nevrosky ben listenizde yokum ama bende okuyabilirim. Dün hastalandım ama cuma gününe kadar biter. Gereken özeni göstereceğimden emin olabilirsin. Bende bebeğimin olmasını çok istiyorum çünkü.
beni de ekleyebilirsin 4444 kere okunacak duaya nevrosky.bebişlerimize kavuşmamız için hepimiz adına seve seve okurum tabiiikaydirigubbakcemile3:hooray::teytey:
merhaba arkadaşlar ben akşam üstü geldim rabbim dularımızı kabul etsin.
nevrosky ciim keçiboynuzuna başladık ama yumurtlama günüm kaçmış. bu ay da pek umut yok hayırlısı...
Tamam canım senin de adını listeye yazıyorum. Açıklamalarımızı okumuşsundur ancak tekrarlayayım. 12.09.2008 Cuma günü başlayacağız okumaya. En geç 19.09.2008 Cuma günü bitireceğiz. Perşembe akşamı ne kadar okuyacağını buradan öğrenebilirsin. Şİmdiden teşekkürler canım. Allah kabul eder inşallah. Şeniz
tamam canım,öyle olsun. o zamana kadar ihlas ve salavata devam ederim.
Kızlar herkese merhaba,
Cumartesi doktora gittim. 1 embriyom tutunmuş 7 hafta 3 günlük doktorum kalp atışlarını dinletti şu anda herşey yolunda görünüyor. Umarım herşey bundan sonra yolunda gider. Kızlarrr darısı hepinizin başına tez zamandaaa. Aminnnn....
Kızlar herkese merhaba,
Cumartesi doktora gittim. 1 embriyom tutunmuş 7 hafta 3 günlük doktorum kalp atışlarını dinletti şu anda herşey yolunda görünüyor. Umarım herşey bundan sonra yolunda gider. Kızlarrr darısı hepinizin başına tez zamandaaa. Aminnnn....
aman da amaaan.ne güzel haberler.allah bebeğini anne-babasına bağışlasın inşallah.hihoyyythihoyyytbiz teyzelerine de birer tane gelir inşaallah bu güzel ayda.senin de ilk bebeğin mi ealsnas?:ecrin_bebek:ne güzel haberler verdin bize.içim açıldı doğrusua.s.
Evet canım bu benim ilk hamileliğim. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Eşim ileri derece infertilite sorunu vardı. Hic bir tedavi seceneğimiz yoktu doktor direk micro injeksiyon dedi Sanırım allah yüzümüze baktı. Umarım hersey bundan sonra iyi gider diye dua ediyorum kısaca herseyin hayırlısı. Darısı en kşsa zamanda sizlerin başına olsun şu mübarek günde.
Kızlar herkese merhaba,
ya arkadasım aynı soruları bende sımdı yoneltıcektım.ılk monce hayırlı olsun ve allah tamamını erdırsın dıyorum canm.darısı bızım basımıza artık.aynı soruları bende sorıyım.tup bebek tedavısı ıcın rapor cıkarttınmı.ne kadara malaoldu ve nerde yaptırdın canm.bızde asılama dusunuyoruz bayramdan sonra.allah gostermesın ama eger tutmazsa tup bebege kadar yolumuz uzar.o yuzden bılgı almak ıstıyorum.allah sonuna kadar saglıklı bır hamılelık gecırmenı nasp etsın.:1hug:canım mrb bi kaç soru sorabilirmiyim aşılamamı yaptırdın sorun neydi ayrıca eğer aşılama yaptırdıysan kaç sperm koyuyolar sana bağlı sayısı fiyatı ona göre değişiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?