Erkek dediğin!!

bahsedilenler hep sabit . . .
kadında da erkeke de olması gereken a.s olması tercih sebebi özellikler . . .

bunların dışında bence esmer olacak :1ninca: sarı renk erkek tenine hiç yakışmıyor . . .

erkek dediginnn kodummu ottutturacak:) yeri geldigindede kanatlarının altına sıgınacak kadar sıcak olacakk........

Kedi gibi olmama izin verecek,
Saçımı koklayacak,
Yatağa yattığımızda, ayaklarımın üşüdüğünü hissettiğinde kendi ayakları ile ısıtmaya çalışacak,
Gözyaşlarıma teslim olacak,
Şımardığımda beni sevimli bulacak,
Kısacası bir bebekmişim gibi davranacak, şımartılmak güzel şey a.s

adam gibi adam olsun !

zaten butun olması gereken özelliklere sahip olur zaten ...

saygılı, kibar, bayana nasıl davranacağını bile, centilmen, görgülü, sadık, romantik aşık, cesur, espirili, zeki, eğitimli, hayattan zevk almayı bilen, eğlenmeyi bilen benim her istediğimi yapan, ben sinir krizi geçrsem de bana anlayışla yaklaşandelikafadulden biri olmalı

karşısındakini ilgisiz bırakmıyacak .. güvenilir olacak.. karşısındakini bebek gibi şevkatli kırmadan nazikçe sevecek.. dürüst olacak herzaman.. değerini kıymetini herzaman bilmesi gerekir.. hata yaptığında kırdığında gönlünü almasını bilecek... ........

Erkek dediğin mert olacak, gözünün içine bakacak konuşurken. Konuştuğu dinlenir olacak, ağzından çıkanı yapacak, yapamayacağı sözler verip el pençe özürler dilemeyecek. Lafını bilerek, tane tane anlatacak derdini. Saçma tavırlar yapmayacak, içine gömmeyecek her şeyi. Net olacak, ne istediğini bilecek.

Huzur verecek insana, bileceksin ki her daim sığınabileceğin bir kucağı, ağlayabileceğin bir göğsü var. Bileceksin ki ruhunun nefes aldığı memleket onun yüreği. Sabırsız olmayacak, saman alevi gibi kızıp, alferlenmeyecek. Öfkesi yerinde, zamanında ve insancıl olacak. Asla karşısındakinin de insan olduğunu unutacak kadar kaybetmeyecek kendini, sevgisi kadar öfkesi de kontrollü kendini bilir olacak.

Kendiyle barışık olacak. Dünyayı sevecek, kendini sevecek, ama en çok seni sevecek. Yüreğinin her atışında düşünecek kadar sevecek seni, az ya da çok değil, sevdiğini söyleyecek, korkmayacak bağlanmaktan. Teslim olacak tüm varlığıyla sevgisine seni de teslim alacak. Bakışlarıyla okuyacak seni. Acabalar bırakmayacak kafanda. Asla açıklanması gereken şeyler olduğunu düşünmeyeceksin. Seni bilecek. Kendini anlatmak zorunda olmayacaksın, kendisini tanıdığı gibi tanıyacak seni, ne yersin, ne okursun, ne seversin bilecek, yaptıkların onu şaşırtmayacak. Bir adım önünden hissedecek yapacaklarını. Seni senden daha iyi tanıyacak.

Yanında olacak. Nerdesin, kimlesin diye saçma kıskançlık krizlerine girip dünyanı karartmayacak. Güvenecek sana, kendinden daha çok. Bilecek ki istekli takındığın aşk sana yakışıyor. Bilecek ki sen her daim aitliğine sadıksın. Emin olacak senden. Asla hesap sorar gibi sorular sormayacak. Aradığında ben burdayım diyecek, ihtiyacın varsa diyecek. Seni terkedişlerle, gitmelerle korkutmayacak. Her sözü sonsuza dek diye başlayacak ve öyle sürecek. Senin güvenini sarsmayacak ki bileceksin sonuna kadar yanında olduğunu, bunu sana hissettirecek. Asla seni başka insanlarla kıyaslamayacak. Değişmeni istemeyecek, olduğun gibi sevecek seni bir bütün olarak. Kaşını, gözünü seviyorum diye bölgesel iltifatlar yağdırmayacak. Söylediklerini gerçeklikten uzaklaştıracak kadar sık söyleyip beynini yemeyecek. Net olacak sözleri, kafa yormayacaksın anlamak için. Bileceksin ki her durumda yanında, arkanda. Ve onun yanı dünyanın en güvenli sahili olacak.

