Canim 100 ihlas daha ekleyebilirsin okudum
Ayyy canım evet inşallah öyledir. Kaç gün geçti şimdi tam olarak? :dance: hihoyyyt
canım sperm sayısı 50 milyon hareket :%86 morfoloji :%1.daha önce spermiyogram yaptırdık ama who ya göre %9 çıktı.biz bu değerin krugere göre olduğunu sanmıştık normal diye düşünmüştük.ama tam tersiymiş.şimdi sayı ve hareketlilik iyi ama morfoloji kötü.eşim sigara içiyor içme diyorum ama dinlemiyor üstelik doktorda söyledi.eşim çok ümitsiz aşılama bile yaptırmak istemiyor nasıl olsa tutmaz diyor.desteğin için saol bunları birtek seninle konuşabiliyorum.Canım hoşgeldin. İlk kez mi spermiogram yaptırmıştınız canım. Daha önce yaptırdıysanız onda ne gibi bir sonuç çıkmıştı? Morfoloji %1 maalesef kötü ama imkansız değil. Düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Bizim de morfoloji %2 canım. Domates çorbası , Havuç suyu , selenyum , çinko bunlar morfolojiyi düzeltmeye yardımcı. Bunlardan başla istersen bir yandan. Aşılama yolunu seçseniz de değerleri biraz yükseltmeden başlamamanızı öneririm. Benim 2 aşılamam tutmamıştı. Ancak elfide de birinci aşılamasında %1 morfoloji ile hamile kalmıştı.Ama onun sayı ve hareket değerleri çok güzeldi. Herşeyin hayırlısı. Ben havuç suyuna başlamamıştım. Bu günden itibaren ona da başlıyorum. Domates çorbasını da havalar sıcak olduğundan yapmıyordum. Eşim içmek istemiyordu sıcakta. Bak bunlar gerçekten iyi geliyor canım. Sıkma canını lütfen. Bizler de anne olacağız. Eşine destek ol. Morali çok bozulmasın. Değerlerin daha da düşmesine sebep olabilir. Sigara içiyorsa onu da bıraksın canım. Zira o da çok etkiliyor morfolojiyi. :içelim: Şu an bilgisayar başından kalkmam lazım. İşlerim var ama akşam görüşürüz. Üzülme lütfen. :1hug:
insallah canim ya benim6 gun oldu bugun olmayali gecen ayda 3 gun gecmisti bilmiyorum olabilir belkide allahim cok merhametli ve cok rahmetli olmazsa zaten haftaya kadar yapmayi dusunmuyorum cunku bir daha tek cizgi gormek istemiyorum
cokacimcoook:icecream:zaten hamile oldugum gun benim bir mucize olur tam bir mucize cunku esimin sperm sayisi cok dusuk hareketlilik cok dusuk o yuzden fazla umit etmiyorum ama allahin isi bu bizim elimizde degil o yuzden mucize gerceklesebilir
slm kızlar narmal morfoloji değerleri kaç bilen varmı
orucumda arkadaslar o yuzden yiyecekler basa gelmis allahim kabul etsin cumleden oruclarinizi ben 8 30 acicam yani size gore 9 30 oluyorum biraz sonra bayginlik gecirebilirim o yuzden simdiden hayirli iftarlar hepinize
canım sperm sayısı 50 milyon hareket :%86 morfoloji :%1.daha önce spermiyogram yaptırdık ama who ya göre %9 çıktı.biz bu değerin krugere göre olduğunu sanmıştık normal diye düşünmüştük.ama tam tersiymiş.şimdi sayı ve hareketlilik iyi ama morfoloji kötü.eşim sigara içiyor içme diyorum ama dinlemiyor üstelik doktorda söyledi.eşim çok ümitsiz aşılama bile yaptırmak istemiyor nasıl olsa tutmaz diyor.desteğin için saol bunları birtek seninle konuşabiliyorum.
Ah canım inşallah olur. Olmuştur yani. Haklısın tek çizgi görmek istemiyorsun. Bunun korkusu ve tedirginliği var. Bence de yapma. Haftaya Pazartesi'ye kadar gelmezse zaten 13 gün oluyor. Artık yaparsın. Bizler de heyecanla bekliyoruz canım. :1hug: İnşallah teyze oluruz :sm_cool: hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?