İyi akşamlar canım :roflol::roflol::roflol: Hatta iyi geceler.. lülülülülülü Nasılsın balım? Ben çok iyiyim çok şükür. Allah kabul etsin inşallah o dualarını. Şeniz
merhaba kıslar.ben geldım ama pek ıyı haberlerle gelmedım.
bugun adet oldum:çok üzgünüm:hayırlısı olsun ne yapalım yenı bır ay yenı bır umut olur ınsallah..hihoyyyt
nevrocum buarada yenı adet tarıhım 7 EKIM..Şeniz
Allah razı olsunn canım :)hahaha iyi gecelerr demek Kız sahurda Nihat Hatip oğlunu izleme daldım 2 saat ordan gitti zaten :roflol: kaydirigubbakcemile3 Bende çook iyiyim harikaa :)müzikk dinliyorum işlere başlıcam.Benim mutluluk kaynağım müzikkkhihoyyyt :sm_cool: :teytey:
caniiimmmm
bu 4444 kere okunan duayi bende biliyorum biz kurstayken ögrenmistik biliyorsun babamda hoca ve bize bu dua cok agir izin alinmadan okunmasin denilmisti..yani neye niyet edersen kabul olurmus.. benim abim yengemi aldatmisti terk edip gidicekti bir alman kadinla herseyi denedik ikna edemedik sonra ben arkadaslari topladim bu duayi yaptik ve abim birakti diger kadini uzun surmedi 1 ay bile surmedi duanin uzerinden..ama ben salati nariye okudum..babama kendim icin yapimmi dedim bebek icin oda bekle dedi ama bu vesile ile sizinle yapmis oluruz salati tefriciyede ayni sekil kabul oluyordur..ben inaniyorum ve tabiki katilmak istiyorum
bugun nekadar neselisin insallah hep böyle kalirsin
slm kızlar bende 4444 duasını okumak istiyorum benide listeye yazın.
bugun adet oldum:çok üzgünüm:hayırlısı olsun ne yapalım yenı bır ay yenı bır umut olur ınsallah..hihoyyyt
Tamam canım. O zaman seni de ekliyorum. Perşembe akşamı payına düşeni öğrenmek için gel bitanem. Cuma günü de okumaya başlayacağız. Allah kabul eder inşallah. :Saruboceq: Şeniz
canim baktim ben simdi dua kitabina salati tefriciye ve nariye ayni dua bende sasirmistim neden ayni duayaa farkli isim diyor bunlar diye hehehe...
ama senin dedigin gibi gercekten sayilar tam tutmasi lazim..okumustum birisi batil inanc dedi ama ögle degil bu bir gercekk..
ben gercekten inaniyorum birseylerin degisicegine okudumuzda simdiden heyecanlandim valla ayyy insallah ramazan sonuna birseyler olabilir
Evet canım sayı çok önemli bence de. O yüzden hassas okunmalı , dikkat edilmeli. İnşallah olacak , inşallah bebeklerimize kavuşacağız. Birşeyler vesile olacak , Rabbim kabul edecek dualarımızı. Kime kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış. Bizler de bol bol dua ediyoruz hepimiz için. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?