseyin hayırlısıni versin .Ben erkek bi oğlum olsun istiyorum o kadar çok arastirdim daha da kafam karıstı eğer bilgisi olan varsa bilgilerini paylasabilirr mi?
Oturup sua edeceksin canım hiç bir yöntem işe yaramaz öle yöntemlere göre deneyip rabbini arka plana atma ki allah seni sınamasın bol bol dua et hayırlısı olacaksa iste öle dua et rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatlar versin
HakLısın gercekten duymadıgım görmedigim internette yöntem yok insanın daha beter kafası karısıyor yabancının duası kabul olurmus cnm dua et benim icin tüm gonlünde ne isteyen varsa RABBIM onu versin insallah benim icin dua et lütfen simdiden teşekkürler ALLAH razı oLsn.Hersey ALLAHTAN hayırlısını versin insallah
Bu erkek cocuk takintisi nedir Allah askina ya. Boyle baslil acanlara gercekten uyuz oluyorum kusura bakmayin ama cocugun kizi erkegi mi var ya... burada yuzlerce insan hamile kalma derdinde. Ay kizim olsun ay oglum olsun diyene kadar ilk fikriniz hayirlisini istemek olsun. Boyle erkek erkek diye tuttran birinin oglu olmus 3 kizdan sonra... beslemis buyutmus ne anasini ne babasini dovmedigi kalmis. Rabbim hayirlisini versin herkese. Su cuma yuzu suyu hurmetine acin ellerinizi inanciniz varsa dua edin. Allahim hakkimizda hayirlisini nasip et diye..