- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 13.996
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Evet gene ben gene ailesel sorunlarım. Müge Anlı gibiyim "Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen ?". Abimle yaşıyorum o çalışıyor ben sınava hazırlanıyorum. Evin her isini ben yapıyorum kendisi sadece yemek yapar onda da tek yapmaz. Mesela örnek vereyim yemek yapılacaktır. Ana yemeğin malzemelerini hazırlarım,salatayı yaparım,çorbayı yaparım,softayı hazırlarım,bulaşıkları toplarım. Ama bana gelip ben yemek yapıyorum,çok becerikliyim der. Kahvaltıda da her şeyi ben hazırlarım kendisi yumurtaları haşlar ben yaptım olur. Bir de sorun beğenmemesi burayı iyi süpürmemissin,burası olmamış,bulaşıkları iyi yerlestirmemissin,masayı iyi silmemissin,bunun ağzını iyi kapatmamışsın, çamaşır makinesinin plastiğinde sweatshirtün pamukları kalmış at onu. Sorun yapmakta değil yapmak çok vaktimi almıyor ama onun getirdiği psikolojik baskı yıldırıyor. Bir sey yapınca 3 kez kontrol ediyorum eksik mi yanlış mı diye bakıyorum emin oluyorum her şey düzgün ama abim bir yerden bir şey bulup eleştiriyor.Aile evinde ise bin beter sürekli ama sürekli temiz olsa dahi evde temizlik ve en az 3 çeşit yemek yapılıyor. Ve tahmin ettiginiz gibi erkekler oturuyor. Haftada 4 defa çamaşır yıkanıyor ev dubleks yukarıdaki odalar boş aksel kullanalım balkona asmakla uğraşmayalım diyorum yok olmaz diyor. Hayatı hem kendine hem bana zindan ediyor. Anneme görede (kendisi emekli öğretmen) bunda hiç sorun yok kadının görevi. Maddi durumumuz çok iyi ama çamaşır kurutma makinesi akıllı robot süpürge almak yerine eve bilmem kaç milyarlık perde,halı,yatak örtüsü falan alınıyor. Eve kadın çağırmıyor temizlik için,dışarıdan yemek söylemiyor. Babama tüm maaşını verip bir şey isteyemiyor,isteyince de babam yapmıyor zaten ya da bir ton söyleniyor. Bunları da sorun olarak görmüyor. Evde bunları sorun olarak gören tek ben varım ve deliricem artık. Sınav çalışıyorsun sabırlı ol diyorum kendime ama yıldım. Allah aşkına evli hanımlar ya da evde sürekli ev işi yapan hanımlar siz nasıl görmezden geliyorsunuz bu sorunları nasıl sabrediyorsunuz ? Ben başka bir şeye odaklanamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: