• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek gibi oturmak?

170 boya 95kilo ne demek? Çocuk suyuyla muyuyla yoplasan 8kilo etmiyor, gerisini nerene aldın allah aşkına. Tamam yinede olabilir ama vermek için bir çaba gosterdin mi canım? Diyetisyene git spor yap birşey yap. Kocan haklı moral bozacak bir durum yok anlat bende rahatsizim artik de, sende bana destek ol de ver kilolarini, ben 178boya 55kiloyum yıllarca lisanslı sporcu olmama vucudumda yağ oraninin %8 olmasina ragmen kendimi kilolu hissediyorum.s canım bozma moralini ayağa kalk ve birşeyler yap kurtul kilolardan

Ablacım sen 1.78 boya 55 kg olup da ,bonus %8 yağ oranı, kendini "kilolu(!)" hissediyorsan bir psikiyatristle görüşmeni salık veririm.
eleştirmek için söylemiyorum gayet ciddiyim, arkadaşım 178 boya 55 kg iken kürdan gibi bacaklarından kocaman kalan kafasından tiksindiği için geri 5 kg almıştı hemen.bu durum cidden normal değil yani.
1,78 boy- 55 kg kombinasyonu kilolu ise bizler hep beraber kendimizi balkonlardan sonsuzluğa bırakalım.
(imza:1,70 boy- 58 kg olup kendini şimdiye kadar normal zanneden bünye)

:KK70:Canım işte psikolojik demeye getiriyorum, konu sahibi önce aklına koymalı ki kalksın ayağa. Sporcu olduğum için vucudum orantili duruyor gariplik yok yani niye aklıma sokuyorsun çırpı bacak felan:KK53::KK59:

Kilonuzun çokluğu ya da azlığı ilgilendirmedi su an beni. Ama kocan icin değil kendin için kilo ver, saldın kendini, 22 ayda su kadar kilo da mi veremedin falan gibi söylemler cok itici geldi. Su an dışardaki insanlardan ve esinizden bağımsız kilonuzdan ve kendinizden memnun musunuz sorun o. Kimse için yaşamayın. Kocaniz sizi begenmiyorsa keyfi bilir. Siz kendinizi begenin, sevin geri kalanlara kulaginizi tikayin esiniz de olsa. Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin, kucumsemesine de, begenmemesine de

95 gercekten cok ... havalar soguk cikip yuruyus yapmak zor gelir evinde internet varsa ac lesli sansone videolarini onunla spor yap hep istedigin saatte yapabilirsin .... ben o kadinla 82 klodan 60 kloya indim 3 ay gibi surede tavsiye ederim cok sıkı diyet de yapmadim
Canim ya alakasiz olcak belki ama o leslie nin hareketleri cok kilo verdirmiyo daha cok sıkılaştiriyo diye bi sey duymustum ama.eminim cok videosu hareketleri de vardir.bununla ilgili biraz ayrinti verir misin.

Canim ya alakasiz olcak belki ama o leslie nin hareketleri cok kilo verdirmiyo daha cok sıkılaştiriyo diye bi sey duymustum ama.eminim cok videosu hareketleri de vardir.bununla ilgili biraz ayrinti verir misin.
Atlıyorum ama direk uygulayanından duyun diye yazmak istedim. Ben bizzat leslie sansone ile walk walk yaparak muazzam olmasada hatrı sayılır derecede kilo verdim. Tabii homini gırtlak olup üzerine leslie yaparsanız hiçbir işe yaramaz sadece kilo alımı durur sanırım. Hemen hemen internet üzerinde olan her videosunu da yapmıştım ve 1.5 yıl önce yapmıştım. Şu an o kiloların yarısını aldım ama orayı karıştırmayalım :KK49:

Atlıyorum ama direk uygulayanından duyun diye yazmak istedim. Ben bizzat leslie sansone ile walk walk yaparak muazzam olmasada hatrı sayılır derecede kilo verdim. Tabii homini gırtlak olup üzerine leslie yaparsanız hiçbir işe yaramaz sadece kilo alımı durur sanırım. Hemen hemen internet üzerinde olan her videosunu da yapmıştım ve 1.5 yıl önce yapmıştım. Şu an o kiloların yarısını aldım ama orayı karıştırmayalım :KK49:
Estagrfullah iyi yaptiniz cvp vererek sevindim yani.tesekkur edrm bilgilendirdiniz.benimbaya bi vermem lazm da

Bu nasıl sevgi ya, sadece dış görünüşe mi bağlı ?
Çok sorunsa gel spora gidelim der insan
Abuk subuk sözler sarfetmez

Sıkma canını sadece biraz daha inat et kilo vermek için kalk bir silkelen o zaman kendinede güvenin gelir. Kendini aynada güzel görmek senide mutlu eder. Ben mesela spor salonuna gitmeye üşeniyorm açıyorm netten ebru şallıyı plates yapıyrm inan ki çok işe yarıyor. Ama tabiki biraz da yemen dikkat etmen gerekiyor.