Aşık olacak, damarlarında taşıyacak seni, kalbine kazıyacak, kendini sana kabul ettirecek tüm varlığınla hissedeceksin varlığını. Dünyana girdiğinde dünyanı değiştirecek. Onu her an hissedeceksin. Var olacak, aradığında, ihtiyacın olduğunda o en büyük aşkla orda duruyor olacak ve senin olacak. Sana ait olduğu hissini uyandıracak sende. Yüreği senin ilk keşfettiğin kıta, bedeni senin ilk kapısını araladığın mabet olacak. Kırpıntı aşkların artığıyla gelmeyecek sana. Ruhu bakir, bedeni bakir, yüreği bakir olacak. Orta malı olmuş ucuz sevişmeler olmayacak mazisinde, temiz olacak herşeyden önce, tüm varlığıyla tertemiz.

Kendi ayakları üstünde duracak. Asla ana kuzusu olmayacak. Her işini kendisi yapabilecek, gerektiğinde yapacak. Annesi gibi kadın aramayacak. Seni onunla kıyaslamayacak. Annesinin gençlik yıllarını hatırlayamayacağını bilecek. Senin apayrı bir dünya olduğunu anlayacak ve ona göre davranacak. Elbette ailesini sayacak, onlara sevgi gösterecek, ama seninle de aile olduğunu unutmayacak. İlişkileri rayında tutmayı bilecek. Ortalığı karıştırmayacak, herkesin nabzına göre şerbet verip, iyiyim ayaklarına yatmayacak. Hayatında herkesi yerine oturtmuş ve herkese nasıl davranması gerektiğini biliyor olacak.

Saygı duyacak sana, en başta bir insan olduğunu bilecek ve insanlığına saygı duyacak. Yaptığın işten, giydiğin kıyafete kadar her konuda destek olacak. Hiçbir şeyini önemsiz görmeyecek, dinleyecek seni gerekirse saatlerce. Kendisi de anlatacak. Sana saygı duyduğu gibi kendisine de saygısı olacak. Bilecek ki dünyanın temeli saygı üzerinedir. Asla seni rencide etmeyecek. Nerde, nasıl davranılır, nasıl sohbet edilir bilecek, sözü açık, anlaşılır olacak, kendini ifade edecek. Karşısındakini dinleyecek, sana objektif bakabilecek. Her zaman sen haklısın deyip konuyu çarşaf altı etmeyecek, gerçekten haksız olduğun durumları da sana anlatabilecek. Hatalarını da söyleyecek, kendi hatalarını da kabul edecek. Ama asla ve asla gururunu kırmayacak, kendi gururunun kırılmasına izin vermeyecek. Gururlu olacak ama gerektiğinde gururunu yenecek. Mağrur olucak özürleri, salya sümük ağlamayacak affet beni diye. Asla affedilmez hatalar yapmayacak, sınırlarını zorlamayacak.

Sana verecek kendini, yanındayken başka hiçbir şey düşünmeyecek. Dünyası senin etrafında dönecek. Sen merkezli sevecek seni. Bilecek ki seni mutlu ettiği sürece mutlu olucak. Nadide bir şeymişsin gibi davranacak sana. Her an kırılabilirmişsin gibi avuçlarının içinde tutacak. Ama nerden tutacağını bilecek. Sana geliş yollarında kaybolmayacak. Tavrını anlayacak, sevgini sorgulamayacak.

İçindeki küçük çocuğu saklamayacak senden. Gerektiğinde gözyaşlarına ortak edecek seni, mutluluğuna ettiği kadar. Sarılıp ağlayabilecek kadar erkek olacak. Ruhuyla sarmaladığı bir aşkı yedirecek sana, bu aşkla beslenecek, yaşayacak. Ve bir günlük sevdaların adamı olmayacak, seni ölene dek seviyorum demeyecek sana, seni öldükten sonra bile seveceğim diyecek. Seninle yaptığı hiçbir şeyden hiçbir zaman pişman olmayacak. Keşke sözcüğüyle başlayan cümlelerde kullanmayacak ismini.

