Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkekler genelde bikaç genç kızla çıkıp daha sonra ailelerinin bulduğu ve temiz aile kızı diye nitelendirdiği kızlarla evleniyorlar:))) çünki ailelerinin buldukları söyledikleri her daim doğrudur onlar bu kız temiz diyosa temizdir.bide kılık kıyafete göre değerlendiriyolar bir kız daha mutaasııp giyiniyosa ondan iyi bir ev hanımı ve iyi bir anne olacağı kanaatine varıyorlar.birAz dekolte giymiş bayanları ise hor görüp eğlenilecek kız olarak değerlendirip direk eğlenme babında çıkıyorlar.bende o ailelere soruyorum acaba temiz aile kızı diye oğullarınıza yakıştırdığınız o kızların o denli temiz olduğu kanaatine nasıl varıyosunuz.nerden biliyosunuz belki kızın kırmadığı ceviz kalmadığını önyargılı insanlardan her daim nefret etmişimdir halada ediyorum çünkü çevremde bu mantıkta olan insanlar çoğunlukta bir insanı tanımadan etmeden yargılayan oğluna ailesine yakıştırmayan..bir arkadaşım var bu duruma düşen çok seviyolardı erkek arkadaşıyla birbirlerini ve çocuğun ailesi sırf kız açık diye yakıştıramadılar kendilerine ve çocuğu akrabalarının kızıyla evlendirdiler arkadaşım bir seneden fazla psikolojik tedavi gördü şimdi oda aynı mahalleden biriyle evli kapandı son derece mutaassıp oldu kocasının maddi durumu çok iyi değildi işe girdi kocasına destek oldu bide nurtopu gibi bir çocuk doğurdu ve şimdi aynı mahalleder sürekli karşılaşıyolar çocuk ve ailesi ise akrabalarının kızından hiç memnun değiller ve arkadaşımı gördükçe o kadın diyomuş biz anlış yaptık diye:95h olsun hala bu devirde bu kafada olan insanlara ilahi adalet işte
doğru bi yazı ben gayette katılıyorum tabi bu erkeklerin karakterine bağlı.Hayatlarında sadece bi kadını sevebilicek erkekler için geçerli bu bence.gerisi zaten pek bi özellik aramıyorlar artık nefes alsın yeter onlar için=) =D