Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol bitanem iyiyim.bugün 8.günüm..dün sabah yaptım,negatif çıktı.artık test mest kalmadı zaten elimde,bugün de pazar..yarın alırım artık..osetyacım sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Kaçıncı gündü bugün?
nix aşılaman hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
nurcum inşallah diğer ay hamiş kalırsın Şeniz
badem 14.gün kan testi yaptıracağını yazmıştı osetyacım :1hug:
sağol bitanem iyiyim.bugün 8.günüm..dün sabah yaptım,negatif çıktı.artık test mest kalmadı zaten elimde,bugün de pazar..yarın alırım artık..
sen nasılsın tatlı annecik??nasıl gidiyor??opuyorumnanaktan
canım biraz önce bademin günlüğünü okudum,bugün onun 10.günü..bu sabah da yapmış tabii ki test,ve negatif çıkmış..çok kötüydü..teselli etmeye çalıştım ama..hakkınızı helal edin falan yazmış..çok üzüldüm..mafoldumbensenağlama
kızlar burda öyle bir yağmur yağıyor ki ömrümde böyle yağmur görmedim..demin kocaman kocaman dolu yağdı,şimdi sağanak..ben de fırsattan istifade dua ettimyerimsenibenyağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş,öyle bişey okumuştum:Saruboceq:..onun için çevsinde yağmur yağanlar elitu sen mesela boş durmak yok canım benim..hadi hadiii..bu arada keseyi de hayırlısıyla görürsünüz inşallah.:Saruboceq:.
ama bu arada iğneme gidemiyorum yağmurdan..tam çıkıyordum öyle bir bastırdı ki..bereket yağmurun ortasına denk gelmedim..napardım yoksa??
bu gidişle de gidemicem galiba..:1no2:yağmurun dineceği yok..öyle bir gök gürlüyorki ev sarsılıyo valla deprem gibi..Allahım korusun..:Saruboceq:
slm kizlar nasilsiniz?
ay ay simarcam ama-tatlicadiarzu-
evet benim
iyilik valla ne olsun, gun sayiyorum adetim yaklasiyo bakalim bu sefer beni ne kadar bekletecek...