Erkek dediğin, sana huzur verecek, seni anlayacak, saygı duyacak, güven verecek, hep yanında olacak, sığınacak sana seni barındıracak, nazını çekecek, seni koynunda ağlatacak gerektiğinde senin koynunda ağlayacak, ama her şeyden önce sevecek, tüm varlığıyla, ruhuyla sevecek, öyle sevecek ki seni sen o seni sevmediği zamanın düşüncesine bile tahammülsüz kalacak, var olmadığında nefes alamayacak, daimi yarımlığı yaşayacaksın, o olmadığında kendin olmayacaksın, o da olmayacak, artık sen ve ben kavramlarını aşıp bir bütün olacaksın ki o hep diğer yarın olacak, sonsuza dek...

:hulya: :hulya: :hulya:

alıntı...

uzun oldu ama gercekten cok guzel tam bole olcak bence kaydirigubbakcemile2

[ ................................................................ Erkek dediğin, sana huzur verecek, seni anlayacak, saygı duyacak, güven verecek, hep yanında olacak, sığınacak sana seni barındıracak, nazını çekecek, seni koynunda ağlatacak gerektiğinde senin koynunda ağlayacak, ama her şeyden önce sevecek, tüm varlığıyla, ruhuyla sevecek, öyle sevecek ki seni sen o seni sevmediği zamanın düşüncesine bile tahammülsüz kalacak, var olmadığında nefes alamayacak, daimi yarımlığı yaşayacaksın, o olmadığında kendin olmayacaksın, o da olmayacak, artık sen ve ben kavramlarını aşıp bir bütün olacaksın ki o hep diğer yarın olacak, sonsuza dek...
[/SIZE][/B][/COLOR]

alıntı...[/QUOTE]

Canim bu yaziya tek kelimeyle bayildim..duruma bakilirsa ben omur boyu evde kaldim!!!
Nerden alinti oldugunu lutfen bildirir misin?? Tesekkurler
opuyorumnanaktan

[ ................................................................ Erkek dediğin, sana huzur verecek, seni anlayacak, saygı duyacak, güven verecek, hep yanında olacak, sığınacak sana seni barındıracak, nazını çekecek, seni koynunda ağlatacak gerektiğinde senin koynunda ağlayacak, ama her şeyden önce sevecek, tüm varlığıyla, ruhuyla sevecek, öyle sevecek ki seni sen o seni sevmediği zamanın düşüncesine bile tahammülsüz kalacak, var olmadığında nefes alamayacak, daimi yarımlığı yaşayacaksın, o olmadığında kendin olmayacaksın, o da olmayacak, artık sen ve ben kavramlarını aşıp bir bütün olacaksın ki o hep diğer yarın olacak, sonsuza dek...
[/SIZE][/B][/COLOR]

alıntı...

Canim bu yaziya tek kelimeyle bayildim..duruma bakilirsa ben omur boyu evde kaldim!!!
opuyorumnanaktan[/QUOTE]

burayamı yazıyım cnm ...
site adresi vermek yasak kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

burayamı yazıyım cnm ...
site adresi vermek yasak kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

En azindan kimden oldugunu yazsan? Veya ozelime mesaj olabilir mi? tekrar tesekkurler kafamçokkarıştı

taşı sıkıp suyunu çıkaracak,
sadakatli,sadık olucak,
güvenilir olucak,
kıskanacak,
iyi bir aile babası olucak,
romantik ve aşık olucak...
kendimi evlilik programında gibi hissettimkaydirigubbakcemile3

