• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek icin aglayan kiz hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
103
28
Erkek icin aglayan kiz hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

böyle konuları görünce ve adminlerin sabahtan beri bunlara hiçbir müdahalede bulunmaması

benim bu siteye olan güvenimi azaltıyor

biz burada çeşitli konula açıp fikir alıyoruz, konu sahibi sabahtan beri 10 konu açtı ve hepsi birbirinden saçma7

başta yardım ettik intihar edeceği düşüncesiyle ama şimdi görüyorumki boş bir günü var ve burada harcıyor :KK20:

böyle konuları görünce ve adminlerin sabahtan beri bunlara hiçbir müdahalede bulunmaması

benim bu siteye olan güvenimi azaltıyor

biz burada çeşitli konula açıp fikir alıyoruz, konu sahibi sabahtan beri 10 konu açtı ve hepsi birbirinden saçma7

başta yardım ettik intihar edeceği düşüncesiyle ama şimdi görüyorumki boş bir günü var ve burada harcıyor :KK20:
Her zaman burada olmuyorlar malum
Onlarin da isi gucu var
Kendimize acimaya devam edelim bin turlusu gelip mesgul ediyor burayi

Demin adam akıllı yorum yaptım. Artık ben de alay ettiğinizi düşünüyorum. Bu ara siteyi eğlenmek isteyen ergenler basmış :KK20:

Mune Mune ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdaaaaaaaaaaaaatttttttt sinirlerimiz bozuldu gercekten banla artik bunu hatta kk atabiliyosaniz cok daha iyi olur:kızgın:

Atatürk bir de ülkeyi gençlere emanet etmiş. Bunun gibileri gördükçe onların adına ben utanıyorum. Hayatta boş vakti geçirmek için yapılabilecek tonlarca şey varken küçük hanım(ya da küçük bey) burada konu açıp,insanları kandırmakla boş zamanını harcıyor.

Ilkokullar felan tatil ya simdi bu cocukcagizin ogretmeni de odev vermemis belli. Yapacak is bulamayinca buraya sarmis

Back
X