Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya amaan daha dun kadinin teki sinir etti burda. Yazilarimi alintilayip duruyo. Yok erkek tahrik oldu mu duramazmis bu ona verilen bi ozellikmis de kadinlar erkekleri tahrik etmemeliymis. Erkeklerin uydurdugu dunya duzeni. iqsu dusuk bir ton hatun da buna inanip erkeklerine tapiniyo. Babam bana bazi sacmaliklar dayatti sirf kiz cocugu oldugum icin. Ama ondan baska hicbir erkegin bana bu mudahalelerde bulunmasina izin vermedim vermem. Kadinlar aptal oldukca bu duzen degismez.
Niye şaşırıyorsunuz ki? Şu forumda bile ağırlıklı erkek egemen düşünce var kadın kadına olunan bir ortamda.
"Erkek aldatırsa bi anlık gaflet, kadın ayartmıştır.
Erkek çabuk sinirlenir, aman kızdırmaya gelmez kadınlar tahrik etmeyin.
Erkek dediğin biraz höthöt olcak, kıskançlıktan camdan bile baktırmayacak zaten seven erkek kıskanır!
Kocanı sen çıldırtmışsın adamın giyme dediği kısa kollu bluzu giymeyiverseydin haketmişsin o tokadı!"
Bu cümleler forumda her gün rastladığım artık şok olmayı bıraktığım erkek egemen kafasındaki hemcinslerime aittir.
Kendilerine kölelik yaşantılarında başarılar dilerim, fakat çocuk doğurup aynı kafada bir nesil yaratmamaları için de ricada bulunmaktayım.
O kadar emin olma ondan.Ya amaan daha dun kadinin teki sinir etti burda. Yazilarimi alintilayip duruyo. Yok erkek tahrik oldu mu duramazmis bu ona verilen bi ozellikmis de kadinlar erkekleri tahrik etmemeliymis. Erkeklerin uydurdugu dunya duzeni. iqsu dusuk bir ton hatun da buna inanip erkeklerine tapiniyo. Babam bana bazi sacmaliklar dayatti sirf kiz cocugu oldugum icin. Ama ondan baska hicbir erkegin bana bu mudahalelerde bulunmasina izin vermedim vermem. Kadinlar aptal oldukca bu duzen degismez.