Erkek erkeğe program(!)

Acaba cok büyük problem cıkartıp gitmesine mani mi olsam?
Aklım yorumlardan cok kötü karıştı kendimi aşırı huzursuz hissediyorum. Ve bu kadar huzursuz olduğumu bile bile oraya gidecek olması beni sinirlendiriyo

Sizde arkadaşlarınızla plan yapın dışarda takılın ya bunu haber edin dolardayım diye yada etmeyin nasılsa gün boyu ulaşamıcaktım sana mesaj atma gereği görmedim dersiniz ..

Gece gece sinirlerim bozuldu kızlar sevgili erkek arkadasım pazar günü için arkadaşlarıyla program yapmış sauna havuz vs
Söyleme stilide, yarın görüşmeyeceğiz. Program yaptık telefonlarda gün boyu dolapta kalıyor iletişimimizde olmayacak simdiden haberin olsun.
Dedim pardon ? Anlamadım ?
Bu böyle mi söylenir bunu daha yumuşatarak söyleyemez miydin ? Neden simdi arıza cıkartıyosun ne var bunda 3 4 ayda bir cocuklarla bir araya geliyoruz diyo bana.
Gitsin bi şey demiyorum, ama üslubu çok dangozca geldi.
Ve biz böyle programlarda birbirimizden fikir alırız. Sanki arkadaşlarıyla pes atmaya gider gibi bana bildirim çekiyor.
Biraz atıştık daha fazla yüz göz olmamak için yazıp buraya rahatlamak istedim yoksa ağzımdan baska kelimeler cıkacak ona karşı ve bunun olmasını istemiyorum.
Kendisi ıvır zıvır her şeyden haberdar olmak ister bana gelince de abartıyosun sacmalıyosun olur. Program yapılmış konuşulmuş en sonunda da zahmette bulunup haber veriyor beyfendi.
Sanki iki tavla atıp oralet içecekmiş gibi tavır takınıyo. Ne halt yiyorsan ye dedim. Bitirdim konuşmayı orda yarın da hür bi şekilde takılır. Amac beni sinir edip ara bozup özgürce takılmaktı herhalde.
Böyle durumlarda hep işin içinde bir iş vardır. Benden söylemesi.

Adamin soyleyis sekli cirkin olmakla beraber buradan kendinize su cikarimi yapmalisiniz bence “demek ki adami cok boguyorsunuz,surekli mesaj telefon zart zurt” bana sizin aramalarinizdan bikmis da kafa dinlemeye gidiyormus gibi geldi. Erkekler bizim kadar ellerinde telefon yasamiyorlar ben olsam rahat birakirim.

Bu arada spor salonunda,saunada,hamamda elinde telefon olan hic gormedim. Ben de gittigimde telefonu ya arabada birakirim ya da kilitli dolapta. Bazen uzun kaldigim da olur hatta,hamamdan cikar havuza girerim,ordan sonra saunaya girerim yani uzun is. O arada kimseyle telde konusmam

Evli barklı, çoluklu çocuklu aile misiniz, ne fikri alacak?
Siz de almayın fikrini, sevgililik bu, kasmayın bu kadar.

Sevgililik bu derken ciddiye almadığımdan değil, eviniz ayrı yolunuz ayrı şimdilik, her şeyin hesabını vermek zorunda değilsiniz.

Onun yaptığında hiçbir sorun yok. Gayet arkadaşlarıyla takılabilir ki öyle bir yerde telefonlar gerçekten dolapta durur. Sıkıntı şu, 1 elin adamına her konuda bilgi vermek zorunda değilsiniz. O sizin veliniz değil. Eger size guvenmiyorsa kapıyı gösterirsiniz ve tabi siz de ona güvenmiyorsanız niye sevgilisinin?

Ben kendimi ruhumu yormak istemiyorum. kısasa kısas meselesine girersem beni yorar.
Yoksa onun gönlü kırılmasın diye değil tabiki.
Benimde ailem yeni geldi onlarla olmam lazım. Şimdi onlar gelmişken hemen ertesi günü plan yapamam hem.
Onun yaptığında hiçbir sorun yok. Gayet arkadaşlarıyla takılabilir ki öyle bir yerde telefonlar gerçekten dolapta durur. Sıkıntı şu, 1 elin adamına her konuda bilgi vermek zorunda değilsiniz. O sizin veliniz değil. Eger size guvenmiyorsa kapıyı gösterirsiniz ve tabi siz de ona güvenmiyorsanız niye sevgilisinin?
Mantıklı😊

Saunada ve havuzlarda cep telefonu yasak canım doğru ona takılmayın.cevap verme tarzı yanlış .ben olsam hiç birşey demeden a tmm derim daha sonra sizde arkadaşlarınızla birşey yaparken son anda aynı kendi üslubuyla cevap verin

Ya nedense bu adam bana güven vermedi. Uslubundan dolayı da olabilir. Hani suçlu da üste cıkıp kısa kesmek istemiş gibi. Tam anlatamadım ama masum erkek cümleleri gibi degil.

Bütün gün sauna, hamamda mı kalınır insan çatlayıp ölür 😅 hem telefonların konduğu dolaplar bekleme alanı oluyor genelde. Arada çıkıp hem dinlensin hem de size mesaj atsın.

