• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız ben yazarsam ağzınız açık kalır iyisimi kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

o zaman canım Allah sana sabır versin,hayırlısıyla diğer mekana tez zamanda göçsünler :Saruboceq: başka ne dua edeyim sanırım en güzel dua budur kaydirigubbakcemile3

Seninki tamm yeni menopoza girmiş dönemleriii.Hiç çekilemiyecek yaşlarsırnaşık şeysırnaşık şey

aynı zamanda depresyona girmiş duyduğum kadarıyla e ne de olsa birdik iki olduk şimdi benden bir tane daha geliyor kaydirigubbakcemile3 hatta belki doğum günlerimiz bile aynı olacak :jeyyar: ben büyük canavar ufaklık küccük canavar olcak kaydirigubbakcemile3

o zaman canım Allah sana sabır versin,hayırlısıyla diğer mekana tez zamanda göçsünler :Saruboceq: başka ne dua edeyim sanırım en güzel dua budur kaydirigubbakcemile3

Ay canım ya yinede öyle diyemiyorum.. uzak bana zaten senelerdirrr gelip gitmezde boşver allah uzun ömür versin kocasınada onada :Saruboceq:

selam kaynana mağduru arkadaşlarım benim allah ıslah etsin merhamet versin inşallah kaynanalarınıza.........

Pinkimmm hayırlısıı ilee güzell haberlerinii bekliyoruzzzzz.Hadiiii eve gellll artıkkkkk merak ettimm doktor ne dedihihoyyyt

Kızlar bizlerde birgun kaynana olacağız :) Bu arada kaynanasından ceken kaynanalar, gelinlerinede cektiriyorlar soyle bir kaynanalarınızın kaynanalarını arastırın gorursunuz... Benim annemin kaynanası yani babaannem seker gibi bir kadındı annemde seker gibi bir kayanan hic karışmaz gelinlerine ustelik hizmet eder onlara. Benim kaynanam yabancı senede bir kez ya gorurum ya gormem şanslıyım. Bazen dusunuyorum ben nasıl bir kayanana olacağım malum oğlan annesiyim...

[/COLORHayırlı akşamlar kıslar
bakıyorumda kaynanalarınızı çekiştiriyosunuz:jeyyar::jeyyar:
valla benimkide balımınkinden kuzu kuzu
hiçbir sorunum yok çok şükür ama
görümcem biraz sinir onuda idare ediyom işte

Kızlar bizlerde birgun kaynana olacağız :) Bu arada kaynanasından ceken kaynanalar, gelinlerinede cektiriyorlar soyle bir kaynanalarınızın kaynanalarını arastırın gorursunuz... Benim annemin kaynanası yani babaannem seker gibi bir kadındı annemde seker gibi bir kayanan hic karışmaz gelinlerine ustelik hizmet eder onlara. Benim kaynanam yabancı senede bir kez ya gorurum ya gormem şanslıyım. Bazen dusunuyorum ben nasıl bir kayanana olacağım malum oğlan annesiyim...

Canım ozaman bu teoriye göre sen kaynanandan çekmediğine göre sende gelinine çektirmezsin benceyerimseniben

slm kızlar nasılsınız ben hıçte ıyı degılım kocişle kaç gundur lımonıydık tartıştık yıne herşey ust uste gelıyor geldımmı neyse dun akşam barıştık bazen sevdıgım taptıgım adamı tanıyamıyorum ozellıkle sınırlıyken elıtum hamişmiş çok sevındım ya canım benım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın rabbım hangı hastanede tedavı goruyordun canım

kımsecıkler kalmamış neyse ıyı geceler hepınıze

canım benim maşallah sen çok güzel bir annesin ve eminimki çokta güzel bir kayınvalide olacaksın...sositososito

günaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:

çok güzel canım kanamanın durması ..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn inşş

KIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR

"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:
çok geçmiş olsun nesrinimmm

yoruldumm artık gerçekten bennnnn
git gel hastanelerr.

.rapor evraklarımı tam tamamladım dedimm bugün teslim etmeye gittimm..sorun yine sorunn şimdide hocalar izne gitmiş eylül den önce gelmeyeceklermişşş ..

ben çok şanssızımm galibaaaa ..ağlamak istiyorumm yaaa bağıra bağıraaaaa
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yoruldumm artık gerçekten bennnnn
git gel hastanelerr.

.rapor evraklarımı tam tamamladım dedimm bugün teslim etmeye gittimm..sorun yine sorunn şimdide hocalar izne gitmiş eylül den önce gelmeyeceklermişşş ..

ben çok şanssızımm galibaaaa ..ağlamak istiyorumm yaaa bağıra bağıraaaaa
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

of ya çok kıl bi durum ama ben bişiler hatırlıyorum yine bu topiklerden birinde tanık oldum dr yurt dışına çıktığı için bi kızın aşılaması iptal olmuştu o ay kız kendiliğinden hamile kaldı her şey kısmet bizim bilmediğimiz ince bişeyler var sabır canım

Back
X