erkek dediin..
Erkek dedigin yakisikli olacak.
Öyle karsidan yürüyüp gelirken
Endamina hayran kalacaksin,
Ruhun rüzgarina kayacak.
Omuzlarina, bacaklarina, düz karnina,
O sert hatli çene kemiginin,
Hokka gibi burnun seyrine doyamayacaksin.
Bakimli olacak erkek dedigin.
Saçlari temiz, çoraplari temiz,
kiyafetleri düzgün olacak. Bu kalibin içinde tam bir beyefendi barindiracak.
Kasi, gözü güzel olacak, disleri temiz ve
beyaz;ama bunlardan önce özü sözü dogru,sözünün eri bir delikanli olacak.
Eline kagit kalem alsa delikanliligin
kitabini yazacak. Komple olacak yakisikliligi.
Korkmayacaksin gecenin bir vakti uyanip da
yaninda gördügünde onu Yakisikli olacak ama aklini sende tutacak kadar da akilli. Seni elinin tersiyle degil avucunun içiyle kavrayacak.Bileceksin ki emin ellerdeyim, Baskasi tutamaz elimi böyle.
Rahat olacaksin yaninda, çok konusmayacak, Beynini didiklemeyecek. ince olacak;
Seni senin kadar düsünecek. Sen onu merak ettiginde
Kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek.
Senin inceligine karsi umursamaz sözler
sarf etmeyecek. Adamin sinirini bozmayacak,
Cinlerini tepesine çikarmayacak,
Sanki sen onun için varmissin Her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her
istediginde yaninda, elinin altinda olacakmissin
triplerine girmeyecek Sen ona sevgini gösterdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi
havalara girmeyecek. Erkek dedigin ilgi gördügünde ilgiyle, sevgi gördügünde sevgiyle karsilik verecek.
Erkek dedigin, sen onun için kendine baktiginda,
Sirf ona daha güzel görünmek için giyinip
kusandiginda Hiçbir sey olmamis gibi davranmayacak.
Ruhunu oksamasini bilecek.
Romantik olacak, kimi gün habersizce
kucaginda çiceklerle cikip gelecek. Özel günleri unutmayi marifet sanmayacak. "Kazma" olmayacak senin bütün zerafetine
karsi. Gerçekten seven bir kadin sevgi ve ilgi
bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda
Küçük bir tatli söz, kisa bir mesaj,
Bir cagri bile onu mutlu edebilir. Erkek dedigin bütün bunlari cebinden para
harciyormus gibi Cimrilikle yapmayacak.
Ben aranmayi, çok aramayi sevmem demeyecek. Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek. Sadece kendi caninin istemesine baglamayacak her seyi. Erkek dediginin, Hissettigiyle yaptigi sey arasinda uçurum
olmayacak. Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, Baska seylerin arkasina gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede
kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek,
Kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.
Erkek dedigin askina sahip çikacak.
Korkak olmaz erkek dedigin. Erkek dedigin iyi sevisecek. Koyun gibi yatmayacak, Bir an önce su is bitse demeyecek. Asksiz yatmayacak yataga ve sen bunu
bileceksin. Bir baba sefkatiyle seni alnindan
öptügünde bileceksin ki Sevgisi geçici ve zayif degildir. Ve sevgiyle öptügünde dudaklarindan,
bileceksin ki öpüsün tek sebebi sehvet degildir. Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatmak
basitliktir. Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin. Aldatiyorsa sevmiyor demektir.
Erkek dedigin yakisikli olacak, çekici olacak
Ama bundan çok daha öte bir sey. Zeki olacak. Kadinin küçük yalanlara, bahanelere inanmayacagini, kendisini kendi gibi tanidigini bilecek. Kadinin zekasini küçümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, O hamura kendisi katmasini da. Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak. Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak. Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek. Erkek dedigin önce kendini sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayir gelmez. Bir bakarsin ki yillar sonra
Bu adamla ne yataga sigiyorsun, ne topraga. Koluna girip gezmesini bileceksin gururla,
koynuna alip sevismesini de. Babaligini da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi,Kadir kiymet bilmeyi, vefakarligi,fedakarligi. Erkek dedigin seni koruyacak, kusatacak. O nerede olursa olsun seni koruyacagini bileceksin. Pisirik olmayacak erkek dedigin. Erkek dedigin erkek olacak güzelim.
SENı SADECE SEN OLDUĞUN ıÇıN SEVECEK. Parayla, pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek.
Hem sevgilin, hem arkadasin, hem dostun,
hem baban, hem çocugun olacak, huzurla
bagrina basacaksin. Bileceksin ki evde o erkegi beklemenin zevkini, Huzurunu baska hiçbir sey yasatamaz sana

Nesli tükenmekte olan bu erkek için üye kayıtları başlamıştırr sırnaşık şeysırnaşık şey
hahaa:roflol: bundan bulursan klonla bikaç tanede bizede gönder =)

taşı sıkıp suyunu çıkaracak,
sadakatli,sadık olucak,
güvenilir olucak,
kıskanacak,
iyi bir aile babası olucak,
romantik ve aşık olucak...
kendimi evlilik programında gibi hissettimkaydirigubbakcemile3

Sikortası da olsun kaydirigubbakcemile3

Back
X