Kaç ay oldu doğum yapalı acaba emziriyorsan normaldir de yani mesela benim eşim de kilo aldı ben de sürekli ona kilo vermesini telkin ediyorum çünkü aldığı kıyafetler üzerine olmuyor gömlek düğmeleri bir garip duruyor ve sinirleniyor kıyafetim kalmadı diye. En önemlisi horlama sorunu çıkıyor doktor acil kilo ver dedi. Diyeceğim o ki kilo ver diyen insanlara bu kadar kırılmayın hele ki eşin senin kötülüğünü istemez tabi daha tatlı dilli olabilir. Ben de çok zayıfım eşim de kilo al direncin düşük diyor. Yemekten kısamıyorsan evde mekik filan çekebilirsin

Kilonuz sağlık açısından gerçekten fazla, önce sağlığınız için kilo vermeyi isteyin.

İrademe sahip olamıyorum, hep yiyorum diyorsunuz.

Size kimse yemeyin demiyor ki, sadece midenizi tamamen doldurmayın.

Sık sık ve az yiyin. Şeker, tuz, gazlı içecekler ve abur cuburlardan uzak

durun.

Sabah erken kalkın, bir haşlanmış yumurta, biraz peynir ve zeytin, domates

ve salatalık, 1 dilim tam tahıllı ekmek yiyin.

İş arkadaşım da kilolarından şikayetçiydi.

Spora başladı akabinde diyete, 2 haftadır maşallah hiç bozmadı.

Hepimiz şaşkınlıkla onu izliyoruz.

Her gün poğaça, börek, simit yiyen kadın gitti yerine bir dilim ekmekle

doyabilen bir kadın geldi.

Ne pilav, ne makarna, ne hamur işi, ne tatlı hiç birini ellemiyor.

İşyerinde doğum günü kutlanıyor, herkes pasta yerken o meyve salatası

yapıyor kendine.

Biraz zorlayacak sizi elbette, en azından alışana kadar ama inanın imkansız değil.

Son düzenleme:
Alinmayin ama ben kocanizi biraz hakli buldum.
Yani tamam bu bi nebze eliniz de olmayan bir sey di cünkü hamilelikte kilo almissiniz, ki hamilelikte bile dikkat etmek lazim fuzuli kilo almamaya özen göstermek lazim..
Sonrasin da ki hastaliga da bisey diyemem hastalik sonucta yine eliniz de degil di..
Ama ondan sonra cok vaktiniz olmuş ve tembellik etmissiniz.. bence acilen spora baslayin, ilk basta kendiniz icin ve sonra kocaniz icin..

Simdi söyleyeceklerim size degil;
Konusu acilmisken icimdekileri atiyim dedim..
Ben evlendikten sonra kilo almaya kendini salmaya kesinlikle karsiyim..
Gercekten cok sinirleniyorum.. insan evlendikten sonra kendini neden salar ki..
Yani ne biliyim bir insan tanistiginda nasilsa hep öyle kalmalı bence .. nasil begendiysen öyle .. bi nevi kandirmak degil mi bu? Önce en iyi hale bürün etkile evlenince de zaten benim diye saliver kendini..
ay yine sinirlendim birden :KK11:

Herkese tesekkür ederim arkadaşlar. Esimin hakkını yemek istemem o akşam yemeğini yememeyi bile kabul etti her sorumluluğu kabul ediyor desteğini hiç çekmedi bütün iradesizlik bende .evlenip kendini zamanlardan bende nefret ederdimoysa haline bak.dün gece yemin ettim şeker ve un hayatımdan çıkacak inşallah başladım bugün Inşallah.esim zayıflatmak gardrobumu istedigim marka ne istersem baştan duzecekmis ne istersem açık cekinşallah rabbim bu sefer su boğazını tutarim

Herkese tesekkür ederim arkadaşlar. Esimin hakkını yemek istemem o akşam yemeğini yememeyi bile kabul etti her sorumluluğu kabul ediyor desteğini hiç çekmedi bütün iradesizlik bende .evlenip kendini zamanlardan bende nefret ederdimoysa haline bak.dün gece yemin ettim şeker ve un hayatımdan çıkacak inşallah başladım bugün Inşallah.esim zayıflatmak gardrobumu istedigim marka ne istersem baştan duzecekmis ne istersem açık cekinşallah rabbim bu sefer su boğazını tutarim
ne güzel sizi motive etmeye çalışması
ama bir doktora da görünüp değerlerinize baktırmalısınız

hepsini okumadım ama

L koltuğa ayağını uzatmak erkeklerin tekelinde imiş

bana bunu diyene direkt bunu sorarım

nedir bu erkek kadın ayrımı

sanki üstü çıplak sokağa çıkmışsın

ayağını uzatmışsın

bir de kilo vs hepsi faso fiso

adam seni sen olduğun için isteyecek kilolu ya da zayıf olduğun için değil

kilo, güzellik, sarı saç, mavi göz hepsi şekli şeylerdir

dışarıda bir çok zayıf kadın var hepsi bir mi ya da hepsi aynı kişiler tarafından mı beğenilmiş

tabii ki hayır kişiyi o olduğu için beğenmeli

Back
X