özeline yolladım canım
aldım canım saoll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özeline yolladım canım
1 hafta önce olmuşsun canım...slm kızlar nasılsınız benım kırmızılar geldı hemde 1hafta oncesınden 10 temmuzda olmam gerekırken 3de oldum incırdenmı anlamadım genelde aşılama yaptırdıgımda hep 1hafta once olurdum şaşırdım ya
1 hafta önce olmuşsun canım...
belki incirdende olabilir...
yumoşlar erken gelişip çatladıysa adette erken gelebilir...
hayırlısı olsun canım...
kızlar ateşimi olçuyordum her sabah adet olcam gun sabah olçtugumde ateşım duşmuştu 36.3 tu ogun adet oldum ya benım umudum tukenmek uzere neyı denersem deneyım olmuyor mafoldumbenaksıne adetım 1hafta once gelıyor son gunlerde eşimlede aramız ıyı degıl:1no2: çok zıtlaşıyoruz morelım çok bozuk ya :çok üzgünüm:allahım bıze yardım et:Saruboceq:
fadık canım ya hayırlısı olsunda gucum kalmadı çok yoruldum mafoldumbentup bebekten başka şansımız yok gıbı gelıyor bana onuda anca seneye yaptırabılırım hem yaşımdan hemde maddı yonden
fadık canım ya hayırlısı olsunda gucum kalmadı çok yoruldum mafoldumbentup bebekten başka şansımız yok gıbı gelıyor bana onuda anca seneye yaptırabılırım hem yaşımdan hemde maddı yonden
Belki sana teselli olur şeker kız 13 yıldır bekliyoruz sabırla yaşım 35 ama hala umutluyum :teselli:
canım rabbım sana guç vermiş sızın neden kaynaklanıyor bızım hem eşimde hemde bende yumurtalıklrım tembel 2başarısız aşılamam var geçen yazda eşim varıkoselden bende laparoskopıyle yapışık olan yumurtalıklarım ayrıldı çok zor ya
fadık canım kasımda 3yıl olacak evlenelı ama daha evrımını tamamlayamamış bazı ınsanlar varya canını yakacak sozler soruluyor sorulmayacak ortamlarda bu benı çok uzuyor sırf bu yuzden evlendıgımden berıdır bız tokatlıyız tokata memleketıme gıdemıyorum benı sorularla bogacaklar dıyemafoldumben
ilk yılda yapılan incelemerde eşimde çift taraflı varikosel tespit edildi,ameliyatını yaptırdık bende yapılan tüm tetkiklerde bişey bulamadılar 4. yılda sperm alerjim olduğu ortaya çıktı benimde 4 aşılama bir tüp denemem oldu ama 6 yıldır herhangi bir tedavi görmüyoruz tıbben yapılacak herşey yapıldı çünkü
ayşe canım en kısa zamanda bebışlerımız gelırde bu stres uzerımızden gıder allahım hıç kımseyı evlatsız bırakmasın kucaklar boş kalmasın hep dua edıyorum rabbıme açıyorum ellerımı bır gun hepımız anne olacagız zamanı var dayanma gucu versın rabbım bızlere
Belki sana teselli olur şeker kız 13 yıldır bekliyoruz sabırla yaşım 35 ama hala umutluyum :teselli:
ilk yılda yapılan incelemerde eşimde çift taraflı varikosel tespit edildi,ameliyatını yaptırdık bende yapılan tüm tetkiklerde bişey bulamadılar 4. yılda sperm alerjim olduğu ortaya çıktı benimde 4 aşılama bir tüp denemem oldu ama 6 yıldır herhangi bir tedavi görmüyoruz tıbben yapılacak herşey yapıldı çünkü