Doğuma Hazırlık Erkek içime doguyordu ama kız olacak galiba

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tlybak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
33
1
86
İstanbul
Merhaba kızlar, hep içime erkek doguyodu, belirtiker,ruyalar falan ama dr yuzde seken kız dedi 3 cıgı horunuyor dedi acaba yanılmış olabilir mi? Kız dedikten sonra hevesim kaçtı? Mutsuz oldum, sogudum resmen biliyorum yaptıgım çok yanlış ama elimde değil. Ne olur yardım edin. Birde ilk cocugum yani ufff skıntıdan daralıyorum

Sıkıntıdan daral zaten canım senınde hıssettıgın gıbı dusundugun yanlıs
bebegıne haksızlık etme cnm benım o dusuncelerı atmaya calıs kafandan evlat evlattır kızı erkegı olmaz

Keşke bnmde kızım olsa yanlış anlamayında siZde kız doğmadınız mı ? Ben zaten diyorum erkek istiyor bahane kadınlar da en az erkekler hatta erkeklerden fazla çok daha fazla erkek istiyor ,bir kısmıda artık oğlu varsa çeşit olsun diye kız istiyor benim çevremde benden başka herkes tüm çevrem erkek bebek istiyor ,çok üzülüyorum çok,yazık mı bebeklere ama şimdi denecek evlat evlattır elbette onuda sevcem n var bunda vs vs

hevesin mi kaçtı , soğudun mu Allah 'ım nolur yanlış okuyor olayım :111:

sende annelik duygusu yok,yazık kendimi günaha sokmayacağım daha fazla yazarak değmez

Esimde aileside asiri erkek oglan bagimlisi kiz olunca kurtaj yapmayi bile dusunucek derecedeler hemde
ilkin ne oglan ne kiz diye dua etmedim nolur Allahim hayirlisi neyse onu ver dedim ki hep icime oglan doguyordu gebelik seklim olsun kusmamam olsun cinmis kamerunmus takvimi olsun hersey erkek diyordu 100/90 kiz oldugunu ögrenince cok sasirdim ama sevindim hersey yolunda dedi doktor ama esim okadar uzuldu ki soguk okadar buz gibi bana karsi ki aldirmaya kadar geldi konu kimseye söylemedim kizi erkegi yok ben yavruma kiyamazdim zaten hele hareketlerini hissettikten sonra insallah saglikli bir sekilde dunyaya gelir kizim ama arada insallah doktor yanilmistir diyorum sadece 1 kere ultasyona girdim 17 haftaliktik:2:

Çok üzüldüm CNm evlatlarımız bize Allah'ın emanetidir ve Allah kime kimi emanet edeceğini bilir.annelik babalık vazifesi yapıp hayırlı evlat yetişriememiZ gerekir Allah yardımcın olsun canım inş evladınla hep gurur duyarsın

Ne yani kiz diye dunyanin sonumu geldide hevesin kacti boylelerini anlamak gercekten cok zor sukretki allah sana bir evlat bagislamis nice kadinlar var hamile kalabilmek icin hem maddi hem manevi varini yogunu harcayip yinede o duyguyu tadamayan sense bulmussunda burun kiviriyosun allah akil fikir versin sana ne diyim

MERABALAR BENİMDE ERKEĞE BENZİYOR DEDİ DOKTORUM AMA EN BASINDAN BERİ KIZ DOĞUYO İÇİME SAĞLIKLISI OLSUN EN ONEMLİSİ O TABİ :) bakalım değişecek mi böyle mi devam edecek hayırlsı

Rabbimden HAYIRLI EVLAT istiyorum. Ama Rabbim içimi biliyor ya kız olmasını daha çok istiyorum. Hayırlı bir kız evlat bir anne için bir servettir bence... Annem bebeğim benim, arkadaşım, dert ortağım, hem kaplan olur korurum, hem kedi olur korunurum... Bir gün aramasam hemen çalar telefonum, her ihtiyacını o demeden görür, anlarım, alışverişte ona yakışacak birşey mutlaka çarpar gözüme... Erkekler de severler analarını tabi ama, yapılarından kız evlat gibi olamazlar, bir kadını bir kadından daha iyi anlayamazlar... Anam benim çocuğum, Rabbim uzun ömür versin, o bana nasıl baktıysa ben de ona bakarım...
Şimdi nasıl üzülür insan kızı oluyor diye, benim bayramım olur, benim gibi bir kız evlat verse Rabbim bana... Yaşlanınca gelinin eline kalmak var hem...

