merhaba canım.nasılsın?
gebelik takvimine baktım da biz de evleneli 31 temmuzda 5 yıl bitiyor......................
hala bebişim yok..........mafoldumben
Pcos hakikaten illet bi hastalık :1ninca:
bizde kendimizi motive edelim pcoslu olunmaz pcoslu doğulur :lepi:
hepiniz çok sağolun kızlar desteğiniz yeter opuyorumnanaktan
canım ya bizimde 18 kasımda 5 yıl bitiyor bizim bebişte gelmedi hala ama inşşşşş bu kadar bekletiler ya gelecekler geç olsunda güç olmasın inşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yerime bakacak ki,mse yok ve bu hafta yeni bi uygulama başlatılacak. burada olup başında durmam gerekiyor. olmaz sa doktora istirat yazdırırım artık
Pcos hakikaten illet bi hastalık :1ninca:
bizde kendimizi motive edelim pcoslu olunmaz pcoslu doğulur :lepi:
hepiniz çok sağolun kızlar desteğiniz yeter opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım....Çok sağolun kızlar ama testim malesef negatif çıktı CADIARZU
doktorumu aradım cepten durumu anlattım
pcoslularda normal bir durum dedi mafoldumben
Farlutal kullanamamı söyledi bitince gel başlarız tedaviye dedi mirmirmirmir
durumlar böyle :sinifsinif:
canım şimdi listeye baktım daha 3 günün geçmiş belki testte belli olmaz....Bu akşama kadar gelmezse yapıcam canım
kısmet artık bakalım umudum yok ama yinede deniycem
çok geçmiş olsun canıma.s.Kızlar nasılasınız görüşmeyeli...
bugun bizim hastanedeki üroloji doktorumuz izinden döndü. tahlilllerimi ona gösterdim... boşuna tomografi çektirme dedi.biz en son aşamada istiyoruz dedi.lmaz: boş batın röntgeni çektirdim. onda da genişliğin nedeni görünmedi. cuma sabahı I.V.P ilaçlı röntgen filmi çektireceğim. çok korktum yaa... mafoldumbenbir gece önceden mushil içip bağırsaklarımı boşaltacağım. akşam 8den sonra hiçbişi yemeyeceğim. sabahına ilaçla birlikte hazır bulunacağım.... damardan yapıyorlarmış ilacı ve yapanlar çok acıdığını söylediler... akşama kadar nasıl çalışırım burada bilmiyorum... izin isteyeceğim bakalım verecekler mi? kafamçokkarıştı
hoşgeldin canım....kızlar benıde ekleyın bende agustos ayında asılama yaptırmak istıyorm ama bu konuda hıc bılgım yok(
sabırsız sabrına hayran oldum canım...nasıl test yapmadan durabildin ....ben çatlardım valla...:bbo:
bak cans ın da hiç ümidi yoktu.2 kez tüp denedi olmadı.eşinin morfolojisi 0 olduğu halde gebe kalmış. öylesine gebelik testi yapmış 2. çizgiyi görmüş.....
belki bir mucize de sana uğramıştır......yerimseniben
hayırlısı canım ya:teselli::1hug:merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bakiim yerimseniben
cuma günü şehir dışına çıktık eşimin memleketine gittik dün akşam geldim ne var ne yok buralarda güzel haberler varmı delikafadulden
bu ay reglim beni çok üzdü önce acaba dedirtti sonra illallaah çektirdi konuşmuyorum kendileriylen küsüm ona :umursamaz: zaten her ay başımda :mymeka:
neler yaptı bana hele bir anlatayım size normal adet tarihim 1 temmuz ama o erken teşrif edip 27 haziranda geldi 1-2 damla şeklinde 3-4 gün geçti ister istemez ve çevreminde söylemleriyle az buçuk umutlandım :1rolleyes: ama o ne yaptı cuma günü tamda yola çıkacağım zaman sancıyla birlikte hücuma geçti yetmedi 2 gündür canımdan bezdirdi beni oralarda wc den çıkamadım oturup kalkamadım ped sayımı hatırlamıyorum bile :sinifsinif:ve bugün evimdeyim oda beni terketmek üzere gelde sinirden beyin hücrelerim ölmesinmi şimdi Çok üzgünüm çoook
neyse lafı çok uzattım nevrom yeni adet tarihim 31 temmuz :çok üzgünüm:
kızlar benıde ekleyın bende agustos ayında asılama yaptırmak istıyorm ama bu konuda hıc bılgım yok(
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bakiim yerimseniben
cuma günü şehir dışına çıktık eşimin memleketine gittik dün akşam geldim ne var ne yok buralarda güzel haberler varmı delikafadulden
bu ay reglim beni çok üzdü önce acaba dedirtti sonra illallaah çektirdi konuşmuyorum kendileriylen küsüm ona :umursamaz: zaten her ay başımda :mymeka:
neler yaptı bana hele bir anlatayım size normal adet tarihim 1 temmuz ama o erken teşrif edip 27 haziranda geldi 1-2 damla şeklinde 3-4 gün geçti ister istemez ve çevreminde söylemleriyle az buçuk umutlandım :1rolleyes: ama o ne yaptı cuma günü tamda yola çıkacağım zaman sancıyla birlikte hücuma geçti yetmedi 2 gündür canımdan bezdirdi beni oralarda wc den çıkamadım oturup kalkamadım ped sayımı hatırlamıyorum bile :sinifsinif:ve bugün evimdeyim oda beni terketmek üzere gelde sinirden beyin hücrelerim ölmesinmi şimdi Çok üzgünüm çoook
neyse lafı çok uzattım nevrom yeni adet tarihim 31 temmuz :çok üzgünüm:
nurcum gelmişsin bak belki de gitmez canım..
keşke bilebilsem de desem sana şundandır diye..
hazır girmişken site yöneticisine sor..
engellenen ıp noları varmıymış falan diye..
yoksa senin pc engelliyordur siteyi.
onu da internet seçeneklerinden güvenlikten falan mı ne değiştircen sanırım..
kız aymes..
bak şimdi ben dışarı çıkıyom..
gelene kadar yap şu testi de bizi çıldırma tamam mı??klava:
inşallah +++++++++ tir..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?