Erkek faktörlü inferlitile

Gizemates17

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
229
1
28
33
Herkese merhaba.30 yasindayim.ilk evliligimden 11 yasinda bir kizim var.1.5 yıldır evliyim hic korunmamamiza ragmen gebe kalamadim. Hormonlar yumurtalik rezervi hsg sonucu hersey normal.ozelde klomen ve femera denedik sonuc vermedi.esimin sperm sonuclari surekli degisken olmakla birlikte 9 milyon uzerine cikmiyor. Universite hastanesinde tup bebek bolumu acilmis.asilama onerdiler ve tedaviye basladik yarin folikul kontrolune gideceğim. Sizde asilamanin tutma ihtinali varmi dusuk sperm sayilariyla?

Burak 9 milyonu 1 - 2 tane sperm olsa ihtimal oluyor. Mikro çip aşılama yapılacaksa sperm yıkanıyor ve içlerinden en kaliteli olanlar alınıyor diye biliyorum. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Yarın kontrolde mikro çip için aklında kalanları da da dr a sormalısın 🍀

Cok tesekkur ederim.ozelde gittigimiz doktor mikrocipli yapiyordu ama universite hastanesinde yapilacak.o yuzden mikrocip yoktur diye düşünüyorum.yinede sorarim. Bir senede maddi manevi cok yiprandik o yuzden once devlet destekli denemeyi tercih etmek zorunda kaldim

Cok tesekkur ederim.ozelde gittigimiz doktor mikrocipli yapiyordu ama universite hastanesinde yapilacak.o yuzden mikrocip yoktur diye düşünüyorum.yinede sorarim. Bir senede maddi manevi cok yiprandik o yuzden once devlet destekli denemeyi tercih etmek zorunda kaldim
Allah kolaylık versin. Anlıyorum. Ben de aşılama tutmadı sebebi bilinmiyor. İki taraftan da herşey araştırıldı sonuç alınamadı. Tüp bebek tuttu. 3 yıl olacak. Maddi manevi zorlayan bir süreç tabiki. Rabbim kısmet ederse olacaktır. Senin sebebin biliniyor. Ona göre tedavi uygulanıyor. Tutma ihtimali daha büyük :) Hakkında hayırlısı.

İnsallah 🙏🙏 elbet vardir bir sebebi bilinsede bilinmesede.onemli olan sonuc. Cok sukur kucaginiz bos kalmamis.darisi tum bekleyenlere🥰

Guncelleme : Bugun saat 10 da asilamam yapildi.sansimiza esimin verdigi spermin analizi cok guzel geldi hem hareket hem sayi olarak.doktorumda yumurtalarimin cok guzel gelistigini birkac tane olgun yumurtam oldugunu soyledi.o cok umutlu ikizlerin bile olabilir dedi.2 aralik test günümüz insallah guzel sonuclar aliriz🙏

Herkese merhaba.30 yasindayim.ilk evliligimden 11 yasinda bir kizim var.1.5 yıldır evliyim hic korunmamamiza ragmen gebe kalamadim. Hormonlar yumurtalik rezervi hsg sonucu hersey normal.ozelde klomen ve femera denedik sonuc vermedi.esimin sperm sonuclari surekli degisken olmakla birlikte 9 milyon uzerine cikmiyor. Universite hastanesinde tup bebek bolumu acilmis.asilama onerdiler ve tedaviye basladik yarin folikul kontrolune gideceğim. Sizde asilamanin tutma ihtinali varmi dusuk sperm sayilariyla?
Eşiniz sprem testini kaç gün ilişki perhizi ile veriyor acaba. Benim de eşim de cuma günü urolojiye gidecek, o gün test verecek şekilde gitmesini istiyorum.

Benim ediminde 20 milyondu asilama dediler gerek kalmadan kendiliğinden oldu

Tutma ihtimali olabilirse olmaya bilirse bazen kalitesiz spermden dolayıda tutmaya biliyor

Merhaba. O değerlerle aşılama başarılı olmadı biz de ama tüp bebek raporu için aşılama öncelikli istiyorlar maalesef.

Eşiniz sprem testini kaç gün ilişki perhizi ile veriyor acaba. Benim de eşim de cuma günü urolojiye gidecek, o gün test verecek şekilde gitmesini istiyorum.
Uzmanlar en az 2 en cok 5 istiyor urolojide.ama tup bebek merkezi 2 gun olacak dedi.yani bugun cuma iliski olduysa pazartesi test yapilacak

Sperm sayisinin belli bir oranda dusuk olmasi gerekiyor rapor icin aksi halde 3 yil evlilik sarti var.bizim degerler cok degisken bazen 3 bazen 9 bazen 2
Son üç değer mililitre de 15 milyon un altında hareket az ve morfoloji düşükse bence şansınızı deneyin rapor verilebilir. Nasıl kadınlar da rezerv az olunca rapor veriliyorsa sadece erkekte de değerler düşükse rapor çıkıyor diye biliyorum

Back
X