• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canım maşallah gün gelicek oğluşunla koyun koyuna yatıcaksınız inşş:Saruboceq:

Hoşgeldin pinkimm. :1hug: :asigim: Amin canım inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Hepimiz koyunlarımızdan çıkaramayacağız elbet o tatlı şeyleri. :asigim: :asigim: :asigim:

vallahi gecenin bu vaktinde,topiğimiz hayli kalabalık..
hayırdır kızlar,herkes kocişlerii yatırıp buraya mı toplandı??:enbuyukkk::enbuyukkk:

Hoşbuldum tatlımmmmmm. Evet canım. Sağolasın. Şeniz Şeniz Şeniz Maşallah kuzum büyüyor. :nazar: :nazar: :nazar: Rabbim zamanı tıkır tıkır geçiriyor. İnşallah güzelce tamamlarız önümüzdeki yolu , sağlıkla kavuşuruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ve burdaki herkes de muradına kavuşur hayırlısıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allahım güzel Allahım
herkesin kuzusuna saglık sıhhat ver
bizlerede gebelik takvimi yapıp sona ulasıp resimler eklemeyi nasip et

aminnn yarabbimm arkadaşlarımın ve yanlarında da benim yüzümü tez maanda hayırlısıyla güldürsünn inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq:

İyiyiz bitanemmm çok şükürr. Valla oynuyor sanırım. Ben eccük bişiler hissediyorum sanki. Ama çok da emin değilim. Benim yağ tabakalarından dolayı çocuk bana mesaj gönderemiyor sağlıklı. :roflol: :roflol: :roflol:

cnm en fazla 2 hafta sonra kendini net belli eder yağ falan işlemez ona o yüzden sen yağları dert etme kaydirigubbakcemile3

En güzeli canım. a.s. Sonuçta riske atılacak konu değil. Beklemekte ve testi yenilemekte fayda var. Şeniz Nasıl olsa negatif olarak sonucunu aldın. Tersi olursa zaten bayramın olacak. opuyorumnanaktan

bu karar çok güzel bence nevromun dediği gibi inşş olumlu olursaaa hepimize süpriz bayram olacakkk:CüvCüv::Saruboceq::Saruboc [/COLOR][/B]:nazar:
inşallah kızlar..evet yaa..zaten şu anda stresim falan da yok..yaptırayım da içimizde kalmasın..ama 1.23le çok zor yine de..Allahta hayırlısı..:Saruboceq::1hug:

vallahi gecenin bu vaktinde,topiğimiz hayli kalabalık..
hayırdır kızlar,herkes kocişlerii yatırıp buraya mı toplandı??:enbuyukkk::enbuyukkk:

ben ancak yatırabildimmm ..daha bıdır bıdır ediyor yatakta yanında değilimya .daha bir müddet konuşur artık dalana kadar..ama gitmeye niyetim yok şimdilikk..tabi beni kucağına alıp zorla yatağa sokmazsaaa kaydirigubbakcemile

ben ancak yatırabildimmm ..daha bıdır bıdır ediyor yatakta yanında değilimya .daha bir müddet konuşur artık dalana kadar..ama gitmeye niyetim yok şimdilikk..tabi beni kucağına alıp zorla yatağa sokmazsaaa kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Sen olacağına bak. Aniden çıkarsan biz anladık. sengözlerimebaksanab

iyi geceler kizlar..
oh oh massallah,herkes burda ne güzelllll,eski günlerdeki gibi valla zemuszemus zemuszemus
keyifler nasil sekerlerrrropuyorumnanaktan

rabbim ol dedikten sonra canımm benim..tedbiri elden bırakmamak lazım..sonuçta adette olmadın daha zaten..ama yinede her şeye hazırlıklı olmak lazım..zaten yeteri kadar üzüntünü yaşadınn..rabbim ol der ve oluveriri inşş hayırlısıyla..
burda bir mucizeye daha şahit oluruzz inşşş

Back
X