• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canim ya aslinda hic iyi birsey degil iskolik oldum yapip duruyorum ya gidicem diye on kere temizledim banyoyu yine batti yarin yine temizliycem
aslinda hirsimi isden cikartiriyorum bebek yokyaaaaaa

evet ya safim mi ne aslinda gezme olunca cagirmaz is olunca nasil cagiriyor

walla benimde görümcem varda evde o yapıyo nişanladı evlenirse bana mı kalcak korkuyom geçen sene görümcem 15 gün yoktu benim kaynana eve bir süpürge bile tutmadı walla gözüm korkuyoo görümce bi yandan evlensin diyorum yazık 38 yaşında bu iş yönünden de evlenmesin diyorum ama evlensin oda bu dünyadan nasibini alsın dimi kötü kalpli olmak yokkk:olmaz:

kızlar merhaba hepinizebugün herşey çok güzel geçti taki eve gelene kdar eşim rahstız tansiyonu düşük ve arkasından nöbet gelicek diye ikimizde telaşlıyız o kendini dinliyor bense onu gözlemliyorum rabbim yardımcımız olsun bizlerede dua edin şimdi yattı dinleniyor belki kalktığında herşey daha iyi olur iyi akşamlar

kızlar merhaba hepinizebugün herşey çok güzel geçti taki eve gelene kdar eşim rahstız tansiyonu düşük ve arkasından nöbet gelicek diye ikimizde telaşlıyız o kendini dinliyor bense onu gözlemliyorum rabbim yardımcımız olsun bizlerede dua edin şimdi yattı dinleniyor belki kalktığında herşey daha iyi olur iyi akşamlar

canım endişelenme başta sen tuzlu ayran içir ii gelir limon sarımsak türü şeyler yedirme tuzlu ayran birde aralıklarla ölçtürün bak bendede yüksek tansiyon var genelde 14 9 dur endişe etmea.s

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruma.s.
inşallah tez zaman da hamile kalırsınız....

kızlar sonucum negatifff....

canım ya çok üzüldüm....
inşallah kısa zaman da pozitifide görürüsün....

çok geçmiş olsun canım...
inşallah kalktığında herşey yolunda olur....
allah yardımcınız olasun....

canım endişelenme başta sen tuzlu ayran içir ii gelir limon sarımsak türü şeyler yedirme tuzlu ayran birde aralıklarla ölçtürün bak bendede yüksek tansiyon var genelde 14 9 dur endişe etmea.s

canım tuzlu ayran içirdim arkasından da yemeğini yedi şimdi yattı dinleniyor uyuyor uyusun bakalım bütün gün koşturdu belkide ondan yorgun düştü hemen nöber geçircek değil ya değilmi kızlar hem ilacınıda kullanıyor bişey oılmucak inanmak istiyorum vwe gecemi huzurla geçirmek

selam hanımlar.
uzun zaman oldu topıge ugrayamadım.doguma gıtmeden once yazayım ıstedım.
bundan yaklasık 9 ay once erkek ınfırtılıtesınde kecıboynuzu,sperm analızı vs.konusuyordum.
ALLAH ıma sukurler olsun kı suan hamıleyım ve yarın doguma gıdıyorum.
ALLAH ım bu duyguyu hepınıze yasatır ınsallah.
suan cok karmakarısık bır ruh halındeyım.
dualarım sızınle sızlerde yarın benden dualarınızı eksık etmeyın.
Canım Allahım rahat,kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağına al yavrunu. Allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

kızlar sonucum negatifff....
Canım çok üzüldüm yaa. Allahım inşallah dondurulmuşlarla güldürür yüzünü. :Saruboceq:

canım tuzlu ayran içirdim arkasından da yemeğini yedi şimdi yattı dinleniyor uyuyor uyusun bakalım bütün gün koşturdu belkide ondan yorgun düştü hemen nöber geçircek değil ya değilmi kızlar hem ilacınıda kullanıyor bişey oılmucak inanmak istiyorum vwe gecemi huzurla geçirmek

yok olmas endişlenme bak benim eşimde şeker hastası sabah akşam insilün kullanıyo ben de endişeli olurdum ama şimdi iiyim sen huzurlu ol tamam mı canım

:dance::dance:Canım benimmmm güzel hamişimizz hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
Bugun eşime senden bahsediyordumm rosem yarım doğum yapıcak :dance:
Elgo ile bana sıra gelicek dedim:dance:
Canım allaha emanet ol.Rabbim kolaylıklar versin sana dualarımm seninleee.Allaha emanett olll:Saruboceq:
Rabbim Sağlıcaklaaa kucağına almayı nasip etsin.sm_cool::sm_cool::nazar:
:Saruboceq:

