erkek cocuk olmasi icin..

Benim hayatim baştan aşağı değişti sen kafanı yorma... :KK66: ailemden arkadaşlarıma kadar hepimiz beraberiz artık, hatta bayağı oldu.. Bu lafların yüzünden banlanan sendin unutma :KK66:
Yazık kafanda hala üşenmemiş bunu tutmuşsun. Kimlikte yaşın benden büyük olsa ne olur? :KK70: Ben sana hoşgörümü kaybetmeden yaklaşıyorum artık, hatta güldürüyorsun beni bu açıdan yaklaşınca... :21:

yaaaa bu kız daha 20 yaşına yeni giriyormuşo_Oo_Oo_O bu kadar olduğunu bilmiyordum, ben artık buna laf anlatmaya bile çalışmam. sen git hey girl'e falan takıl ablacım buralar sana uygun değil:KK22::KK22::KK22: kaynanaymış,kocaymış, bebekmiş napıcan sen.bide bilmiş bilmiş millete akıl vermiyor mu ben de bir şey zannettim,alemsin:KK50::KK50:

yaaaa bu kız daha 20 yaşına yeni giriyormuşo_Oo_Oo_O bu kadar olduğunu bilmiyordum, ben artık buna laf anlatmaya bile çalışmam. sen git hey girl'e falan takıl ablacım buralar sana uygun değil:KK22::KK22::KK22: kaynanaymış,kocaymış, bebekmiş napıcan sen.bide bilmiş bilmiş millete akıl vermiyor mu ben de bir şey zannettim,alemsin:KK50::KK50:
Peki ablacım :KK200: :KK200: :KK200:

Ben internette bilimsel olarak şöyle birşey okudum.
Erkek sperminde X ve Y kromozomları var. X kız Y erkek biliyorsunuz. Yapısal olarak X kromozomları yavaş hareket eden daha iri yapılı ve uzun süre yaşayan (3-4 güne kadar)yapıdalarmış. Y ler ise tam tersi daha küçük ve çevik yapıda hızlı hareket eden ancak uzun süre yaşayamayan yapıdalarmış. Yani her zaman Y ler aslında yumurtaya daha önce ulaşıyormuş. Fakat Bu mantıkla diyelim ki yumurtanız çatlamadan 3 gün önce ilişkiye girdiniz. O zaman Y ler yumurtaya ulaşıyormuş ama yumurta henüz çatlamadığı için döllenme olamıyormuş ve Y ler ölüyormuş. Daha sonra yumurtaya ulaşan X ler ise yumurta çatlayana kadar sağ kalabildikleri için çatlama olur olmaz döllenme gerçekleşiyormuş. Ve sonuç kızınız oluyor. Aynı şekilde tam çatlamanın olduğu gün ilişki olursa Y ler yumurtaya daha önce ulaşıyor ve hazır çatlamış yumurtayı Xlerden önce dölleyebiliyor ve sonuç oğlunuz oluyor.
Bu okuduklarıma göre tabi ki önce Allahın takdiri o ne istiyorsa o olur ama bana biraz mantıklı geldi bu ve biz denedik bu yöntemi. Erkek istiyorduk. Allahın takdiri mi yöntem mi tuttu bilmiyorum buna yorum yapamam ama oğlum yolda..
Bir de erkek spermler arkadaşın dediği gibi hızlı olmalarına rağmen daha zayıf yani onların ilerleyişini kolaylaştırmak için erkeğin üstte olduğu pozisyonlar ve birleşmeden sonra yarım saat popoya yastık koyarak yatmak faydalı olabilir.

ovulasyon testi kullanmışmıydınız kullandıysanız ilişki ne zaman olmuştu bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

ovulasyon testi kullanmışmıydınız kullandıysanız ilişki ne zaman olmuştu bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Ovulasyon testi kullandım ama sadece 1 kere
Zaten son 5-6 aydır regl tarihlerimi takip ediyodum buna göre aşağı yukarı yumurtlama günümü de hesaplamıştım hesapladığım gün 10 eylüldü 9 unda yaptım yaptım net pozitif çıktı 9-10 eylülde ilişki oldu

Vucutta bir şeylerin kız veya erkek spermleri etkilediğine inanıyorum mesela anestezi uzmanlarının kız çocuğu olduğunu duymuştum.Et severlerin de genelde erkek çocuklarının fazla olduğunu gözlemledim .
http://www.haberturk.com/polemik/haber/872225-erkek-cocuklari-olmuyor-diye-meclise-basvurdular.
Anestezi uzmanlarının neden kızı oluyormuş :) gerçekten merak ettim. Yani hamileyken et aşerenleri anlarım da cinsiyeti belirleme diye bir şey olduğunu sanmıyorum yoksa dünya erkekten geçilmezdi :) vejetaryenlerin de kızı olur o zaman.

