- Konu Sahibi istanbul1977
-
Sorun bizde de aynı hem sayı hem morfoloji hem de hareketlilik sorunumuz var. Memorialde 2. tedavimizi olduk şu an transferde 9. günümüz bekliyoruz. Bize bu sefer ımsı tekniği uygulandı, yani spermler 6000 kat büyütülüyor ve içlerinden o şekilde seçiliyor. Bizim spermler büyütülünce birçoğunun baş kısmında hava kabarcığı olduğu görüldü, yani döllese bile devam edemez dedi doktor. Sağlıklılar seçilerek yumurtalarımız döllendi, bakalım sonuç ne olacak. Sana tavsiyem madem sorun erkek spermi kesinlikle ımsı tekniği kullanan bir merkez seçin.
Biz de memorial da deniyoruz ve dr. o yöntemin kullanılacağını söyledi. Dün yumurtalarım toplandı, 10 taneymiş, bugün aradım 7 tanesi döllenmiş, bu iyi birşey di mi? Pazar tekrar arayacağız, hepimiz için hayırlısı...
Sorun bizde de aynı hem sayı hem morfoloji hem de hareketlilik sorunumuz var. Memorialde 2. tedavimizi olduk şu an transferde 9. günümüz bekliyoruz. Bize bu sefer ımsı tekniği uygulandı, yani spermler 6000 kat büyütülüyor ve içlerinden o şekilde seçiliyor. Bizim spermler büyütülünce birçoğunun baş kısmında hava kabarcığı olduğu görüldü, yani döllese bile devam edemez dedi doktor. Sağlıklılar seçilerek yumurtalarımız döllendi, bakalım sonuç ne olacak. Sana tavsiyem madem sorun erkek spermi kesinlikle ımsı tekniği kullanan bir merkez seçin.
slm bizimde sorunumuz aynı martta tedaviye başlamayı düşünüyoruz bu dediginiz teknigi duymamıştım hiç rica etsem biraz bahsedermisiniz
Biz de memorial da deniyoruz ve dr. o yöntemin kullanılacağını söyledi. Dün yumurtalarım toplandı, 10 taneymiş, bugün aradım 7 tanesi döllenmiş, bu iyi birşey di mi? Pazar tekrar arayacağız, hepimiz için hayırlısı...
ımsı tekniğinde spermler 6000 kat büyütülüyorlar ve içlerinden en sağlıklıları seçiliyor. Bizim spermlerimiz normalde sağlıklı gözüküyordu ama bu şekilde baktıklarında birçoğunun başında hava kabarcığı olduğu söylendi (hatta resimlerini gösterdiler). Buda başarı şansını oldukça düşürüyor. Bu sefer bu teknik uygulandı sadece sağlıklı spermler seçildi, sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz şuan.
Canım senın esının spermlerındede DNA hasarı var sanırım.benım esımdede var.hemde bayagı ılerı derecede.bızdede IMSI ye gerek olacak bu yuzden.inşallah sonucun pozıtıf olur ve melegın senı hıc bırakmaz.hangı merkezde yaptrdın tedavını canım. hayırlı haberlerını beklıyorum
Dna hasarı ile ilgili bir test yaptırtmadık İnşallah gerek kalmaz. Tedavimiz memorıalde Güvenç Karlıkaya ile oldu. İnşallah meleğim benimledir, teşekkür ederim.
Bugün 10. günüm dayanamadım gidip test yaptırdım. Değerim 125.7. İnşaallah artarak devam eder. Henüz sevinmek için erken biliyorum, geçen sefer 11. gün 11- 13. gün 5 ti değerim kimyasal gebelik oluşmuştu. İnşaallah bu sefer sağlıkla devam eder.
super bır deger buuuu:) cok sevındım demek dna hasarı yuksekse bıle hamıle kalınabılıyor.cok sevındım canım.degerın cok ıyı.Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın.
sayı ve morfolojı kactı sızde
Teşekkür ederim canım.Ağustos ayında sayımız 5000 morfoloji %5, hareketli %5 ti yani sağlam sandığımız 50 civarı spermimiz vardı (bunlarında çoğunun sorunlu olduğunu bu sefer 6000 kat büyütülünce anladık). 3.5 ay önce keçiboynuzu kürüne başlattım eşimi ve ardından solgar ın male multiple diye bir ilacını aldık ve ikisini birden kullandı. Bu denememizde sayımız 100.000 e çıkmıştı. Morfoloji ve hareket aynıydı ama rakam çoğalınca oranda direkman artıyor. İnşaallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutunur bebeğimiz ve öyle devam eder. Sizde sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?