E
EU2
Ziyaretçi
iyiyim canımcım senide tatlı kızınıda çok öpüyorumŞeniz
canım moralin düzelmiştir inş az kaldı 1 gün sonra sanada halaylar çekilicek inşş hayırlısıyla:Saruboceq:
2 temmuzda..a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canımcım senide tatlı kızınıda çok öpüyorumŞeniz
canım moralin düzelmiştir inş az kaldı 1 gün sonra sanada halaylar çekilicek inşş hayırlısıyla:Saruboceq:
selam canım maşallah gün gelicek oğluşunla koyun koyuna yatıcaksınız inşş:Saruboceq:
Hoşbuldum tatlımmmmmm. Evet canım. Sağolasın. Şeniz Şeniz Şeniz Maşallah kuzum büyüyor.![]()
![]()
Rabbim zamanı tıkır tıkır geçiriyor. İnşallah güzelce tamamlarız önümüzdeki yolu , sağlıkla kavuşuruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ve burdaki herkes de muradına kavuşur hayırlısıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allahım güzel Allahım
herkesin kuzusuna saglık sıhhat ver
bizlerede gebelik takvimi yapıp sona ulasıp resimler eklemeyi nasip et
İyiyiz bitanemmm çok şükürr. Valla oynuyor sanırım. Ben eccük bişiler hissediyorum sanki. Ama çok da emin değilim. Benim yağ tabakalarından dolayı çocuk bana mesaj gönderemiyor sağlıklı. :roflol: :roflol: :roflol:
En güzeli canım. a.s. Sonuçta riske atılacak konu değil. Beklemekte ve testi yenilemekte fayda var. Şeniz Nasıl olsa negatif olarak sonucunu aldın. Tersi olursa zaten bayramın olacak. opuyorumnanaktan
inşallah kızlar..evet yaa..zaten şu anda stresim falan da yok..yaptırayım da içimizde kalmasın..ama 1.23le çok zor yine de..Allahta hayırlısı..:Saruboceq::1hug:bu karar çok güzel bence nevromun dediği gibi inşş olumlu olursaaa hepimize süpriz bayram olacakkk:CüvCüv::Saruboceq::Saruboc [/COLOR][/B]![]()
cnm en fazla 2 hafta sonra kendini net belli eder yağ falan işlemez ona o yüzden sen yağları dert etme kaydirigubbakcemile3
vallahi gecenin bu vaktinde,topiğimiz hayli kalabalık..
hayırdır kızlar,herkes kocişlerii yatırıp buraya mı toplandı??:enbuyukkk::enbuyukkk:
vallahi gecenin bu vaktinde,topiğimiz hayli kalabalık..
hayırdır kızlar,herkes kocişlerii yatırıp buraya mı toplandı??:enbuyukkk::enbuyukkk:
ben ancak yatırabildimmm ..daha bıdır bıdır ediyor yatakta yanında değilimya .daha bir müddet konuşur artık dalana kadar..ama gitmeye niyetim yok şimdilikk..tabi beni kucağına alıp zorla yatağa sokmazsaaa kaydirigubbakcemile
2 temmuzda..a.s
iyi geceler maşallah kalabalığızz
bende gelebilürmüyüm aranızaa fisfisfis
iyi geceler kızlarrr