• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek egemen toplum

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Adam boşanmak isteyen karisini 43 yerinden tornavidayla yaraliyor ve basit yaralanmadan yargilaniyor. Bunu bir kadin erkeğe yapsa kaç yilla yargilanirdi acaba!!!!!!!

Bu maalesef ki 3. dünya ülkelerinde duyunca şaşırmadığım bir haber.
Bunun birçok etkisi var aslında.Kültür,din,cehalet..
Bazen bunları sindiremiyorum,gerçekten.Ne haber izleyesim geliyor ne de gazete okuyasım geliyor.
Sinirden saçlarımı yolasım geliyor.Kadın olmak çok zor.Hele ki burada çok çok daha zor.Üzgünüm.

yine kadında bitiyor , bazıları anne olmamalı öyle hemen. bir sınavı olmalı her şartta elinden gelen en iyi eğitimi vereceğine yemin ettirilmeli insan yetiştiriyorsun sonuçta tornavidalı kaçkın ı değil

Geçen gün sokak ortasında adam kadını linç etti ardından polis geldi kameralar önünde adam kadını tehdit ediyor şikayetçi olursan öldürürüm diye . polisinde umrunda değil . sonra nldu adam serbest . :KK12:
Sözde heryerde ŞİDDETE HAYIR pankartları !!!!

Zihniyetler temizlenmeden bu vahşetler durmaz.Aileler çocuklarını insani özelliklerle yetiştirmeli. Küçücük çocukların eline oyuncak silahlar veriyoruz yetmiyor okulda arkadaşlarıyla kavga edip onları dövebildi diye alkışlıyoruz. Neden çünkü bir erkek bağırıp çağırabilmeli yeri geldiğinde masaya yumruğunu vurabilmeli,ağız burun dağıtabilmeli. Yıllarca bu algıyla yetiştiriliyorlar. Çoğunun babası da annesini dövmüş oluyor. Bizde aile geleneği diyor o da başlıyor şiddete. Bur da devlete çok iş düşüyor, bu tür suçları işleyen insanlara çok daha ağır yaptırımlar uygulanmalı uygulanmalı ki caydırıcı olsun.

biz ne dersek diyelim ne bu düzen değişir
ne de üçüncü sayfa haberleri...

Erkek egemen toplumda kadınsan susacaksın, sormadan koşulsuz itaat edeceksin aksi takdirde cezalandırılır ya da azarlanırsın ama bir kadının yaptığı yorumun on katı şiddette bir yorumu erkek yapsa "aferin aslanıma, koçuma" denir. Çünkü bu toplumda erkekler göğe çıkarken kadın cinsi yerin dibine sokulur.

Gerçekten nefret ediyorum ataerkil toplumdan. İkiyüzlülükten başka bir şey değil. Bildikleri tek şey çifte standart.

Ben bir kadın olduğum için gece eve geç geldim diye tokat yiyebiliyorken, erkekler üç gün gitmese aranmıyor mesela. Bunun korumayla falan ilgisi yok, bunlar çok iyi bulunmuş maskeler. Bu kadının bir üreme makinesi olarak algılanması gereken toplumda özgür bir birey olabilen kadınları sindirme projesi. Diğer türlü sistem işlemez ki

biz kadınlar birlik olmazsak , bayan bayanın hakkını savunmazsa bu düzen böyle devam eder.
kusura bakmayın ama bizim de hatamız var , bayan bayana destek olmuyor ki bizim ülkemizde

Ya amaan daha dun kadinin teki sinir etti burda. Yazilarimi alintilayip duruyo. Yok erkek tahrik oldu mu duramazmis bu ona verilen bi ozellikmis de kadinlar erkekleri tahrik etmemeliymis. Erkeklerin uydurdugu dunya duzeni. iqsu dusuk bir ton hatun da buna inanip erkeklerine tapiniyo. Babam bana bazi sacmaliklar dayatti sirf kiz cocugu oldugum icin. Ama ondan baska hicbir erkegin bana bu mudahalelerde bulunmasina izin vermedim vermem. Kadinlar aptal oldukca bu duzen degismez.

Ya amaan daha dun kadinin teki sinir etti burda. Yazilarimi alintilayip duruyo. Yok erkek tahrik oldu mu duramazmis bu ona verilen bi ozellikmis de kadinlar erkekleri tahrik etmemeliymis. Erkeklerin uydurdugu dunya duzeni. iqsu dusuk bir ton hatun da buna inanip erkeklerine tapiniyo. Babam bana bazi sacmaliklar dayatti sirf kiz cocugu oldugum icin. Ama ondan baska hicbir erkegin bana bu mudahalelerde bulunmasina izin vermedim vermem. Kadinlar aptal oldukca bu duzen degismez.

Niye şaşırıyorsunuz ki? Şu forumda bile ağırlıklı erkek egemen düşünce var kadın kadına olunan bir ortamda.

"Erkek aldatırsa bi anlık gaflet, kadın ayartmıştır.
Erkek çabuk sinirlenir, aman kızdırmaya gelmez kadınlar tahrik etmeyin.
Erkek dediğin biraz höthöt olcak, kıskançlıktan camdan bile baktırmayacak zaten seven erkek kıskanır!
Kocanı sen çıldırtmışsın adamın giyme dediği kısa kollu bluzu giymeyiverseydin haketmişsin o tokadı!"

Bu cümleler forumda her gün rastladığım artık şok olmayı bıraktığım erkek egemen kafasındaki hemcinslerime aittir.
Kendilerine kölelik yaşantılarında başarılar dilerim, fakat çocuk doğurup aynı kafada bir nesil yaratmamaları için de ricada bulunmaktayım.

"Erkek aldatırsa bi anlık gaflet, kadın ayartmıştır.
Erkek çabuk sinirlenir, aman kızdırmaya gelmez kadınlar tahrik etmeyin.
Erkek dediğin biraz höthöt olcak, kıskançlıktan camdan bile baktırmayacak zaten seven erkek kıskanır!
Kocanı sen çıldırtmışsın adamın giyme dediği kısa kollu bluzu giymeyiverseydin haketmişsin o tokadı!"

Bu cümleler forumda her gün rastladığım artık şok olmayı bıraktığım erkek egemen kafasındaki hemcinslerime aittir.
Kendilerine kölelik yaşantılarında başarılar dilerim, fakat çocuk doğurup aynı kafada bir nesil yaratmamaları için de ricada bulunmaktayım.

Mumkunse cocuklari benimkilerden uzak olsun.

O kadar emin olma ondan.

Back
X