üniversitede hocamdan bunu duymuştum ve artı olarak y kromozomu olan spermler sıcakta ve 24 saati geçince (doğrusu bu süre içinde azalarak )erkek vücudundayken yok oluyormuş. sınıfa kimler oğlu olsun ister diye sorup anlatmıştı tiyo olarak tabi çok değişken var hepsini tutturmak şans işi

1.yumurtlama denk gelecek
2.ilişki arası 24 saatten az olacak bunu açıklaması biraz zor :oops: erkek bir ilişki sonrası 24 saat geçmeden 2.sinde daha fazla y kromozomu olan sperme sahip oluyormuş
3. bulunulan ortam sıcak olmayacak sıcak y leri puff ediyormuş:KK48:

Son düzenleme:
üniversitede hocamdan bunu duymuştum ve artı olarak y kromozomu olan spermler sıcakta ve 24 saati geçince (doğrusu bu süre içinde azalarak )erkek vücudundayken yok oluyormuş. sınıfa kimler oğlu olsun ister diye sorup anlatmıştı tiyo olarak tabi çok değişken var hepsini tutturmak şans işi

1.yumurtlama denk gelecek
2.ilişki arası 24 saatten az olacak bunu açıklaması biraz zor :oops: erkek bir ilişki sonrası 24 saat geçmeden 2.sinde daha fazla y kromozomu olan sperme sahip oluyormuş
3. bulunulan ortam sıcak olmayacak sıcak y leri puff ediyormuş:KK48:
Balkonda mı yapalım kış günü :KK45: nasıl soğuk kalacak şaka bir yana herkes isteyebilir oğlan da kız da yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

Anestezi uzmanlarının neden kızı oluyormuş :) gerçekten merak ettim. Yani hamileyken et aşerenleri anlarım da cinsiyeti belirleme diye bir şey olduğunu sanmıyorum yoksa dünya erkekten geçilmezdi :) vejetaryenlerin de kızı olur o zaman.
Anestezi uzmanlarının gercekten kızlari daha cok oluyormus hatta bu yuzden eylemmi ne yapmislar haberi vardi.Haberin yalancisiyim bende.Et yiyenlerinde daha cok erkek cocugu sahibi oldugunu dusunmem sadece benim gözlemim bilimsel degil yani :KK48:

Anestezi uzmanlarının gercekten kızlari daha cok oluyormus hatta bu yuzden eylemmi ne yapmislar haberi vardi.Haberin yalancisiyim bende.Et yiyenlerinde daha cok erkek cocugu sahibi oldugunu dusunmem sadece benim gözlemim bilimsel degil yani :KK48:
Allah Allah neden acaba çok ilginç doğumda epidural yapılırsa sorayım bakalım uzmana :)

erkek kız ayıranlar hiç cocuksuz kalmıs mı acaba kucagı boş :mad:
kimsenin kız veya erkek cocuk ayırdığını sanmıyorum sadece 2 sindende olsun istiyorlar yoksa kızım olsun diyen oğlu olunca yada oğlu olsun isteyen kızı olunca sokağa mı atıyor hayır kimse evladını sokağa atmaz daha azda sevmez evlatlarımız başımızın tacı allah sizinde gönlünüzdekini nasip etsin ama cocuğu olmayan insanlarında suclusu cocuğu olan kişiler değil herşey nasip kısmet ve allahın dediği olur yapacak bişey yok benimde 2 kızım var olursa tabiki kızım olduğu için bir oğlum olsun isterim hiç olmasaydı tabikide ne olursa olsun derdim bu böyle yani isteyen dileyen bütün kadınların kucağı bebeklerle dolsun inşallah allah herkesin gönlüne göre versin

kimsenin kız veya erkek cocuk ayırdığını sanmıyorum sadece 2 sindende olsun istiyorlar yoksa kızım olsun diyen oğlu olunca yada oğlu olsun isteyen kızı olunca sokağa mı atıyor hayır kimse evladını sokağa atmaz daha azda sevmez evlatlarımız başımızın tacı allah sizinde gönlünüzdekini nasip etsin ama cocuğu olmayan insanlarında suclusu cocuğu olan kişiler değil herşey nasip kısmet ve allahın dediği olur yapacak bişey yok benimde 2 kızım var olursa tabiki kızım olduğu için bir oğlum olsun isterim hiç olmasaydı tabikide ne olursa olsun derdim bu böyle yani isteyen dileyen bütün kadınların kucağı bebeklerle dolsun inşallah allah herkesin gönlüne göre versin

Pardonda bi kadinin bebeginin olamamasi suc mu?! Tabiki herkes evladini canindan cok sever bence siz olayi kendinize gore sekillendirdiniz ben illede oglum yada kizim olsun diye derde dusen kisilerden bahsediyorum iste bizler gbi birazcik arasalar o kadar dert haline getirmeyecekler belki onu demek istiyorum. Tabiki kizi olan oglani tatmak isteyebilir ama bunu kör cahil gibi istemek Allah in verdigini begenmemek olur. Herseyin hayirlisini isterim ben sadece verende vermeyende Rabbimdir..

Pardonda bi kadinin bebeginin olamamasi suc mu?! Tabiki herkes evladini canindan cok sever bence siz olayi kendinize gore sekillendirdiniz ben illede oglum yada kizim olsun diye derde dusen kisilerden bahsediyorum iste bizler gbi birazcik arasalar o kadar dert haline getirmeyecekler belki onu demek istiyorum. Tabiki kizi olan oglani tatmak isteyebilir ama bunu kör cahil gibi istemek Allah in verdigini begenmemek olur. Herseyin hayirlisini isterim ben sadece verende vermeyende Rabbimdir..
cnm yanlış anladın beni tabikide bir kadının bebeğinin olmaması o kişinin sucu değil nasıl suçu olabilirki kimseyi incitmek istemem inan yazarken kelimelerime uslubuma dikkat ederek yazdım kimseyi kırmak istemem dilerim allahtan canı gönülden seninde gönlündekini tez zamanda nasip etsin

Back
X