mekselina mrb canim henuz 1 yil olmamis galiba evleneli nasil bukadar cabuk ogrendiniz esinin sorununu
Canım evet erkekler bizim gibi değiller. Ya pozitif düşünmezler ya da hiç düşünmezler. :roflol:
kizlarrrr ben kaciyorummmmm size bol bol sohbetlerrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydınnnnnnnn hihoyyyt Ben iyiyim çok şükür canım , sende ne var ne yok?
Evet yaw haber bekliyoruz. Suskunluk oldu. İnşallah yakın zamanda bir haber patlatan olur. :dance: Biz de hooooooooooppppppp halaya :teytey:
merhaba bitanem evlendikten 6,7 ay sonra doktora gittim bende bir sorun göremeyince eşimden sperm testi istediler yaptırdık ve sonucu ögrendik canım ben çocukları çok sevdigim için hemen istedim hiçde korunmadım ama kısmet olmadı daha İNŞAALLAH enkısa zamanda hepimiz hamile kalırız bu ay sanki birazcık umutlu gibiyim belki ramazan ayının yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur İNŞAALLAH:Saruboceq::CüvCüv:
arkadaslar merhaba ben geldım ve hemen kacıcam.bugun asagıya kayınvalıdemlere kendı annemler gelcek.e sımdı asagı ınmesem olmaz dımı.kadıncagız yemek hazırlıcak bende sofrayı falan hazırlarım.arkadaslar bayagı sayfa bırıkmıs.okudum hepsını.amma hızlısınız he yetısemıyorum.benımde adet sancılarım basladı.daha var gunume ama ongun onceden bana mısafır olurlar saolsunlar.artık bıze ramazandan sonra asılama yolu gorunuyor.uc asılamayıda denemek ıstıyoruz allahın ıznıyle.rabbım onlara gerek kalmadan bır mucıze olur ınsallah.herkesı opuyorum kızlar.kolay gelsın...
evet canımm tefrıcıye.... için......... inşş perşembe akşamı gırıp okurum yazılanlarıı sayıyı sanırım o akşam belırlıceksın ne kadar çekeceğimizi inş herşey güzel olur.... bu günler ve geceler önemli.....ÇEKECEĞİMİZ BU DUALAR OLSUN RABBIM BAŞKA SIKINTI ÇEKTIRMESINN DUA ÇEKTIRSIN İNŞ HAYIRLI GÜNLERRRRRRRRR
Kizlar hadi ben çikiyorum arada bir yine girerim hadi allaha emanet olun.
Kizlar hadi ben çikiyorum arada bir yine girerim hadi allaha emanet olun.
:CüvCüv:nevrosky canim iyki varsin iyki bu sayfayi acmisin uye olali 1 ay oldu 1 aydir evden zorla cikiyorum arkadaslar zorla cagiriyor daha oncede nereye gitsem acaba diye dusunuyordum burayi cok seviyorum cunku insanlar beni anliyor bende onlari anliyorum hep birlikte birseyler yapiyoruz.valla icime kapanacam diye korkuyorum.ALLAH DA EMEKLERIMIZI BOS CIKARMAZ INSALLAH EN KISA ZAMANDA HEPIMIZ HAMILELIK TOPIGINDE BULUSURUZ:CüvCüv::enbuyukkk:
selamün aleyküm kızlar ben geldim bugün 33.günüm ve hala edet olmadım yarın ısımda yükselme olursa test yapacam
dua edin kızlar ısım yüksek çıksın ve çift çizgiyi göreyim
dualara hiç katılamadım ama başımdan o kadar şey geçtiki anlatamam
hep hasta oldum ya
inşallah cuma günü başlanacak duaya katılacam ama test sonucuna göre dualar dağıtılır ve ben adet olursam okuyamam ve 7-8 gün sürüyor adetim
yarınki test sonucuna bağlı işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?