• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek gibi oturmak?

bence kendın ıcın kılo ver daha mutlu ve guzel hıssedersın ;)

Erkeklerde sevgi baska sey arzu baska.sey sevmedende arzulayabilir.ama.sevdigi kadininin eski halinide ozleyebilir bunlar dis gorunus meraklisi bide +18 olayi kafa genelde burda ,biraz egzersiz yapin yemenizi.az kısın bakin.saglam diyet bile demiyorum her ogunde sofradan yari ac kalksaniz.kesin verirsiniz toparlayin kendiniz cikin karsisina hakli.olsanizda buna odaklanin

Canım ama ben o kadar salmış durumda değilim üniversite mezunuyum kendimi geliştirmiş bir insanim kilom var ama temizim ne bileyim.erime kilodan dolayı batıyor herseyim
boyun çok güzel bence az kilo versen eminin alımlı olursun eskisi gibi.tamam biz kadınlar takılmıyoruz sevdiğimiz için çoğu şeylerine ama erkek beyni düz görsel algılıyor hoşuna gitmeyince çıkıntılar sinir oluyor demekki.ama bu seni sevmediği anlamına gelmiyor aksine insna sevdiğinin en iyi olmasını istiyor.

Haydı ver elını ortak beraber kılo verelım.. Su dıyet sayfalarına bızde adımızı yazdıralım.. Yaza bıkınılerle ve sıfır gobekle merhaba dıyelım var mısın ?

takılma canım sen o kiloyu vereceksin elbet burada diyet günlüklerine gir el ele olunca nasıl gittiğini anlamazsın bile tek başına diyet olmaz iyi bilirim çok ayıp etmiş ama elden ne gelir bazen insanlar düşünmeden konuşurlar

kilolu kadınların mutsuz olduğunu yazdın:KK70:

Kilolu kadinlar mutsuzdur dan zayif kadinlar mutludur sonucunu çıkardığın icin 10 puanini almistin diye hatırlıyorum :KK53:

Evet zayiflayinca birden bir sihirli degnekle dunyadaki butun sorunlarimizdan kurtuluyoruz, gokten para, aşık bir koca, sonsuz hayat falan dusuyor mutlu oluyoruz bu mudur bekledigin cevap :KK14: eger kilolarinla mutluysan mutlu kalmaya devam et, ama genellikle insanlar pantolonlarindan portleyen koca gobekleriyle, 3 kat merdiven cikarken nefes nefese kalan bedenleriyle, otobus koltuğundan tasan popolariyla, kosarken sallanan uzuvlariyla pek mutlu olamazlar. Hepsinden bende mevcuttu ondan biliyorum, sadece kendimi kandirmayacak kadar gercekciydim :KK39:

Kilolu kadinlar mutsuzdur dan zayif kadinlar mutludur sonucunu çıkardığın icin 10 puanini almistin diye hatırlıyorum :KK53:

Evet zayiflayinca birden bir sihirli degnekle dunyadaki butun sorunlarimizdan kurtuluyoruz, gokten para, aşık bir koca, sonsuz hayat falan dusuyor mutlu oluyoruz bu mudur bekledigin cevap :KK14: eger kilolarinla mutluysan mutlu kalmaya devam et, ama genellikle insanlar pantolonlarindan portleyen koca gobekleriyle, 3 kat merdiven cikarken nefes nefese kalan bedenleriyle, otobus koltuğundan tasan popolariyla, kosarken sallanan uzuvlariyla pek mutlu olamazlar. Hepsinden bende mevcuttu ondan biliyorum, sadece kendimi kandirmayacak kadar gercekciydim :KK39:
ilk mesajında yazdığını tekrar oku istersen bju hayatta daha büyük dertler var zayıf olmak güzel olmak değil...sen insanları kategorize ettin ağlıyordum diyorsun kilolu kadınlar mutsuz kendini kandırıyor diyrsun...

sadece yeme içmeden kısılarak kilo verilmez. diyetisyene elbette gidin ve haftanın 3 günü bir spor salonun da eğitmen eşliğinde spor yapın. hem kilolu olup, hem bunun için hiç bir şey yapmayıp, sonra da alıngan olmayı hiç anlamıyorum. kilolu kadınlar genelde erkekvari oturuyorlar. neden? çünkü bacaklar kalınlaşıyor, aşağı salınmış olsa bile kendiliğinden açılıyor. bacak bacak üstüne de atamıyorlar. önce kendiniz için lütfen kilo verin.

Haydı ver elını ortak beraber kılo verelım.. Su dıyet sayfalarına bızde adımızı yazdıralım.. Yaza bıkınılerle ve sıfır gobekle merhaba dıyelım var mısın ?
VALLA ÇOK İYİ OLUR.170 İM VE 65 KİLOYUM BASENLER MAŞALLAH BENİMDE PTESİ BAŞLAYALIM YAAA

canım işe leslie ile yürüyerek başlayabilirsin.. ekmek ve şekeride azalt bende bu şekilde başladım bakalım ..
leslie sayfamada beklerim düşünürsen :KK16:

ilk mesajında yazdığını tekrar oku istersen bju hayatta daha büyük dertler var zayıf olmak güzel olmak değil...sen insanları kategorize ettin ağlıyordum diyorsun kilolu kadınlar mutsuz kendini kandırıyor diyrsun...

