• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek gebelik testi

melmel2222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2025
5
0
1
21
Arkadaşlar bugün sabah erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı , öğlen yine yaptım emin olmak için bu sefer negatif çıktı, sizce hamile miyim? Erken hamilelik belirtilerini de uzun süredir yaşıyorum. Kafam karıştı ya eşime silik çizgi çıkan testi gösteriyorum negatif negatif diyip tutturdu bidaha yap dedi öğlen yaptım negatif çıktı. Sabah Silik çizgi çıktığı için erken dönemde olabilirim dedim ama ısrarla hayır değilsin vs vs dedi. Sinirim bozuldu ya bari siz iyi bişey söyleyin 😔

Arkadaşlar bugün sabah erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı , öğlen yine yaptım emin olmak için bu sefer negatif çıktı, sizce hamile miyim? Erken hamilelik belirtilerini de uzun süredir yaşıyorum. Kafam karıştı ya eşime silik çizgi çıkan testi gösteriyorum negatif negatif diyip tutturdu bidaha yap dedi öğlen yaptım negatif çıktı. Sabah Silik çizgi çıktığı için erken dönemde olabilirim dedim ama ısrarla hayır değilsin vs vs dedi. Sinirim bozuldu ya bari siz iyi bişey söyleyin 😔
Sabah ilk idrarla yaptığın testte su alımı olmadığı ve idrara sıkışık olduğun için hcg daha çok oluyor. Erken dönemlerde sabah silik çizgi öğlen negatif çıkabilir. 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrar yapmalısın

Benimde testim böyle çıktı gece 04.45 de yaptım ilk üç veya 4 dakika içerisinde böyle oldu acaba birşey var mı?

Back
X