Nevrooooooooooooooooooooooooom:)))))))) hoşgeldin canım
Hoşbuldummmm bitanemmmm. :1hug: opuyorumnanaktan Geçen geçmişi okurken canının sıkkın olduğunu görmüştüm. İnşallah şimdi daha iyisindir. Bebeğe az kaldı. Bu ay bir gecikme oldu sanırım. Negatif çıkıyormuş testler. Allahın izniyle bebiş kaçacak yer bulamayacak. Tüp Bebek onun kaçışının sonu olacak bu gidişle. Öbür ay başlıyormusunuz? Şeniz
Nevrocum canım seni burda görmek ne kadar güzel
inanki çok özlemişim Şeniz yeni evin hayırlı olsun bitanem
sağlıkla, huzurla geçer günlerin evinde inşallah
zaten burayı daha çok sevdiğini yazmışsın bi ara okumuştum,
bebişinde gelince dahada neşeli olucaktır eviniz
ozaman dahada çok seviceksin eminimkiopuyorumnanaktan
Canım ben de sizleri çok özledim valla. :asigim: Çok teşekkür ediyorum. Evimizden çok memnunum. Bebeğimizin de gelmesiyle çok daha renkleneceğiz inşallah. Sen de artık şu korkuları yensen de yeni bir tedaviye yelken açsan diyorum. Belki de bebişin seni oracıkta bekliyor. Annem gelse de beni alsa diyor. kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:
nevrom canım hoşgeldin..herkese merhabalar..
Hoşbuldum tatlım. Kan testine gidiyorsun sanırım. Allah inşallah yüzünü güldürür canım. Eğer olmamışsa da vardır bir hayırlı kısmı. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
afiyet olsun nevom:))))
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Sağol canımmmm. Valla iştahım sabah ve öğlen iyi. Akşamları kapalı. Ama maşallahım var. Bebiş iyi bakıyor bana. :roflol: :roflol:
hosgeldin nevrocumm opuyorumnanaktan
iyiki yenilmis,yanilmis,yoksa sesini bile duyamicas yaa mafoldumben
Canımmmm.. :1hug: :teselli: a.s. Kıyamam sanaaa. Ahh ben istemiyormuyum buralarda olmayı. Sizlerle sohbet etmeyi. Ama şartlar ve evdeki patron müsade etmiyor. En azından şurda düzenli girsem yine özlem gideririz. Gecikmenin ardından kırmızı gelmiş sanırım. Tedaviye gidiyormusun? Yoksa artık oluruna mı bıraktın? a.s.