Canım bende şimdi ziyaretçi mesajına yazıyodum
demek doğuma gidiyosun ne güzel
hamiş haberini alıpta bize ilettiğin günü okadar iyi hatırlıyorumki
ne kadar çabuk geçti zaman 9 ay geçmiş üzerinden
Allah hayırlı doğum nasip etsin sana canım
sen bebişini yarın kucağına alıcaksın
bense hala yerimde sayıyorum kader işte
dualarım seninle canım sende dularında bizi unutma
öpüyorum canım yarın herşey çok güzel olur inşallahŞeniz

Sağlıkla gelsin oğluşunopuyorumnanaktan:Saruboceq::nazar:

canım benimm hayırlı doğumlarr allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

daha dün gibi bize verdiğin müjde opuyorumnanaktan ne çabuk zaman geçmiş,Allah yardımcın olsun canım,oğlun sağlıkla gelsin,dualarımızdasın,Alah yardımcın olsun :Saruboceq:

Rosem canim zaman ne cabuk geciyor
saglikla oglusunu kucagina alirsin insallah
guzel ve rahat bir dogum gecirirsin dilerim:emir_bebek:

elbette rose dualrımız seninle allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah gamyoncuiremsu:nazar:

bende daha dun gibi hamile haberini verdigini hatirliyorum
harbiden ya allahim nasip ettikten sonra gunler cok cabuk geciyor
kazasiz kurtulursun insallahhhhhhhhh allaha emanet olun

maşallah Allah kolay doğum nasip etsin inş..
ne çabuk geçti zaman..
ay aman Allah'ım yaşlanıyoruz..
ve hala yalnızız.. mafoldumben
sağlıkla kucağına al canım..
Allah yardımcın olsun..

Canım Allahım rahat,kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağına al yavrunu. Allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
hepınıze cok tesekkur ederım kıslar.
ALLAH ım insallah en kısa zamanda sızlerede bu duyguyu yasatır.:Saruboceq:

arkadaşlar başka sayfa açıldı die görüyorum ki bazı arkadaşlar çok kıskanmışlar benim hamileliğime falan inanmıyolarmış. çokta umurumda ispatlamak zorunda değilim ben onlar gibi hamileliğimi pc başında geçirmiyorum neyse kendimle ilgili bişey yazmak istemiyorum. umarım birgün hepiniz hamile kalırsınız. ama bazı haddini bilmezler işte yazmışlar ve sayfayı kapatmışlar kimseye bişey demiyorum zaten bir dahada gitmiycem buraya. onun için ragat rahat yazayım. bayaada kıskanılmışım yani. neyse hepinize iyi akşamlar. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özlem sayfanın kapatılma sebebi başka birinin senin adınla yazması ve sayfa açmasıdır....
diğer sayfada yazılanları bilmiyorum ama kıskanma kelimesi hiç hoşuma gitmedi...
ben de sana hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum....

arkadaşlar başka sayfa açıldı die görüyorum ki bazı arkadaşlar çok kıskanmışlar benim hamileliğime falan inanmıyolarmış. çokta umurumda ispatlamak zorunda değilim ben onlar gibi hamileliğimi pc başında geçirmiyorum neyse kendimle ilgili bişey yazmak istemiyorum. umarım birgün hepiniz hamile kalırsınız. ama bazı haddini bilmezler işte yazmışlar ve sayfayı kapatmışlar kimseye bişey demiyorum zaten bir dahada gitmiycem buraya. onun için ragat rahat yazayım. bayaada kıskanılmışım yani. neyse hepinize iyi akşamlar. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Puhahaha kıskanmışızz senii öylemiiisırnaşık şey sırnaşık şey
Kıskanılcak %1 lik bir tarafını bile göremiyorum:jeyyar:
Çok komiksin biliyormusunn :roflol:
Bir daha girmicekmişsin topiğee amanda aman sırnaşık şey.O zaman hadi naş naşşş zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
tüliny nasılsın canımmopuyorumnanaktan

görmedim canım iyiyim sen nasılsın yerimseniben

özlem artık bu konuyu kapatsan..
ikinci kez incelemeye giricek topik sayende..
ve bu kez dönüşü de olmayacak..
kimsenin kıskandığı yok ki..
hayırlı doğumun olsun ..

buraya tekrar gelmeme konusuna gelince sen bilirsin....
bizler hem seviçlerimizi hem üzüntülerimizi paylaşmak için buradayız.....
gelene kucak açar aramıza alırız dertlerine ,üzüntülerine ,seviçlerine ortak oluruz.
gidene de sadece hoşçakal diyebiliriz......

Back
X