bence arkadaşa kızacağımıza ona erkek evlat doğurma misyonunu yükleyenlere kızmak lazım.eğer eşi normal bir tepki verseydi böyle olmazdı.hamilelikte çok hassaslaşabiliyoruz

Sanki ben yazmışım gibi okudum yazdıklarınızı. Hepsi aynen benim düşüncelerim. Annemle aramızda çok farklı, çok samimi, arkadaş gibi bir anne kız ilişkimiz var. Ben de hayatım boyunca hep bir kızım olmasını istedim, hep hayalini kurdum, çok şükür Rabbim verdi, şimdi altı aylık bir kızım var. İnşallah Rabbim kızımı bana bağışlasın. İsteyen herkese de nasip etsin. Konu sahibi arkadaş içinde şunu söylemek istiyorum. Böyle soğudum filan diye konuşarak Allah katında günaha girdiğini düşünüyorum. Evlat sahibi olmak isteyip olamayan insanlar var. Allahına şükretmeyi bil. Allah her isteyene hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Beni anlayan ve anlamayan arkadaslar, düşündüğüm ve bulundugum durumun farkındayım. Ama elimde değil, bu yuzden zaten cok zuluyorum birde bu sekılde sert eleştırılerınızi okuyunca dahada moralim bozuldu. Hamilelik bunalımındamıyım neyim bilmıyorum. Erkek çocuk asıgıyım ama kızımda olsun ısterım ama kendımı oyle sartlandırmışımkı erkege dr oyle deyınce afalladım. Acaba yanılma olabılırmı? Prof suleyman akhana gıdıyorum. Muhtemelen yanılmaz ama yınede bilemedim yanliş grmuş olabılırmı ?

bosver canim, benim de icime erkek doguyordu ama bir takim soylentiler oldu simdi kiz oldugunu dusunuyorum,bazen es ve onun aileside etkiliyor insani malesef. hakli anlatan diger arkadaslar. benim daha belli degil bakalim bir ayim var sana yazarim o zaman.ama bir annenin kizi olmali diye dusunuyorum kesinlikle olmali,kendinden pay bic bakalim ne kadar duskunsun ailene belki.

Böyle seyler okudukca tüylerim ürperiyor.
Hadi babalar erkek ister olmayinca da az da olsa üzülürler ds, bayanlara noluyor onu anlamadim.
Sen de kiz olarak dogmamis misin? Sen de bi bayansin dimi? Annen de onun annesi de..yani kiz olarak dogmak okadar berbat biseyse ozaman sen de öylesin hic kusura bakma. Cinsiyet ayrimidir bunun adi. "ben erkek saniyordum da kiz olunca ondan canim sıkıldı" diye bisey yok.
Benim bi kizim var bu ikinci hamileligim ve ben yine kiz saniyordum hatta hep kiz ismi arastiriyordum falan. Fakat erkek cikti. Allahimin lütfu elbette ki. Bir kiz bir erkek annesi olucam. Ve ben hemen heyecanla erkek ismi falan bakmaya basladim. Yani acikcasi benbu kafayi anlayamiyorum. Erkek degil diye nasil sogursun nasil hevesin kacar? Oldu olacak istemiyorum de. Bence bir an evvel psikolojik destek alman lazim. Bu bilinçte bi insanin saglikli bir ruh hali olabilecegine inanmiyorum ben.

Allah senden razı olsun arkadaşım içimdekileri yazmışsın.

Hala acaba yanılma varmıdır, yanlış görmüşmüdür diyorsun. Ne kadar şanssız bir bebeğin var. Çok üzülüyorum ona. Kendini heyecanla, sevgiyle ve hayır dualarla bekleyen bir anneye sahip olmayı isterdi mutlaka. Senin gibi kendisini hiç istemeyen bir annesi olucak. Bi de Allahtan hayırlısı istenir. Ama senin için anladığım kadarıyla erkek olsun da hayırlı hayırsız farketmez. Yeterki kız olmasın. Bebeğin doğup da onu kucağına alıp yüzüne baktığında şimdi bu düşündüklerin için çok pişman olucaksın, çok sızlıycak vicdanın. Kız evlat bir anne için hazinedir ama tabi KIYMETİNİ BİLENE...

Hayırlı ve sağlıklı bir evlat , anne baba için nimettir. Ben hep bir kızım olsun istedim .her zaman arkım olsun diye.insan geliniyle başa çıkamıyor,ama kızının doğumuna,evine buzdolabına rahatça gidiyor.ama şimdi ben4. Bebeğimi kaybettim .erkek kız sağlıklı olsun fark etmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…