Erkek infertilitesi mi

Geçen yıl morfoloji 0 çıkmış bu yılki 1 çıkmış
Sayı olarak değerlendirdim yani farklılık illaki oluyor. Biz aynı sene içinde iki ay arayla iki aşılama yapıldı her seferinde sonuç farklı çıkıyordu yıkamadan sonra daha da farklı yani onu demek istiyorum. Labaratuvar farkı da çok oluyor böyle şeylerde bi kaç görüş daha almakta fayda var

Kızlar merhaba nerdeyse 2 yıldır hamile kalamıyorum.
Hep bende bir sorun olduğunu düşünmüştüm.
Soğan kürü yaptığım ay kist oldu ve progesteron hormonum düşük çıktı hastaneden anovülasyon tanısı kondu ve aşılamaya başlandı derdimi de anlatamadım devlette sürekli farklı birileri geliyor.
2 aşılamada tutmadı.
Eşimin sperm testi iyi denmişti farklı doktorda geçen yıl testte 98 milyon sayı %62 motilite %0 morfoloji çıkmış.
Bu yıl aşılamada bakılmış sayı 42 milyon motilite %48 morfoloji %1 çıkmış ve ben bunu yeni farkediyoım hiç bişey denmedi bize
Morfoloji %90 erkekte hep 4n altında çıkar sayısı güzel ama hareket ve ileri hızı kaç

Sperm hareketliliği %62 ve %48 olarak çıkmış motilite
Sayısı ve hareketliliği öyle kötü degil morfoloji ise bu forumda 1 ile 2 ile kimler kimler hamile kaldı belki şans düşüyor ama doğal yoldan kalanlar da çok. Direk olmaz tüp bebeğe gidin diyenler çok haklı değil. Youtubeda embriyolog ender yalçınkaya nın morfoloji ile ilgili çektiği videoları izler misin en azından fikrin olsun

Sayısı ve hareketliliği öyle kötü degil morfoloji ise bu forumda 1 ile 2 ile kimler kimler hamile kaldı belki şans düşüyor ama doğal yoldan kalanlar da çok. Direk olmaz tüp bebeğe gidin diyenler çok haklı değil. Youtubeda embriyolog ender yalçınkaya nın morfoloji ile ilgili çektiği videoları izler misin en azından fikrin olsun
Şuan maddi olarakta tüp bebeğe başlayamayız zaten anladığım kadarıyla süreyi uzatıyor biz bir doktora gidelim tekrar iyi bir takviye araştırıp onu kullanalım beslenmemizi düzenleyelim bi süre de öyle deneyelim diyorum

Back
X