Zayif olmak guzel olmaktir dedim mi hic? Tum zayiflar mutludur dedim mi? Sadece sismanlar mutsuzdur dedim. Daha nasil anlatilir bilmiyorum ama cok basite indirgemeye calisirsam su an zayif ve mutsuzum cunku sabah 6 da kalkip derse yetismem lazim :KK53: ozetle zayiflari degil sismanlari genelliyorum.

sisman olmak sagliksiz olmaktir, ic organlarin yaglanmasi dolayisiyla omrunun kisalmasidir, istedigini giyememektir, fiziksel aktivitelerde cabuk yorulmaktir, rahat uyuyamamaktir, normalden cok terlemektir, hatta istedigin her pozisyonda seks yapamamaktir, daha binlerce sey sayabilirim de uzatmayayim. Bu durumdayken bir kadinin kilosuyla mutlu olabilecegine asla inanmiyorum nokta. Neye inanip neye inanmayacagima da karismayacaksin degil mi?

VALLA ÇOK İYİ OLUR.170 İM VE 65 KİLOYUM BASENLER MAŞALLAH BENİMDE PTESİ BAŞLAYALIM YAAA

Pazartesı demek yıne ertelemek demek haftasonu boll kalorı alıp nasılsa pazartesı dıyete basslaycagım rahatlıgı demek Ayrıca bende 1,57 boy ve 65 kiloyuM.. hadı pazartesıye kadar gez toz ama fazla yeme tamam mı.. Bi toparlayalım kendımızı yenı topık acarız.. Pazartesı benı durtersın buralardan :KK200:

Zayıfla canım inat et hırs yap, eşinin agzına laf verme bakımlı fit ol.

Ben de bazen erkek gibi otururum , eşim de bana kız gibi otur der buna kırılmak hiç aklıma gelmedi , başka sıkıntılarımız da vardır eminim yoksa bu söze çok kafa takılmaz

Pazartesı demek yıne ertelemek demek haftasonu boll kalorı alıp nasılsa pazartesı dıyete basslaycagım rahatlıgı demek Ayrıca bende 1,57 boy ve 65 kiloyuM.. hadı pazartesıye kadar gez toz ama fazla yeme tamam mı.. Bi toparlayalım kendımızı yenı topık acarız.. Pazartesı benı durtersın buralardan :KK200:
ya hafta snu bi programın yokta sanki ptesi bi başlangıç geliyor bana :)
ben aslında çok yemek yiyen biri değilim ama iş yerinde çok hareketsizim işimden dolayı..
otur otur ne yiyosam basenlere iniyor

ya hafta snu bi programın yokta sanki ptesi bi başlangıç geliyor bana :)
ben aslında çok yemek yiyen biri değilim ama iş yerinde çok hareketsizim işimden dolayı..
otur otur ne yiyosam basenlere iniyor

Muhasebecıyım deme de :) Aynı dertten muzdarıbım.. Esım bısey soylemeden ben kendıme bakayım bari dedim .. Pazartesı gorusuruz efemm..

Doğum sonrası esinizle eskisi gibi olmak pek mümkün olmuyor. Bunun kiloyla alakası da yok. Ben hamileligimde 10kilo aldim, doğumdan sonra 16 kilo verdim. Gorsellikte bir problem yok lakin esimle problemlerimiz var. İletişim kopukluğu mu ararsın eski hislerin yok olmasını mi ararsın her şey var maşallah. Tek taraflı değil tabi bende de koptu ipler.

Kendi sağlığın için kilo ver. Sadece kendin için. Doğum sonrası sogukluk için kilolu olmak gerekmiyor. Bunun birebir kilo ile alakası yok hani. Sen kendini iyi hissetmek için kilo ver mutlu ol. Esinin sözlerini de o kadar dikkate alma. Erkek gibi oturdugunu söylediğinde pijamanin ağ kısmını çekiştirip "rahatsız mi oldun anam" de. Bi daha da söylemez.
rahatsızmı oldun anam kısmında yere yığıldım gülmekten.Saygıyla:KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:

Esinle son günlerde aram hep bozuk herseyin temelinde dönüyor dolaşıyor laf kiloma geliyor.maalesef doğum sonrası kilom aldı başını gitti eşim buna kafayı takmış durumda.dün oldukça yorgundum l koltuğa ayağımı uzatarak oturdum bana baktı erkek gibi oturma dedi.o an farkettim ben batiyorum bu adama artık trip attım küstük.bir zamanlar bana deli gibi aşık olan adam beni beğenmez Oldu.hep nefret ederdim evlenince kendini. Salan kadınlardan.ve. bizim buyuk askimiz hep Harika. Sürecekti falan filan çok canım sıkkın. Sonra geldi gönlümü Almaya çalıştı. Ama ben anlayacağımi. Anladım çok kirginim ama kime kendimemi ,esimemi, hayatami?yatakta da uzaklaştı ruhuyla da uzaklaştı benneredeyim bilmiyorum.birbirimizi seviyoruz çok şükür en büyük sorunum bu onu seviyorum oda beni sevdiğini söylüyor ama biraz önce betimlediği durumla sevgi aynı cümleye sığar mı bilmiyorum.midemde bir delik sanki durmadan aklım fikrim yemekte.maalesef 170 e 95
neden kilona bu kadar takıyosun ki boyuna göre ii yani hem sen dogum yapmıssın vudun düzelmesi 2 seneyş bulur ki evlenirken iyi günde kötü günde diyosn bence esine büyük bi ders ver eger seni seviyosa zaten ayrı kalmaktan korkar sensizlikten korkar korkmuyo ona göre yolunu cizersin

Back
X