Herkes masaj a gidiyolardır yazmış bu aklıma gelmemişti. Aynen olabilir masaj dese büyük arıza çıkardı ip kopma noktasına gelirdi. Nası bi tavır takınsam bilmiyorum ya napıcam?
keşke öyle olsaydı
hamamın tüm dünyadaki işlevine bak internetten

Gece gece sinirlerim bozuldu kızlar sevgili erkek arkadasım pazar günü için arkadaşlarıyla program yapmış sauna havuz vs
Söyleme stilide, yarın görüşmeyeceğiz. Program yaptık telefonlarda gün boyu dolapta kalıyor iletişimimizde olmayacak simdiden haberin olsun.
Bu böyle mi söylenir bunu daha yumuşatarak söyleyemez miydin ? Neden simdi arıza cıkartıyosun ne var bunda 3 4 ayda bir cocuklarla bir araya geliyoruz diyo bana.
Ve biz böyle programlarda birbirimizden fikir alırız. Sanki arkadaşlarıyla pes atmaya gider gibi bana bildirim çekiyor.
Biraz atıştık daha fazla yüz göz olmamak için yazıp buraya rahatlamak istedim yoksa ağzımdan baska kelimeler cıkacak ona karşı ve bunun olmasını istemiyorum.
Kendisi ıvır zıvır her şeyden haberdar olmak ister bana gelince de abartıyosun sacmalıyosun olur. Program yapılmış konuşulmuş en sonunda da zahmette bulunup haber veriyor beyfendi.
Sanki iki tavla atıp oralet içecekmiş gibi tavır takınıyo. Ne halt yiyorsan ye dedim. Bitirdim konuşmayı orda yarın da hür bi şekilde takılır. Amac beni sinir edip ara bozup özgürce takılmaktı herhalde.
Aynen öyle sen sinirden patlayip aksama kadar bekliycen sonra o gönlünu alcak ne ala..

Baska haltlar karistiriyo gibide geldi aklıma

Hamam sauna havuz bir sürü şey yazmış herif bana. Islak bi alan olduğu için telefonlar kilitli dolaplarda kalıyor demiş simdi net okudum orayı. Ama neden arada alıp bakamıyo ? Hiç gitmediğim icin bilmiyorum ben

Neden baksin??? Ben spor salonunda bile telefonu dolaba kilitlerim yasak degil ama spor yaparken telefonla ugrasmak istemiyordum. Benim gittigim hamamda yasakti tamamen, arada cikip kontrol edip geri koyulabilir belki ama ne gerek var????

Birbirinizi aşiri sıkıyorsunuz. Sevgilisin alti ustu daha, kusura bakma ama bu kadar ustune gidilmez insanin, hicbisey olmasa bile kafa dinlemek icin bile yalan soyluyor olabilir.
Bu tarz baskilari ne kendine yaptir, ne başkasina yap, biyerden sonra herkesi sıkar. Aldatsa ne olacak?? 3 cocukla ortada mi kalacaksin? Neyin siniri bu?
Millet ayni evin icindeyken aldatip aldatmadigini zor yakaliyor sen mesajlaşmayla mi aldatmayi onleyeceksin, herseyden haberin olacagini mi saniyorsun? İstese uyuyorum diyip gece basip cikar disari naparsa yaoar

Son düzenleme:
Acaba cok büyük problem cıkartıp gitmesine mani mi olsam?
Aklım yorumlardan cok kötü karıştı kendimi aşırı huzursuz hissediyorum. Ve bu kadar huzursuz olduğumu bile bile oraya gidecek olması beni sinirlendiriyo
Bugün engel oldunuz gitmedi diyelim, başka bir haftasonu gitmesini engelleyebilecek misiniz? Belki ruhunuz bile duymadan gidecek, haber dahi vermeyecek öğrendiğinizde de kavga çıkarıyorsun o yüzden söylemedim deyip sizi haksız konuma düşürecek.

Hiç gerek yok böyle şeylere, hamam-sauna adı altında başka şeyler yapma niyetiyle gidiyorsa zaten bırakın temelli gitsin.

Bir daha ki hafta sonu icinde siz onsuz program yapın. Misal olarak; kızlarla avmde alisveris yapicaz, sohbet muhabbet... ararsan duymayabilirim. Ararsa da duymadim ayagina acmazsiniz oldu bitti. Misilleme yapiyorsun derse de. Misilleme ya da degil sonuç itibariyle durum böyle dersiniz. Madem onun icin normal bir durumsa bu, misillemenizden de rahatsiz olmaması gerekiyor.

Bugün engel oldunuz gitmedi diyelim, başka bir haftasonu gitmesini engelleyebilecek misiniz? Belki ruhunuz bile duymadan gidecek, haber dahi vermeyecek öğrendiğinizde de kavga çıkarıyorsun o yüzden söylemedim deyip sizi haksız konuma düşürecek.

Hiç gerek yok böyle şeylere, hamam-sauna adı altında başka şeyler yapma niyetiyle gidiyorsa zaten bırakın temelli gitsin.

Konu sahibi gitmesinden rahatsiz olmaktan ziyade üslubundan rahatsiz olmuş. Neden gidiyor demiyor, neden bu sekilde haber veriyor, ayni seyi ben yapsam hosuna gitmezdi diyor.

Back
X