• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama bir günü daha vardı ya bi problemmi olmuş erkenden yaptırmış testini............mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

badem canim allah sabir versin insallah esinin sonuclari cok guzel cikti bir dahaki deneme olmadan kendiliginden gelir bebisin

Bademm inşallahh en kısa zamanda rabbim yüzünü güldürürr...Bu topiktee bunu en çokk hakedenlerden biride sensinnnn .Rabbim tez zamanda sevindirsinn seni:Saruboceq:

rahimiçinde polip vardı canım..tüp bebekten önce onu aldı doktor..
ama rahim yapışıklığı olmaması lazım dimi operasyondan sonra?
akşam biraz araştırdım da..
sonuçta yapışıklığı gidermek için bile histeroskopi yapılıyor
ama yine de en iyisi doktoruma sormak galiba..

sanmyorum canım olmaz problem .bide doktorlar kapalı tüplere bile tüp bebek yapıyolar seninki tüp bebekti yapışıklık olsada sanmam bişey olsun
evet sonucum negatif....

Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım ALLAH korusun belki kaybedecektin bebeğini sağlıklı olmayacaktı hamileleiğin sağlıkla hayırlı zamanada gelsin inşallah

Nesrinimmm iyiyimm kaydirigubbakcemile3Ne oldu randevumu almak istiyordunn:jeyyar:

Evet canım... idrarımda yanma var da tahlil verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. böbrek usg çektirmek istiyorum. ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:ne zaman gelim:lepi:

Olmaz randevu falan veremezsin:olmaz:
ilk randevu hakkı benim daha bana vermedin:umursamaz:

tamam canım sen al önce ben sonra da giderim. kafamçokkarıştı
bu arada senin resimler noldu kız hala göstereceksin:oklava:

bademciğim canım kısmet değilmiş demek
allah sabır versin tatlım
çok üzüldüm
:teselli::teselli:mafoldumben

Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış

doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben

Evet canım... idrarımda yanma var da tahlil verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. böbrek usg çektirmek istiyorum. ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:ne zaman gelim:lepi:

tamam canım sen al önce ben sonra da giderim. kafamçokkarıştı
bu arada senin resimler noldu kız hala göstereceksin:oklava:

İnşallah göstericem canım dün saboyada yazdım
arkadaşın makinasında fotolar hala yükleyip atacak bana
bende onu bekliyom valla bi gönderse hemen koyamam ama

Back
X